Oglądałam, niezłe babki!dziewczyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyny...
...a propos wagi - WŁĄCZCIE TVN!!! ot na pocieszenie ;-)
Mag007 ja zostanę z Tobą, przecież termin na ostatniego marca mam. Ja to mam film, że własnie sama na koniec zostane.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oglądałam, niezłe babki!dziewczyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyny...
...a propos wagi - WŁĄCZCIE TVN!!! ot na pocieszenie ;-)
a ja ci mówie ze wszystko bedzie dobrzeCzesc dziewczynki.Dopiero teraz moge pisac.W szpitalu siedziałam 3 tyg włacznie z patologią.Dostałam silna infekcje z krwią i temu musiałam urodzic,w tą sobote maluski wieczorem jechał na Zaspe do Gdanska bo wyczuli jakies szmery na serduszku i okazało sie ze ma maluską dziurke na serduszku kontrolowac musimy co 2 lub 3 m-ce,moze sie sama zrosnąc lub operacyjnie.Jestem dobrej mysli ze wszystko bedzie dobrze z Naszym Skarbkiem.Ogólnie jest spokojnym dzieckiem prawie wogóle nie płacze,lubi duzo spac ze wzgledu ze jest wczesniaczkiem.Modle sie codziennie zeby wszystko było dobrze.
nooo i juz porodziłam sobie... ehh... masakra chyba nigdy sie nie doczekam.... jak myslici jak pojade ze skurczami co 10 minut to mnie odesla czy zostawia na patologii??
Marry-nie bądź taka pewna bo i Ciebie może przypilić za dwa tygodnie na przykład![]()