reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Naciskasz prawym przyciskiem myszki wybierasz opcje odśwież.
Chyba misi bardziej chodzilo o automatyczne odswieżanie :) mnie też to wkrza że nie wyskuje mi nic nowego tylko musze odświeżać strone:/

A swoja drogą tez byms ie dowiedziala jak odświeżać autoamtycznie i gdzie są
minki w tym nowym napewno nie lepiej funkcjonujacym BB:/

Ja jutro mam wizyte u okulistyi wizyte u gina kontolną - zobaczymy co nowego słychac w moim podwoziu:)

No kochane, wrócilam. Ale szał na BB!!! ch chwila ktoras sie rozpakowuje. Az jestem w szoku.

Iza - kochana daj znac co i jak :)) trzymam kciukasy.
A Kamikaa - sie odzywala...?? czy po ostatnim spieciu sie nie odzywa juz do nas ?? :(
A co z Candy6 ?

misia niestety nie ma tu takiej opcji.. mnie to tez strasznie denerwuje.. bo trzeba samemu... a jak sie czlowiek przyzwyczail tak jak bylo wczesniej to trudno sie oddzwyczaic trzeba do nich napisac zeby znow to bylo:D

aneczka no napewno ci dadza lozko o ile bedzie jakies wolne:D:D u nas w szpitalach bylo by pewnie ciezko... ehh...

normlanie znow mialam taki straszny skurcz... czyzby to juz?....

Może już :-) No nie pogniewałbym sie gdybyś wcześniej odemnie urodziła :-) Wtedy zdałabyś mi relacje jak sie rodzi takie Pulpeciki :-]

heheh jak ja nie cierpie tego nowego BB - ja tu skrobie odpowiedz a juz tyle postów !! bo ja oczywiscie nie widzialam ze juz odpisałyście - oczywiscie brak odświeżonej strony:/

dronka minki sa w opcji zaraz obok "wyslij odpowiedz "masz "zaawansowana edycja " i tam sa minki...

zamiast ułatwić kobieta przewaznie w ciazy to tak poutrudniali to forum ze masakra... wrr:angry::crazy:

Chyba misi bardziej chodzilo o automatyczne odswieżanie :) mnie też to wkrza że nie wyskuje mi nic nowego tylko musze odświeżać strone:/

A swoja drogą tez byms ie dowiedziala jak odświeżać autoamtycznie i gdzie są
minki w tym nowym napewno nie lepiej funkcjonujacym BB:/

Ja jutro mam wizyte u okulistyi wizyte u gina kontolną - zobaczymy co nowego słychac w moim podwoziu:)

minki/emotki są w zaawansowanej edycji - czy jakoś tak...:dry:

No kochane, wrócilam. Ale szał na BB!!! ch chwila ktoras sie rozpakowuje. Az jestem w szoku.

Iza - kochana daj znac co i jak :)) trzymam kciukasy.
A Kamikaa - sie odzywala...?? czy po ostatnim spieciu sie nie odzywa juz do nas ?? :(
A co z Candy6 ?

kamikaa pisze na grupie zamkniętej...
candy6 dzis po wizycie - nie zanosi się na wczesny poród....

a co z Tabasią???:confused:

dronka minki sa w opcji zaraz obok "wyslij odpowiedz "masz "zaawansowana edycja " i tam sa minki...

zamiast ułatwić kobieta przewaznie w ciazy to tak poutrudniali to forum ze masakra... wrr:angry::crazy:

o widzę, że nie tylko ja mam takie wrażenie...jest trudniej się poruszać, odpisywać na posty :angry::crazy:mam nadzieję, że ktoś z "góry" czyta takie opinie i weźmie to pod uwagę:tak:

reklama
Do góry