reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzień dobry brzuchatki !
Ja na momencik i tylko was troszkę podczytam i lecę do swoich maluchów!

hej kochane,
dawno tu nie zaglądałam, ale mała pochłania moja całą uwage, no i jeszcze to mieszkanie...ale podpisaliśmy wczoraj juz umowe z bankiem, teraz tylko notariusz,ufff chyba już coraz bliżej końca...
wczoraj pierwszy raz zostawiłąm małą z mamą, i cay czas o niej myślałam, eh wywróciła cały mój świat ta kruszynka:-)
No i mnie tak samo , przez cały czas mam ochotę się na małą gapić ( chociaż staram się by starsza nie była zazdrosna ) i nie mam jakoś na nic czasu!

Witam :) Dzisiaj pierwsza jestem.

Koszmarną miałam noc myślałam, że rodzę!!!!!!!!!!

Obudziłam się w nocy z wielkim bólem brzucha, tylko był jakiś inny niż przy skurczach, doszłam do łazienki i cisnęło mnie, brzuch twardniał co chwilę jakby skurcze, nie mogłam się załatwić po jakimś czasie jak mnie przeczyściło!!!!! Leciało ze mnie jak nie wiem co!!!! Brzuszek troszkę przestał boleć i za chwilę to samo!!! Organizm chyba mi się zaczyna oczyszczać. Mąż się przestraszył i pytał czy jedziemy na porodówkę :-p

Po za tym brzuch mi się znacznie obniżył.

U nas brzydka pogoda pada deszcz, także życzę miłego dnia Marcóweczki.
No kochana to brzmi jak moje pierwsze relacje z nocki przed porodem;-)!
Może pora i na ciebie kochana! trzymaj się i daj znać!!

reklama
Hej Brzuszki:-) skończyłam sprzatać,zjadłam śniadanko,nadrobiłam was więc się odzywam...ale was wczoraj na pisanie wzieło:eek: mój ślubny dzisiaj cały dzień w pracy-niestety,dopiero około 20 będzie echhhhhhh:confused2:dobrze że przynajmniej jutro ma wolne:happy: U mnie na obiad flaki-życzenie męża bo ja zjem ale żebym przepadała za nimi to nie powiem...:sorry:

dziewczyny Witam sie :-)

najpierw zadam pytanko, a potem wracam do czytania.
kupilam ten fotelik, dzisiaj nam facio go przywiozl i zastanawiam sie jak go przeprac..
wiadomo, uzywany, no i nie wiadomo ile i gdzie stal.
poza tym chyba ten material dziwnie pachnie. A nie chce tego do pralki wrzucac, no chyba ze mozna.
tylko nie wiem jak mam to inaczej zrobic? :confused2:

o taki material..
Fotelik Baby Dreams DUMBO+POKROWIEC NA NOŻKI (939760240) - Aukcje internetowe Allegro

kupilam ten fotelik, dzisiaj nam facio go przywiozl i zastanawiam sie jak go przeprac..
poza tym chyba ten material dziwnie pachnie. A nie chce tego do pralki wrzucac, no chyba ze mozna.

o taki material..
Fotelik Baby Dreams DUMBO+POKROWIEC NA NOŻKI (939760240) - Aukcje internetowe Allegro
A dlaczego niby nie w pralce? Śmiało upierz go. Ja mam po starszej fotelik i pokrowiec w dziecięcym proszku M uprał w najniższej temp. i spoko.

o taki material..

ja takze pralam w pralce 40 stopni i wszystko bylo oki:tak:

moniska ja mam taki sam fotelik dla mojej niuni tez uzywany kupiłam i dało się wszystko ładnie zdjąc i do pralki na 40 st teraz ładnie pachnie bo śmierdział papierochami

witam sie dziewczynki ;-) dawno mnie nie było, juz mam dosyc uroków tej ciąży w pon ide do szpitala na jakies badanie oczywiscie jak dociągne bo od wczoraj spac nie moge i tez mnie czysci a brzuch to spina sie co chwile..

Chyba mi reszta Pana Czopa odeszła ;D Myślałam że już całkiem się pozbyłam ostatnio, a jednak nie ;D Kurcze, ale mam dobry humor.. No nie prawdopodobne ;) A nie wiem czemu ale już dawno sie tak świetnie nie czułam ;P

Ja rozebrałam cały fotelik i cały wózek i wszystko poszło do prania w pralce. W proszku dla dzidzi w niskiej temperaturze :) I ładnie wszystko wygląda i pachnie :)

reklama
Witajcie:-)
Jestem u teściów i nie rodzę,chyba sie nawet na to nie zapowiada:-D, dzidzia poczeka pewnie do następej pełni:-).
Zauważam, że coraz częściej brzuch mi twardnieje i nospa poszła w ruch. Niech macica ćwiczy przed porodem, bo ten mój brak dolegliwości ciążowych troche mnie dziwił:eek: Teraz przez to sexiku mi się odechciało, mąż dziś z rana miał ochotę i niestety nic z tego:-p, nawet nie chciało mi się go pieścić:sorry:Nie wiem jak wytrzyma w połogu bo u nas nigdy tak długiej abstynencji nie było;-):-p
Nie mogę doczekać się czwartkowej wizyty u gin, będę mieć USG, może dowiem się ile jeszcze będę musiała czekać na maluszka:happy:

Pogoda ładna się zrobiła i idziemy z A na spacer

Do góry