reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

króliczątko a nie mysle juz bo nie mam sily dzis na rodzenie..
spac ide to do jutra przetrzymam hihi :)

izulka noo moze przejdzie moze... ja sie tez poloze i tak doczekamy do jutra hehe..:)

Dobranoc wszystkim !

reklama
Kochane, sytuacja ma się następująco:

leże,
skurcze co 10 min,
bolesne,
ból brzucha,
ból nerek,
ból krzyża,
ucisk na pęcherz i odbyt,
lekkie zawroty głowy,
napady gorąca,
i bolesność piersi :confused:

Aale to nie to. A przynajmniej nie czuje się jakbym rodziła.. he he. Zaraz zasne z tego wszystkiego.. Bo jestem wyczerpana..

To trzymam kciuki za te, co już prawie w terminie o rozpoczęcie akcji porodowej, a te co jeszcze nie, żeby troszkę jeszcze poczekały:tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D.
Zmykam spać, dobranoc:-):-):-)
no i nie przesadzajcie z ilością postów;-);-);-);-)

Ja też zmykam spać dziewczynki, jestem ciekawa ile będzie rozpakowanych jutro jak wejde na forum ;-)
Spokojnej nocki dla tych co im sie nie śpieszy i owocnej dla tych co chcą byc już po :tak:

k_aralajna - czekam na czopa bo poprzednio tez mialam czopa i ja oczywiscie uwazam ze obydwa porody beda identyczne :-D Takei glupei myslenie. W sumie to nie obrazilabym sie gdyby byly identyczne bo urodzilam dosyc szybko - ze skurczami co 5 minut pojechalam do szpitala i po 4 godiznach juz sie Jas urodzil.
Tylko oczywiscie wolalabym zeby efekt koncowy byl inny (Jas byl niedotleniony i trafil do inkubatora).

Izulqa - takei pytania mamy moga czlowieka doprowadzic do szalenstwa - wiem troche o tym bo moaj wydzwania i pyta czy cos sie zmienilo :-D No a jakbysmy razem mieszkaly to w ogole masakra :-D
No ale z drugiej strony to ciesz sie ze ma sie kto o Ciebei troszczyc:tak::tak::tak:

candy - nie pisalam wczesniej, ale mam nadzieje, ze i Twoi rodzice zmiekna jak sie im wnuk urodzi :sorry2:

Ja poprasowalam az mi nogi spuchly jak balony - masakra... w poprzedniej ciazy tez pdo sam koniec mi puchly no ale myslalam ze to dlatego ze bylo cieplo... No ale taki moj urok widocznie...:dry:

Teraz jem lody z advocatem :happy::rofl2: i zycze Wam milego wieczoru i dobrej nocy :-)

Ciekawe co u dziewczyn slychac... Mam na mysli patinke, MoniSkeBe i AnieSkrzat... :sorry2:

No i ciekawe co u Madzi84 - jak tam Bartus sie miewa...

reklama
Dziewczyny ale zaliczyłam SUSA :szok: ja pitole tak sie wygrzmociłam że aż skóre z obu kolan zdarłam, ale dobrze ze brzuchem nie walnełam :sorry2: moj kochany mąż robil próg w pokoju i oczywiscie wszytko na podłodze porozpierniczane i ja szłam i chcialam ominąc odkrzurzacz a za nim taki przecinak czy jak to sie nazywa i nadepnełam na niego i fik na ziemie:baffled: az sie popłakalam bo tego sie nie spodziewalam ...mąż panika bo myslał ze zemdlalam albo zasłabłam a ja na niego z gębą ze bałagan ma i potem w śmiech ze łzami:dry:
Ale sie wystrachalam ... ide sie położe bo napewno Kluzia też adrenalinki złapała:sorry2:

Izulka podziwiam cie kobieto ja już bym dawno na IP była:-) 3maj sie

Do góry