reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam w pochmurne przedpołudnie:-)

Nocka minęła całkiem dobrze , nawet niewiele się budziłam:-)
Ccaroline - to może u Ciebie się zaczyna, trzymam kciuki żeby wszystko było ok.:-)

Ja mam ustalony wstępnie termin cc na 17 marca:szok: Ale już stres mnie dopada.

Mamy kolejne mamusie:-) Oby tylko zdrowo rosły dzieciaczki i mamusie dobrze się czuły:-)

reklama
Przez tą pogodę to ja bym tylko spała:confused2:

agama, wysłałam Ci numer:tak:

Młoda mamuśka:), super twój M zareagował:-)
Bo on dobry facet jest,czasem tylko w pierdziel mu się należy:-D
hej kochane,
dawno tu nie zaglądałam, ale mała pochłania moja całą uwage, no i jeszcze to mieszkanie...ale podpisaliśmy wczoraj juz umowe z bankiem, teraz tylko notariusz,ufff chyba już coraz bliżej końca...
wczoraj pierwszy raz zostawiłąm małą z mamą, i cay czas o niej myślałam, eh wywróciła cały mój świat ta kruszynka:-)
No i się zakochałaś w kruszynce;-)Pewnie większość z nas tak oszaleje na punkcie dzieci,tyle na nie czekamy i całe ciążowe życie kręci się w okół nich.

Dziś znowu sama w domku będę- męża wezwali do pracy i nie wiem czy jeszcze jutro nie będzie musiał pójść. A miałam takie plany na weekend... On też sobie nie odpocznie biedak:angry:

ja tez sama

moj m zaraz wychodzi i nie wiem o ktorej wroci

tylko tyle go wykorzystalam ze mi poodkurzal i zrobil sniadanko;-)

ja dalej sprzatam, piore, zakupy i za jakis obiad sie wezme, spaghetti z tunczykiem dzis:-)

Co do numerów to ja też za kilka dni poproszę którąś o numer.Ja mam w erze jakby coś;-)Myślę,że najlepiej którąś mającą termin po 20marca...bo co jak obie wylądujemy w szpitalu:-D

A ja dziś chyba pizze znowu zrobię. Ja uwielbiam pizze szczególnie domowej roboty, bo wtedy mogę włożyć dużo składników. O w tv chyba coś dobrego gotują może jakiś przepis nowy złapię:-)

hejka;:)

ale wysyp u nas ostatnio,,...

U mnie jeszcze prawie caly miesiac....czekania...ale dam rade...!!

dzisiejsza nocka taka sobie....plecy cos mnie bola i kuja...ajc....:-:)-( nie wiem od czego...zatrudnie meza to moze pomasuje....

reklama
hejka;:)

ale wysyp u nas ostatnio,,...

U mnie jeszcze prawie caly miesiac....czekania...ale dam rade...!!

dzisiejsza nocka taka sobie....plecy cos mnie bola i kuja...ajc....:-:)-( nie wiem od czego...zatrudnie meza to moze pomasuje....

U mnie jeszcze tylko 7 dni ;) A co do bóli to ja nie mam kogo zatrudnić do masażu :( Ale dam rade ;]

Do góry