reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzien dobry :)
My juz po sniadanku.
Ale Ania dala czadu.....zazdroszcze hihi :))
U nas snieg zaczął padac :(oby nie duzo.
Mlody jak zwykle katar, niech wreszcie sie ta zima skonczy !!!! wrrrr...

Witam w klubie. Mam dokłądnie to samo. Ale wiesz nie myśl o tym. Jeszcze nie twój czas i już. Wysypiaj się i korzystaj z każdej wolnej minutki.:happy: To moja druga ciąża i wiem co mówię. Pozdro.
Ja sie dziś nalatałam. Najpierw rynek miasto zakupy potem Ikea i też latanie po sklepie. I co??? Nic....
Cisza jak nigdy:rofl2:
- Ja to samo. Najpierw ciagle musialam lezec bo przedwczesny porod mi grozil a teraz robie wszystko i nic hehe ale to chyba sie dzieje odrazu. Bo np Koza tez zadnych objawow do porodu a tu co niespodzianka

Dziendobry !

Jeeejciu jak ja zazdroszcze naszej Ani takiego ekspresowego porodu !!! :))) fajna niespodzianke nam dziewczyna zrobila hihi :)))

Ja dzis w nocy pobilam rekord w siusianiu...cghyba z 10 razy kursowalam!!! wogole wczoraj od rana tak latałam do ubikacji, na przemian jedyneczka i dwójeczka ;)
Ja wczortaj zrobilam ostatnie pranko natalkowe, dzis prasowanko, i moge sie powoli pakowac.

Dziewczyny powiedzcie mi czy jest sens w 36 tyg ciazy robic tą wstretna glukoze ..?? moj gin stiwerdzil ze nie widzi potrzeby zeby robic, ale moja polozna ostatnio dala mi skierowanie bo mowi ze powinnam miec to badanie, i nie wiem czy mam zrobic czy nie ..poradzcie kochane:)

Dzisiaj sie chyba wezme za przedswiarteczne i przedporodowe porzadki, bo nie znam dnia i godzainy kiedy mnie wezmie, i nie zdaze wypucować domku:)
wiesz co mi sie wydaje ze jest sens. BO jezeli by sie okazało ze masz cukrzyce i to duza to pewnie beda rozwazac CC. Bo przy cukrzycy przewaznie sie robi CC, No i musza wiedziec jak Cie karmic w szpitalu jakbys musiala lezec kilka dni przed porodem. Czego ci nie zycze. :)

reklama
No wiem własnie, tylko ze moj gin stiwerdzil ze skoro po normalnym badaniu mialam wręcz za niski cukier, to nie ma potrzeby robic obciążenia...no ale chyba zrobie , bo bedzie mi to chodzic po głowie... mam jes\zcze jedno pytanie: kupowałyscie kocyk akrylowy ..??czy on sie przydaje?

Marela nie mialam wczesniej robionej ...

Aguś zrób glukoze...może tego szpital wymaga - bo u mnie wymaga :-D

Teraz Moniska nam się rozpakowywuje hehe

cukrzyca jest wskazaniem do CC??? :confused::confused::confused:

No i kolejna sie dzis rozpakuje...ale sie ten marzec zaczął :) Monia trzymam kciuki!!!

Monia rodzi 19 dni przed terminem....tez bym tak chciala :)))ale zazwyczaj tak jest ze jak sie czegos bardzo chce to nic z tego nie wychodzi...:)

No i kolejna sie dzis rozpakuje...ale sie ten marzec zaczął :) Monia trzymam kciuki!!!

Monia rodzi 19 dni przed terminem....tez bym tak chciala :)))ale zazwyczaj tak jest ze jak sie czegos bardzo chce to nic z tego nie wychodzi...:)

no właśnie też o tym myślałam i mam nadzieję, że to się nie sprawdza, myślę, że dużo dziewczyn chciało rodzić przed terminem i im się udało , więc bądźmy dobrej myśli :-)

skandal. miala dzien po mnie termin! mam nadzieje ze moj gin sie myli (powiedzial, ze moze nawet przenosze, bo na usg wszystko ladnie nadal wyglada) i jednak max za tydzien i ja urodze..

zazdroszcze dziewczynom co juz sie rozpakowaly :)

no jak na razie to w większości te ledwo donoszone urodziły...hehe...a my, którym zostało kilka dni będziemy przenosić za nie aby równowagę w przyrodzie zachować hahahaha:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
aj dziewcyzny jeszcze macie troche czasu :) lepiej donosic dzidzie dla pewnosci ze wszystko bedzie w porzadeczku :):)

ja puki co znow mam skurcze co 9-10 minut zobaczymy jak to sie rozwinie albo i nie... moglo by wkoncu.....
ide do wanny :)

Do góry