reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam dziewczyny.
Wczoraj nic was nie czytalam wiec nadrobie pozniej, chcialam sie tylko przywitac. Troszke tylko podczytalam ze macie problemy z zebami. U mnie tez sie cos dzieje, tzn. nie bola mnie zeby, ale dziasla. Nie wiem czy to jakis stan zapalny czy co? Wczoraj bolaly mnie dziasla na dole a dzis jeszcze do tego u gory i nie moge za bardzo jesc. Nie wiem co z tym zrobic. Ja nie pamietam kiedy u dentysty ostatnio bylam brrr.

Ja też mam...jakby zapalenie dziąseł, płuczę dentoseptem, ale na razie niewiele pomaga:-(

reklama
kamikaa już po...fajnie ...ciekawe która następna ;-)

zdrzemnęłam się trochę...jestem jakaś taka z doopy :dry: beznadziejnie się czuję i chyba doła dzis złapię :sorry2:...w dodatku ta pogoda...raz słońce a raz śnieg bleeeeeeeeeeee:baffled:

no ale zaraz wezmę sie za porządki - może dzień szybciej zleci:dry::dry::dry:

Miłego piątku :tak::tak::tak:

witam i ja :-)
Ja kzwykle z opoznieniem, n oale ja mam przy synku luzy bo spi minimum do 8:00 choc ostatnio zwykle to do 9:00 :-D

Wczoraj wieczorem zaliczylam kilka w miare regularnych bolesnych skurczy i jak jzu zdecydowalam sie mierzyc czas miedzy nimi to ustaly :-D Dobre, nie??? :-D

No i tyle... Dzisiejsza data tez ladna - zreszta jak kazda :-D No ale to jeszcze nie moja kolej. Dzis zadnych skurczypoki co, czop siedzi no i tyle.

Milego dnia wszystkim zycze :-)

Ja bym chetnie urodzila ale nic mnie nie bierze. Poza lekkim bolem brzucha takim jak na okres ale to tylko rano boli. Wczoraj mialam kilka delikatnych skurczy ale to trwalo gdzies tak z godz i bylo ich moze z 10 a potem cisza.

kamikaa już po...fajnie ...ciekawe która następna ;-)

zdrzemnęłam się trochę...jestem jakaś taka z doopy :dry: beznadziejnie się czuję i chyba doła dzis złapię :sorry2:...w dodatku ta pogoda...raz słońce a raz śnieg bleeeeeeeeeeee:baffled:

no ale zaraz wezmę sie za porządki - może dzień szybciej zleci:dry::dry::dry:

Miłego piątku :tak::tak::tak:

Ja też jakaś taka nijaka...głowa ciężka, ale jeszcze nie boli...przejdę się do apteki, może dotlenienie się pomoże :confused: u nas na razie chłodno, ale słoneczko świeci, śniegu na szczęście nie widać:tak:

Ja mogłabym już rodzić, ale nic tego nie zapowiada:dry:

hej dziewczyny :-)
nie wiem czy dam rade Was nadrobic, na pewno nie na raz :-D

od wczoraj po poludniu jestesmy w domku, no ale wiadomo, nie bylo kiedy usiasc do komputera :-)

Mam nadzieje, ze u Was ok.
pozdrawiam i bede sie odzywac :-)

Widze ze mam Marcowe Srebro :-D hehe

Witajcie brzuchole:-)

U nas od rana sypie śnieg:no: I to tak delikatnie:

A już była taka ładna wiosna:wściekła/y:

Dziś ja się muszę na noc poskarżyć. Jak wstałam o 1 w nocy na siusiu, to potem do 2.30 nie spałam, bo mam jakieś uczulenie na stopach i tak mnie swędziało, że myślałam, że się popłaczę. Potem wstałam o 4.30 i znów nie mogłam spać. Słyszałam bicie dzwonów w kościele o 5.30 i dostawę towaru do sklepu ok 6... No po prostu bajka:wściekła/y:

W dodatku nic mi się nie chce. Pasowałoby poprasować jakieś ubranka, bo stos upranych rośnie, a nieuprasowanych się nie zmniejsza:-p
Ale jak pomyślę, że mam tyle stać z żelazkiem, to ...:szok::baffled:

reklama
hej dziewczyny :-)
nie wiem czy dam rade Was nadrobic, na pewno nie na raz :-D

od wczoraj po poludniu jestesmy w domku, no ale wiadomo, nie bylo kiedy usiasc do komputera :-)

Mam nadzieje, ze u Was ok.
pozdrawiam i bede sie odzywac :-)

Widze ze mam Marcowe Srebro :-D hehe

Witamy znowu na BB:tak::tak: jak tylko będziesz miała chwilkę pisz, co u Ciebie, jak poród, jak dzidzia, jak się czujesz? No i w ogóle jak to wszystko wygląda już po powrocie ze szpitala:confused::confused::confused: ależ jestem ciekawska:-p

Do góry