reklama
Moni27
Monika
mcgosia83 dzięki za przypomnienie o rozmowach w toku
Moni27
Monika
Kurcze a ja dałam troche plame bo laktacyd kupiłam emulsje a nie płyn a to się chyba nie sprawdzi po porodzie
kasia0305
Fanka BB :)
Czesc dziewczynki.Dopiero teraz moge pisac.W szpitalu siedziałam 3 tyg włacznie z patologią.Dostałam silna infekcje z krwią i temu musiałam urodzic,w tą sobote maluski wieczorem jechał na Zaspe do Gdanska bo wyczuli jakies szmery na serduszku i okazało sie ze ma maluską dziurke na serduszku kontrolowac musimy co 2 lub 3 m-ce,moze sie sama zrosnąc lub operacyjnie.Jestem dobrej mysli ze wszystko bedzie dobrze z Naszym Skarbkiem.Ogólnie jest spokojnym dzieckiem prawie wogóle nie płacze,lubi duzo spac ze wzgledu ze jest wczesniaczkiem.Modle sie codziennie zeby wszystko było dobrze.
Dobrze, że jesteście w domku, wszystko będzie dobrze - trzeba wierzyć:-) Życzę zdrówka
Agus jak czujesz się mocno opuchnięta to może dobrze żeby zobaczył Cię lekarz lub położna . Oni od razu jak popatrzą i pomacają ciało wiedzą czy jest ok. Będziesz spokojniejsza:-)
patinkakrk - oby się akcja rozwinęła, najgorsze to czekanie:-(
Ale fajnie, że Moniska ma już Pawełka przy sobie. Miał mały jeszcze czas ale najważniejsze żeby był zdrowy:-)
Tabasia nie martw się :-) Będzie ok. Jeśli dobrze policzyłam to mamy wyznaczone terminy cc na ten sam dzień ciąży. To jest 38t 3d . z tym że ja tydzień po Tobie- 17 bo mam "młodszą" ciążę;-)
Młoda mamuśka:)
Wiem co przeżywasz...mam taki sam termin z om...ale dopiero 11marca dowiem się co z moją cesarką.Hej Dziewczynki,
Wlasnie wrocilam ze szpitala, Maly wazy 2700g, cos pitolili, ze malo, ale po kim ma byc duzy skoro ja sie urodzilam 2700, a M 3200.
Za tydzien popoludniu przyjmuja mnie do szpitala, a w srode rano 10 marca mam cc. Jestem przerazona! Tak chcialam rodzic naturalnie ((
Ale najwazniejsze, zeby Maly byl zdrowy!
Trzymam kciuki,na pewno maluszek wyzdrowieje.Czesc dziewczynki.Dopiero teraz moge pisac.W szpitalu siedziałam 3 tyg włacznie z patologią.Dostałam silna infekcje z krwią i temu musiałam urodzic,w tą sobote maluski wieczorem jechał na Zaspe do Gdanska bo wyczuli jakies szmery na serduszku i okazało sie ze ma maluską dziurke na serduszku kontrolowac musimy co 2 lub 3 m-ce,moze sie sama zrosnąc lub operacyjnie.Jestem dobrej mysli ze wszystko bedzie dobrze z Naszym Skarbkiem.Ogólnie jest spokojnym dzieckiem prawie wogóle nie płacze,lubi duzo spac ze wzgledu ze jest wczesniaczkiem.Modle sie codziennie zeby wszystko było dobrze.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Dzieki kochane za mile slowa :-)
Jak na razie siedze i nie wiem czy mam sie smiac czy plakac, bo tak wszystko z gory ustawione i dobrze i dziwnie jakos... ;-) Mieszane uczucia mam...
Waga sie nie martwie, bo wlasnie to moze byc blad pomiaru, a jak nie, to jest Kruszynek i tyle, po rodzicach :-)
No i ten termin, juz za tydzien A ja sie szykowalam na druga polowe marca
Dobrze, ze wozek przyjedzie w weekend
Fajnie, bo w poniedzialek sobie wszystko posprzatam, moze uprosze ich w szpitalu we wtorek, zeby mnie wypuscili i wroce w srode rano...
Madzia84 na pewno z Bartusiem bedzie wszystko dobrze, trzymam kciuki! Wrzuc nowe zdjatka :-)
Mag007 odezwij sie po lekarzu!!
Moniskabe sie uwinela, Aniaskrzat tez Szok normalnie! Pierworodki rodza w kilka godzin, Marcowki jakies "udane" w tym roku
Jak na razie siedze i nie wiem czy mam sie smiac czy plakac, bo tak wszystko z gory ustawione i dobrze i dziwnie jakos... ;-) Mieszane uczucia mam...
Waga sie nie martwie, bo wlasnie to moze byc blad pomiaru, a jak nie, to jest Kruszynek i tyle, po rodzicach :-)
No i ten termin, juz za tydzien A ja sie szykowalam na druga polowe marca
Dobrze, ze wozek przyjedzie w weekend
Fajnie, bo w poniedzialek sobie wszystko posprzatam, moze uprosze ich w szpitalu we wtorek, zeby mnie wypuscili i wroce w srode rano...
Madzia84 na pewno z Bartusiem bedzie wszystko dobrze, trzymam kciuki! Wrzuc nowe zdjatka :-)
Mag007 odezwij sie po lekarzu!!
Moniskabe sie uwinela, Aniaskrzat tez Szok normalnie! Pierworodki rodza w kilka godzin, Marcowki jakies "udane" w tym roku
peperka
A ja mam jakieś inne gaziki- Soft-Zellin firmy Hartmann. Właśnie otworzyłam jeden i jest miękki jak wilgotna chusteczka. Spirytus czuć z niego na odległość.;-)
Kupiłam je na allegro w sklepie baby-time.
tez takie mam. wydaje mi sie ze beda lepsze niz Leko, bo Leko sa dosc sztywne
reklama
Młoda mamuśka:)
Niech zgadnę...Św.Patryka?Moje urodzinki:-)Kasia mi wlasnie chcieli zrobic 17 marca, ale u nas swieto
I dobrze, bo M bedzie mial troche wolnego
Mloda Mamuska a Ty czemu masz miec cc?
Mała jest miednicowo ułożona(już od poprzedniego usg-w 24tc).