reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No to AniaSkrzat poszła jak burza :tak: ciekawe, która następna :confused: Ja wczoraj też biegałam do kibelka przez cały wieczór już myślałam, że sie oczyszczam przed porodem, a raczej mój M mi tak wkręcił ;-) na dodatek brzuch mnie bolał, a mały szalał jak opętany :crazy: jej mam nadzieje,ze juz niedlugo sie rozsypie :laugh2:

Miłego dnia dziewczynki!

reklama
Witam:-):-)

Ale niespodzianka:-) My tu licytacje cz pierwsza w marcu będzie Moniska czy Iza a może Patinka a tu Ania Skrzat. Super z nienacka, po cichutku i jaj szubciutko poszło:-) Gratulacje

Dronka dorze że nic się nie stało w brzuszek, kolanko szybko się zagoi. No ale na pewno się zdenerwowałaś:-(

Agus może zrobić te badania. Jeśli chodzi o cukrzycę ciążową to ma chyba jakieś znczenie przy porodzie- tak mi się wydaje.

Ciekawe co przyniesie dzisiejszy dzień:-)

Witam wszystkich:)

na początek Aniu gratuluje synka !! tez bym tak chciała szybciutko...

a ja... całą noc nie spałam prawie normlanie koszmar... skurcze non stop mialam co 8 8 7 6 minut a potem nagle co 15 ,25... i zasnela:| no cholera by to wziela.. i ciagle sie w nocy budzilam bo cos mnie bralo ale ustawało.. albo zasypialam chociaz nie wiem jak mozna z takim bólem spac... a on rana ciagle mam twardy brzuch ale skurcze juz lzejsze jak w nocy i dalej niśtregulariś... masakra...:(..

Jeśli chodzi o sens robienia tej glukozy to ja go nie widzę :rofl2:- ale lekarzem to ja nie jestem niestety :rofl2:. A miałaś ją robioną wcześniej ? Decyzję musisz podjąć sama i mimo że ja to badanie przeszłam bez większych "rewelacji" i nawet mi smakował syropek:-D - to już Ci współczuję:sorry2: - chociażby tego siedzenia i czekania na kłucie .

No Ania to mnie zaskoczyła - jeju jak jej zazdroszczę tak szybciutko się uwinęła :tak:

No wiem własnie, tylko ze moj gin stiwerdzil ze skoro po normalnym badaniu mialam wręcz za niski cukier, to nie ma potrzeby robic obciążenia...no ale chyba zrobie , bo bedzie mi to chodzic po głowie... mam jes\zcze jedno pytanie: kupowałyscie kocyk akrylowy ..??czy on sie przydaje?

Marela nie mialam wczesniej robionej ...

To rób - lepiej zrobić więcej badań niż mniej , przynajmniej sobie nic nie zarzucisz .

Ja mam tylko 2 zwykłe kocyki na razie - więc nie pomogę.

Witam :) Ania jak szybko sobie poradziła :) Super :)

a dzisiaj rodzi moniskabe :) Trzymam kciuki, Wiadomość od Moniki na odpowiednim wątku :)

Tak jak się wcześniej wzbraniałam, że jeszcze nie chcę rodzić, to właśnie mi się zmieniło, chcę już!!!!! :) Marcówki z końca przeganiają te początkowe, hehe.

Miłego dnia życzę!

reklama
czesc!!

no to sie ania nam uwinela:-):-):-)

pocieszajace dla mnie jest to ze w jej przypadku faktycznie nie bylo objawow, jeszcze rano byla u gina, wrocila i trach! moze mnie tez tak zlapie, jak nie to bede chyba koncowa marcowka:baffled:
i taki blyskawiczny porod, szczesciara:tak::tak::tak:

mysz1978 to rzeczywiscie twoja nadzieja na taki sam porod moze sie okazac zludna, chociaz moja gin tez cos takiego mowila ale ja sie nie dlosluchiwalam bo to i tak moje 1 dziecko:tak:

a moniska jednak rodzi!! tez fajnie:tak: trzymam kciuki

Do góry