reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzień dobry brzuchatki !
Ja na momencik i tylko was troszkę podczytam i lecę do swoich maluchów!

hej kochane,
dawno tu nie zaglądałam, ale mała pochłania moja całą uwage, no i jeszcze to mieszkanie...ale podpisaliśmy wczoraj juz umowe z bankiem, teraz tylko notariusz,ufff chyba już coraz bliżej końca...
wczoraj pierwszy raz zostawiłąm małą z mamą, i cay czas o niej myślałam, eh wywróciła cały mój świat ta kruszynka:-)
No i mnie tak samo , przez cały czas mam ochotę się na małą gapić ( chociaż staram się by starsza nie była zazdrosna ) i nie mam jakoś na nic czasu!

Witam :) Dzisiaj pierwsza jestem.

Koszmarną miałam noc myślałam, że rodzę!!!!!!!!!!

Obudziłam się w nocy z wielkim bólem brzucha, tylko był jakiś inny niż przy skurczach, doszłam do łazienki i cisnęło mnie, brzuch twardniał co chwilę jakby skurcze, nie mogłam się załatwić po jakimś czasie jak mnie przeczyściło!!!!! Leciało ze mnie jak nie wiem co!!!! Brzuszek troszkę przestał boleć i za chwilę to samo!!! Organizm chyba mi się zaczyna oczyszczać. Mąż się przestraszył i pytał czy jedziemy na porodówkę :-p

Po za tym brzuch mi się znacznie obniżył.

U nas brzydka pogoda pada deszcz, także życzę miłego dnia Marcóweczki.
No kochana to brzmi jak moje pierwsze relacje z nocki przed porodem;-)!
Może pora i na ciebie kochana! trzymaj się i daj znać!!

reklama
Hej Brzuszki:-) skończyłam sprzatać,zjadłam śniadanko,nadrobiłam was więc się odzywam...ale was wczoraj na pisanie wzieło:eek: mój ślubny dzisiaj cały dzień w pracy-niestety,dopiero około 20 będzie echhhhhhh:confused2:dobrze że przynajmniej jutro ma wolne:happy: U mnie na obiad flaki-życzenie męża bo ja zjem ale żebym przepadała za nimi to nie powiem...:sorry:

dziewczyny Witam sie :-)

najpierw zadam pytanko, a potem wracam do czytania.
kupilam ten fotelik, dzisiaj nam facio go przywiozl i zastanawiam sie jak go przeprac..
wiadomo, uzywany, no i nie wiadomo ile i gdzie stal.
poza tym chyba ten material dziwnie pachnie. A nie chce tego do pralki wrzucac, no chyba ze mozna.
tylko nie wiem jak mam to inaczej zrobic? :confused2:

o taki material..
Fotelik Baby Dreams DUMBO+POKROWIEC NA NOŻKI (939760240) - Aukcje internetowe Allegro

kupilam ten fotelik, dzisiaj nam facio go przywiozl i zastanawiam sie jak go przeprac..
poza tym chyba ten material dziwnie pachnie. A nie chce tego do pralki wrzucac, no chyba ze mozna.

o taki material..
Fotelik Baby Dreams DUMBO+POKROWIEC NA NOŻKI (939760240) - Aukcje internetowe Allegro
A dlaczego niby nie w pralce? Śmiało upierz go. Ja mam po starszej fotelik i pokrowiec w dziecięcym proszku M uprał w najniższej temp. i spoko.

o taki material..

ja takze pralam w pralce 40 stopni i wszystko bylo oki:tak:

moniska ja mam taki sam fotelik dla mojej niuni tez uzywany kupiłam i dało się wszystko ładnie zdjąc i do pralki na 40 st teraz ładnie pachnie bo śmierdział papierochami

witam sie dziewczynki ;-) dawno mnie nie było, juz mam dosyc uroków tej ciąży w pon ide do szpitala na jakies badanie oczywiscie jak dociągne bo od wczoraj spac nie moge i tez mnie czysci a brzuch to spina sie co chwile..

Chyba mi reszta Pana Czopa odeszła ;D Myślałam że już całkiem się pozbyłam ostatnio, a jednak nie ;D Kurcze, ale mam dobry humor.. No nie prawdopodobne ;) A nie wiem czemu ale już dawno sie tak świetnie nie czułam ;P

Ja rozebrałam cały fotelik i cały wózek i wszystko poszło do prania w pralce. W proszku dla dzidzi w niskiej temperaturze :) I ładnie wszystko wygląda i pachnie :)

reklama
Witajcie:-)
Jestem u teściów i nie rodzę,chyba sie nawet na to nie zapowiada:-D, dzidzia poczeka pewnie do następej pełni:-).
Zauważam, że coraz częściej brzuch mi twardnieje i nospa poszła w ruch. Niech macica ćwiczy przed porodem, bo ten mój brak dolegliwości ciążowych troche mnie dziwił:eek: Teraz przez to sexiku mi się odechciało, mąż dziś z rana miał ochotę i niestety nic z tego:-p, nawet nie chciało mi się go pieścić:sorry:Nie wiem jak wytrzyma w połogu bo u nas nigdy tak długiej abstynencji nie było;-):-p
Nie mogę doczekać się czwartkowej wizyty u gin, będę mieć USG, może dowiem się ile jeszcze będę musiała czekać na maluszka:happy:

Pogoda ładna się zrobiła i idziemy z A na spacer

Do góry