reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie no i mamy pierwszą marcową mamusię:-) Ania super sobi eporadziła- chyba takieporody szybkie z nienacka są najlepsze...inne dziewczyny tam narzekały a Ania - siup i Kubus na tym świecie!!

No ale i na Monike przyszła kolej:szok: ja wąłsnie nie chce urodzic przed czasem-czyzbym byla jedyna:sorry2:...no moze tydzien przed moze byc :-) .i zaczynam łapać stresa..chyba bez kitu sie spakuje w tym tygodniu!!

Agus27 z tego co sie orientuje test na obciazenie glukoza robi sie w okreslonych tc i jestesmy w tym samym terminie a ja pamietam mialam robiony po swietach i sie stresowalam bo wiadomo świeta i wyższy cukier ale one mi wyznaczyly 4 tygodnie na zrobienie tego testu ... bodajze miedzy 28 a 32tc sie robi ale nie pamietam wiec obawiam sie ze teraz juz jest za pozno bo organizm inaczeje przymuje i trawi cukry:sorry2: ale dowiedz sie lepiej ale skoro nie bylo takich wskazan to sie nie martw na zapas!!

reklama
Witam mamuśki!!

Od rana mnie mdli. Nocka spokojna, więc na razie nie rodzę.

Widzę, że zaczęło się na dobre marcowe rozpakowywanie. :tak:

Wczoraj byłam u koleżanki i odkupiłam od niej kolejne dzidziowe sprawunki w tym fotelik samochodowy maxi cosii bardzo mało używany. Tylko, że teraz muszę to wszystko wyprać i się zastanawiam, czy udami się z powrotem tak samo ubrać ten fotelik w obicie jak było na początku. Namęczyłam się żeby to zdjąć i czy założę tak samo - oto jest pytanie...:szok:
Odgraciłam trochę koleżance mieszkanie- i już nie wiem gdzie mam to wszystko składować...

Cały ranek miałam wrażenie, że zaraz mi wody odejdą. Normalnie mam już jakieś schizy z tego powodu. W sumie mam nadzieję, że jak już odejdą to tak że to zauważę. Czy kobieta w ciąży musi mieć tyle wątpliwości...:confused:

Jeśli chodzi o kocyk (bo taki temat był poruszany) to ja mam jeden polarkowy i też sie zastanawiam czy powinnam kupować jeszcze z jeden i jaki będzie najlepszy. Ale chyba się wstrzymam - jak już będzie mi konkretny potrzebny to wyślę odpowiednią delegację do sklepu i już... Przepraszam jeśli pisze w nieodpowiednim wątku...

Lecę coś zjeść i książkę poczytać... Miłego dnia marcóweczki :-)

Ja to dzisiaj męża chyba pomęczę :-D Zresztą on mnie męczy od jakiegoś czasu :-p:-)

Dzisiaj dzień leniucha, wszystko zrobione, zostało odkurzyć i zrobić serniczek z galaretek, jeszcze się najem przed porodem, hehe.

a ja wczoraj napisalam ze kto wie czy AniaKrzat nie przegoni MoniSkiBe i patinki - no i siesprawdzilo :-)
Ale nic wiecej nie przepowiadam - tylko ewentualnei to ze ja jeszcze 2 tygodnie sie pobujam... :-D

Nic a nic sie u mnei nie zapowiada, wiec daje sobei na luz... I wam tez radze sie nie doszukiwac objawow to moze akurat bedzie tak jak u Ani - zero objawow, a potem super-express :-D

MILEGO DNIA!!!!

Trzymamy kciuki za MoniSkeBe no i za patinke :-)

Ja to dzisiaj męża chyba pomęczę :-D Zresztą on mnie męczy od jakiegoś czasu :-p:-)

Dzisiaj dzień leniucha, wszystko zrobione, zostało odkurzyć i zrobić serniczek z galaretek, jeszcze się najem przed porodem, hehe.

no ja już nie planuje sexiku bo co sobie zaplanuje to nie dochodzi do skutku... Wczoraj włączyliśmy sobie z J film na kompie i sie położyliśmy...zaczęłam go "tam" smyrać...a on usnął ech:angry::-D:-D:-D

a ja wczoraj napisalam ze kto wie czy AniaKrzat nie przegoni MoniSkiBe i patinki - no i siesprawdzilo :-)
Ale nic wiecej nie przepowiadam - tylko ewentualnei to ze ja jeszcze 2 tygodnie sie pobujam... :-D

no no mysz Ty już nie przepowiadaj - to moja działka :-D:-D:-D:-D;-) (żarcik:laugh2:)

Witam, sie.
Mało jestem na GG bo zaczęłąm gimnastyke. Biegam po mieście po sklepach i sprzątam każdą dziurę w domu.
Gosia ty czarownico:-D Kiedy urodzę??
Jeju dziś miałam okropny sen. Smiło mi się żemoja 4 letnia córka wpadła na spacerze do rzeki bo nie słuchała się nas. Obudziłam się ze skurczem zdenerwowana ale cisza, dupa nic się nie dzieje. Jutro termin.
Gocha wróż mi kobito!!!:baffled:

reklama
Witam, sie.
Mało jestem na GG bo zaczęłąm gimnastyke. Biegam po mieście po sklepach i sprzątam każdą dziurę w domu.
Gosia ty czarownico:-D Kiedy urodzę??
Jeju dziś miałam okropny sen. Smiło mi się żemoja 4 letnia córka wpadła na spacerze do rzeki bo nie słuchała się nas. Obudziłam się ze skurczem zdenerwowana ale cisza, dupa nic się nie dzieje. Jutro termin.
Gocha wróż mi kobito!!!:baffled:

myślisz ze to tak łatwo ???:-D:-D:-D...muszę herbate fusiastą wypić, karty rozłożyć, kogutowi gardło poderżnąć itd....:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

może Cie weźmie tak jak AnieSkrzat - z nie nacka :-p:-p:-p

Do góry