reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Czesc dziewczynki.Dopiero teraz moge pisac.W szpitalu siedziałam 3 tyg włacznie z patologią.Dostałam silna infekcje z krwią i temu musiałam urodzic,w tą sobote maluski wieczorem jechał na Zaspe do Gdanska bo wyczuli jakies szmery na serduszku i okazało sie ze ma maluską dziurke na serduszku kontrolowac musimy co 2 lub 3 m-ce,moze sie sama zrosnąc lub operacyjnie.Jestem dobrej mysli ze wszystko bedzie dobrze z Naszym Skarbkiem.Ogólnie jest spokojnym dzieckiem prawie wogóle nie płacze,lubi duzo spac ze wzgledu ze jest wczesniaczkiem.Modle sie codziennie zeby wszystko było dobrze.
a ja ci mówie ze wszystko bedzie dobrze :) sama jestem tego przykladem jak sie urodzilam to tez mialam dziurke w sercu i sama mi sie zasklepila jak mialam gdzie ok 3 lat, mama mi wlasnie wczoraj mowila zebym lekarzowi o tym powiedziala czy to ma jakis wplyw na mnie teraz czy juz nie

a ja juz jestem po fryzjerze i od razu lepiej sie czuje koncze wlasnie pic kawusie taka jestem jakas opchana dzisiaj niby duzo nie jem a ciągle sie taka pelna czuje

Cześć dziołszki, podczytuje was cały dzień ,ale jakoś nie mam weny do pisania :-(.

Cieszę się że Monia ma to już za sobą, no i Ania :-)żeby jeszcze Patinki tak nie mordowali, no ale skoro trzeba ... kto tam ich wie.
Teraz będzie ze swoim lekarzem to zawsze to będzie się czuła bezpieczniej.

Mój lekarz np.pojechał na narty w Alpy lub inne Dolomity na tydzień i mam lekkiego cykora, ale młody na szczęście twardo siedzi w brzuchu.

Ja padam na pysk, wstawiłam bułeczki drożdżowe do piekarnika no i zobaczymy ,mam nadzieję że wyją bo taką mam ochotę.

Madzia trzymam kciuki za Bartusia.
AGUS ja w pierwszej ciąży też tak spuchłam bez specjalnego powodu, woda w organizmie zatrzymuje się i już. Teraz póki co mnie to omineło.

A tak w ogóle to jestem gruuuuuba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Nie mogę patrzeć w lustro :no::no:

nooo i juz porodziłam sobie... ehh... masakra chyba nigdy sie nie doczekam.... jak myslici jak pojade ze skurczami co 10 minut to mnie odesla czy zostawia na patologii??

nooo i juz porodziłam sobie... ehh... masakra chyba nigdy sie nie doczekam.... jak myslici jak pojade ze skurczami co 10 minut to mnie odesla czy zostawia na patologii??

Mogą zostawić, przede wszystkim z tego względu, że jest już po terminie, ale również od szpitala zależy, w moim mieście biorą każdego, aby tylko kasę później mieć, w tym szpitalu w którym będę rodzić jest inaczej i jeśli potrzeby nie ma wysyłają po zbadaniu do domu.

Mojemu Igorkowi jak miał z miesiąc też oczko ropiało i od razu przetkali kanalik i po kłopocie.

reklama
Kochane, ale mi się wada pogłebiła.. miałam 3 lata temu w jednym oku 0,5 a w drugim 0,7 a teraz mam w jednym 2,0 a w drugim 2,5.. ;/ Katastrofa.. Jeszcze mam się zgłosić na drugie badanie za miesiąc.. I wtedy już dostane szkła.. :(

Martwie się cholercia bo skurcze mam a dzidzi od rana nie czuje.. :( Chyba pojade na KTG.. Ale zaś boję się że mnie zostawią na patologii.. Jejku.. I nie wiem co robić.. :( Boje sie o maleństwo.. Ale może zacznie się ruszać za chwile.. Wiecie może jak obudzić maluszka? Boję sie.. ;(

Do góry