reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hejka. Byłam rano zanieść siuśkii zapisałam się na 15:20 do mojego gina bo martwi mnie to ciśnienie a mówił że jak bedzie wysokie to mam odrazu przyjsc.Teraz gotuje kapuchę z grzybami na kulebiaka od mcgosi:-D mój maz go uwielbia ( ale jemy raz w roku na świeta,bo nie znałam wcześniej tego przepisu tylko kupywałam na zamówienie).Zrobiłyście mi ochotę na ciacho i mam zamiar kopiec kreta sklecić:-D:tak:Mycie okien u mnie porodu nie przyspieszyło jak widać ( w sobotę umyłam ) a wręcz mi zaszkodziło bo po weekendzie mam ten okropny ból w lewym boku i pod żebrem:eek::angry:że aż się żyć odechciewa,także nie polecam...

Effaa ty to masz pzeboje z tym porodem:-) ale super że czujesz sie dobrze, nawet bardzo dobrze:tak: to ty minuty mozesz liczyc..a nie tak jak ja tygodnie jeszcze:-D powodzenia!!:tak:

a ja juz skonczyłam okna,, tempo ekspresowe!!:-) nasza sypialnia, julka pokój i kuchnia..zostaje salon..ale to moze jutro juz:D

wiecie co..dzisiaj mi sie tak przykro zrobilo..siedze i mysle " a co gdyby"..

dzisiaj dowiedzialam ssie ze od nas z wydziału ( geografia) wysyłaja dwie osoby na pól roku do Isafjordur, do Islandii...pierwszenstwo maja osoby z najwyzsza srednia , i super listyem motywacyjnym..a ja mam najwyzsza srednia na wydziale a Islandia jest moja pasja od bardzo dawno..w ogóle studiuje w kierunku hydrologii i glacjologii..no i wkurzyłam sie czemu rok temu nie dali takiej szansu..kuźwa:no::no::no: marzenie mojego zycia mi tak przelatuje przed oczami i robi mi "pa pa"..ach już chce wiosne i sie chociaz moim morzem pocieszyc:sorry:

Ja spadam sie szykowac do lekarza, dzis juz chyba mnie nie bedzie, takze do jutra brzuszki :* spokojnego popoludnia!
Effa jutro chce Cie widziec w rozpakowanych marcówkach :tak::tak:

uhhh wróciłam z receptą na tego paciorkowca antybiotyk Augumentin mi przepisała:eek:,
jak wracałam to tak sie wkurzyłam jak nie wiem, chcę wejść do tramwaju a tam ku....a tyle ludzi upchanych że na schodach stali:baffled:, no i chce wejść a tak jak na złość poręczy nie było i nie mogłam sie podciągnąć , ale jakoś wskoczyłam i oczywiście równowagę straciłam i poleciałam brzuchem na ludzi aż sick zabolał mnie i się przestraszyłam , i co oczywiście nikt nie ustąpił , dopiero jak prosiłam, myślalam że ich tam pobije :crazy:

uhhh wróciłam z receptą na tego paciorkowca antybiotyk Augumentin mi przepisała:eek:,
jak wracałam to tak sie wkurzyłam jak nie wiem, chcę wejść do tramwaju a tam ku....a tyle ludzi upchanych że na schodach stali:baffled:, no i chce wejść a tak jak na złość poręczy nie było i nie mogłam sie podciągnąć , ale jakoś wskoczyłam i oczywiście równowagę straciłam i poleciałam brzuchem na ludzi aż sick zabolał mnie i się przestraszyłam , i co oczywiście nikt nie ustąpił , dopiero jak prosiłam, myślalam że ich tam pobije :crazy:

:no: normalka w tramwajach i autobusach..mnie wczoraj na pobraniu krwi jedna taka baba prawie zgniotl drzwiami, bo laborantka powiedziala ze mam pierwszenstwo a ona na to ze ja to nie interesuje, i odepchnela mnie ze az na sciane polecialam i zamknela drzwi tak ze mi nogi o mało nie przyciela...az nie wiedziałam czy to bylo bardziej straszne czy komiczne:eek:

adelina to faktycznie nie ciekawie odnośnie tego marzenia...no ale pamiętaj że nic nie dzieje się bez przyczyny :sorry:

naogladałam sie przepisów na ciasta w necie i smaka mam...już myślę co by tu upiec na chrzciny, nawet fforemek na allegro szukałam hehehe:-D

Pewnie,że trzeba chcieć.Moja mama już 4lata nie pali po tych tabletkach,mi w maju stukną 4lata ale spaliłam w tym czasie 4 papierosy przy mega stresowych sytuacjach.
.

Moj wlasnie tez rzucil przy tym tabexie.Na razie kilka dni.Ale jestem dumna.Mam nadzieje ,ze dalej mu tak dobrze pojdzie.
Zakład pracy na pewno zatrudnia powyżej 20 osób:tak::tak::tak:
No to w takim razie kasy nie wyplaca Ci zus tylko zaklad pracy ktory pozniej rozlicza sie z zusem.

Ehh dobrze ,ze nic wam sie nie stalo!

reklama
tego to nie słyszalam:-pale malo prawdopodobne mi sie to wydaje:eek:
prawda? ja to malo z krzesla nie spadlam jak mi to powiedziala.
:no: normalka w tramwajach i autobusach..mnie wczoraj na pobraniu krwi jedna taka baba prawie zgniotl drzwiami, bo laborantka powiedziala ze mam pierwszenstwo a ona na to ze ja to nie interesuje, i odepchnela mnie ze az na sciane polecialam i zamknela drzwi tak ze mi nogi o mało nie przyciela...az nie wiedziałam czy to bylo bardziej straszne czy komiczne:eek:
moze dla osob z boku to bylo komiczne, ale ja uwazam ze bylo straszne. No kurcze odpychac kobiete w zaawansowanej ciazy, bo jakiejs starej prukwie sie spieszy?
a co na to panie w laboratorium? zareagowaly?

dobra, ide sie wziac za ciasto i obiada :-):tak:

Do góry