reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja po kąpieli.. Nadal co 6 minut skurczybyki.. Boli :( Trwają 70 - 80 sekund.. Ale trwa to już trwa a ja sie boję jechać że to fałszywy alarm.. Jeszcze tak ze 2 godziny posiedze i poczekam.. Tylko boje się że za bardzo mi się to moje rozwarcie powiększy :(

Kochana poczekaj jeszcze z godzinkę, dwie, patrz czy się zmniejsza czas między skurczami i wtedy zbieraj się jakby co do szpitala. Nie dziwię Ci się, że nie chcesz jechać jeśli to fałszywy alarm, w końcu już swoje wyleżałaś.

reklama
ja to chyba nigdy nie urodze haha..
wszedzie pisze ze bede mie wiecej energi... a padam...
ze podczas akcji skurczowej dziecko sie nie rusza- a moje bryka jak nigdy..
biegunka--u mnie brak..
czop-- nie wie czy odszedl.. mialam cos podobnego.. ale bez krwi a ma byc z krwia.. normalnie jakas nie teges jestem czy co....

biegunka--u mnie brak..
czop-- nie wie czy odszedl.. mialam cos podobnego.. ale bez krwi a ma byc z krwia.. normalnie jakas nie teges jestem czy co....

ja też wypatruję czopa i nic....Dziś siostra mi powiedziała że jej odszedł jakieś 1,5tyg przed porodem...to ja dziekuję :baffled:

biegunka--u mnie brak..

Witam w klubie. Mam dokłądnie to samo. Ale wiesz nie myśl o tym. Jeszcze nie twój czas i już. Wysypiaj się i korzystaj z każdej wolnej minutki.:happy: To moja druga ciąża i wiem co mówię. Pozdro.
Ja sie dziś nalatałam. Najpierw rynek miasto zakupy potem Ikea i też latanie po sklepie. I co??? Nic....
Cisza jak nigdy:rofl2:

reklama
a ja normalnie leżałam i obżerałam sie słodyczami, chyba przesadziłam:-D
teraz miałam siły by usiąść do kompa ;-)

ej czop nie musi wcale odejść przed porodem a czasem to poprostu tego się nie zauważa:tak:
hmm a ciekawe jak z tymi skurczami , nagle zaczyna się wydzielać oksytocyna i wtedy to się zaczyna , tak sie dziś nad tym zastanawiałam, gorzej właśnie jak sie nie wydzieli i ciekawe jaka moze być przyczyna :baffled:

Do góry