reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

madzia84 napewno wszystko dobrze się skończy i niedługo Bartuś wyzdrowieje i wróci do domku, a wtedy będzie juz tylko dobrze :tak: nie ma innej opcji

renif_ super że już po wszystkim i masz malutką w ramionach, faktycznie dość szybko się wyrobiłaś :tak:

neska11 święta prawda :tak: mój tatuś też rybka i super człowiek, także będzie miał z wnuczką ten sam znak zodiaku, dodatkowo ma dzisiaj urodziny i bardzo chciał na prezent Olcie ale z małom mam umowe że do poniedziałku się nigdzie nie wybiera :tak:

Asiulaaa trzymam kciuki żebyś jakoś wytrzymała do jutra ;-)

moniSkaBe super że juz w domku z malutkim :tak:

candy6 to nie wiem czemu moja gin nie kazała mi brać od razu zastanawiające :confused: może dlatego że w pochwie nie wyhodowałam tylko w odbycie i to wzrost skąpy hmmmmm, mnie przepisała hiconcil i kazała jak by się coś zaczeło dziać przyjąć od razu podwójną dawke, choc w ulotce faktycznie pisze żeby przez ok 10 dni przyjmować. Ale cóż chyba wypada jej posłuchać.
Candy a ty jak długo brałaś antybiotyk?

reklama
witam i ja :-)
Ja kzwykle z opoznieniem, n oale ja mam przy synku luzy bo spi minimum do 8:00 choc ostatnio zwykle to do 9:00 :-D

Wczoraj wieczorem zaliczylam kilka w miare regularnych bolesnych skurczy i jak jzu zdecydowalam sie mierzyc czas miedzy nimi to ustaly :-D Dobre, nie??? :-D

No i tyle... Dzisiejsza data tez ladna - zreszta jak kazda :-D No ale to jeszcze nie moja kolej. Dzis zadnych skurczypoki co, czop siedzi no i tyle.

Milego dnia wszystkim zycze :-)

Z tymi skurczami tak samo było u mnie :-D:-D

Witamy mamusię Anię i Monikę :) czekamy na relację :)

U mnie tak jakby przeszło czuję się dobrze, czy to był jakiś jednodniowy wirus??:cool:
Przewietrzyłam mieszkanie, zmieniłam pościel, mam nadzieję, że nie przejdzie na synka, dopiero byłby problem jakbym miała z maleństwem wrócić do domu.

Dzwonił do mnie mąż i powiedział, że koledze się przyśniło, że jutro urodzę :-p Akurat jutro będzie skończony 39 tc, w tym czasie urodził się Dawid.

Po za tym milkshake jest w szpitalu, wklejam smsa na odpowiedni wątek.

fiołkowa- gdzie Ty mieszkasz ? Jeju mam nadzieję że dalekoooo :szok: ja już nie chce takiego śniegu :no::no::no:, może nie dojdzie :-D
No chyba na biegunie północnym:-p

Fiolkowa o matko.U nas tez troche pruszy co jakis czas,ale zeby az tak o_O.A co do prasowania ja powiesilam tak ze nawet prasowac nie trzeba.:)) .
Ale z ubrankami to jest tak, że trzeba wyprasować, żeby wybić bakterie, a nie żeby nie było wymięte;-) Wymiętym to ja się nie przejmuje - sama sobie nie prasuję.

ale zła jestem po tym holernym antybiotyku , nie jestem pewna ale chyba drożdżyce dostałam :szok::baffled:, chyba to małemu nie szkodzi wizyte mam za 2 tygodnie:baffled:

fiołkowa u mnie też zima wróciła i śnegu napadało:-(
Ja też zawsze po antybiotyku mam grzybicę... Współczuję:no:

No i witam obie nowe mamuśki:-) Czekamy na zdjęcia i opowieści:tak::tak::tak:

widzę że Milkshake humor dopisuje :-D
Nie wiem co mozna poradzić :sorry2:, może te nieszczęsne maliny (chyba wyciąg z liści musi być), chodzenie po schodach, głaskanie brzuszka... Ciekawe do kiedy ja chcą tak trzymać. Dziwne ze z tym ciśnieniem ja zostawiaja i nie wywołują. Musze zajrzeć który ona ma tydzień? Może wy pamiętacie?

Z tymi skurczami tak samo było u mnie :-D:-D

Witamy mamusię Anię i Monikę :) czekamy na relację :)

U mnie tak jakby przeszło czuję się dobrze, czy to był jakiś jednodniowy wirus??:cool:
Przewietrzyłam mieszkanie, zmieniłam pościel, mam nadzieję, że nie przejdzie na synka, dopiero byłby problem jakbym miała z maleństwem wrócić do domu.

Dzwonił do mnie mąż i powiedział, że koledze się przyśniło, że jutro urodzę :-p Akurat jutro będzie skończony 39 tc, w tym czasie urodził się Dawid.

Po za tym milkshake jest w szpitalu, wklejam smsa na odpowiedni wątek.

No to takie dziwne jednodniowe było coś:confused::confused: Ale dobrze ,że już dobrze ccaroline :-)

A dziś właśnie myślałam o milkshake że coś się nie odzywa:confused:
Ania witaj w domu i na BB:-)

widzę że Milkshake humor dopisuje :-D
Nie wiem co mozna poradzić :sorry2:, może te nieszczęsne maliny (chyba wyciąg z liści musi być), chodzenie po schodach, głaskanie brzuszka... Ciekawe do kiedy ja chcą tak trzymać. Dziwne ze z tym ciśnieniem ja zostawiaja i nie wywołują. Musze zajrzeć który ona ma tydzień? Może wy pamiętacie?

39 t 3d Humorek dopisuje oj tak :)

neska11
Oj dziwne dziwne, nie wiem co to było, w nocy strasznie się wypociłam, na szczęście przeszło, a może to jakiś nowy objaw zbliżającego się porodu ?? HAHAHA

Bry :-)
Ale jestem dziś wymięta jenyyyy spałabym i spała, nic mi sie nie chce :zawstydzona/y: Co do pogody to w Poznaniu właśnie ciekawe zjawisko obserwuje: pada śnieg i świeci słońce hmm, popierdzielona ta pogoda. Mały się wierci a raczej wwierca w podbrzusze, ja nie wiem co on tam próbuje wykombinować, ale w sumie skończyłam 37 tydzień, więc niech se robi co chce, jak chce wyjść to proszę bardzo droga wolna :dry: już mam dość tego kłucia w podbrzuszu:dry: Idziemy w poniedziałek do gina i mam nadzieję, że jednak nie będzie CC tylko SN:confused: No i znów mały ma czkawkę:sorry2: czy oby to nie męczy takie maluszki? bo mój to potrafi mieć kilka razy dziennie po 15 minut czasami:szok: Wasze bachorki też tak mają ?

reklama
Dziewczyny, jak Wy odczuwacie te skurcze?? Ja chyba ciągle nie miałam ani jednego.Brzuch twardnieje, ale to chyba nie to?? Zakuje czasami na dole, że zginam się w pół, ale to chyba też nie to

Monika i Ania, witamy z maluszkami, ależ Wam zazdroszczę, że macie już maleństwa przy sobie

Do góry