reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
no i bądź tu madry!!!!! :no:

ja się chyba zorganizowac nie umiem :no: czuje sie okropnie :no:

Zrób coś dla siebie ionka :-) może dobra herbatka? albo maseczka?
Jestem pewna, ze radzisz sobie doskonale tylko zmęczenie Cie dopadło.

To tylko spekulacja ... moje Maleństwo jeszcze w brzusiu się wygrzewa wiec łatwo mi mówić.

Kochane, w necie pisze że pomarańczowy mocz może wskazywać na żółtaczke.. ;/

a nie bierzesz czasami jakis leków na nerki?? może furaginum??

Mi się nie zdarzyło, aby pieniądze były później niż normalnie termin wypłaty:tak::tak::tak:

ale wyplaca Ci zus czy zaklad pracy??Bo jesli zaklad pracy zatrudnia powuyzej 20 osob to wyplate masz wlasnie w normalny dzien wyplaty.

Super, że humorek dopisuje :)
Mam pytanko do dziewczyn, które są na L4 Czy Zus spóźniał się wam z wypłatą pieniążków powinnam dostać mniej więcej 14 lutego do tej pory nie mam!!! Szef pewnie późno zaniósł, a ja muszę czekać!
Wiesz co z zusem róznie bywa oni wypl;acają jak chcą,moja mama tez jest teraz na l-4 i jej placi wlasnie zus i wyplaca jak chce czasem calosc czasem polowę a druga polowę za kilka dni.Poza tym szef ma 30 dni na wyslanie zwolnienia więc moglo mu sie przedluzyc.

Efa trzymam kciuki!!!!!!!

Wiesz co z zusem róznie bywa oni wypl;acają jak chcą,moja mama tez jest teraz na l-4 i jej placi wlasnie zus i wyplaca jak chce czasem calosc czasem polowę a druga polowę za kilka dni.Poza tym szef ma 30 dni na wyslanie zwolnienia więc moglo mu sie przedluzyc.

Tak właśnie mi powiedzieli w zusie i czekam, a szef lubi się spóźniać z papierkowymi sprawami :angry::crazy:

mnie ostatnio w zusie Pani powiedziala, ze pracowaca na dostarczenie zwolnienia do zusu ma pol roku :szok:

Super, że humorek dopisuje :)

Mam pytanko do dziewczyn, które są na L4 Czy Zus spóźniał się wam z wypłatą pieniążków powinnam dostać mniej więcej 14 lutego do tej pory nie mam!!! Szef pewnie późno zaniósł, a ja muszę czekać!

ja jestem na zwolnieniu ale mam co miesiac przedłużane więc ZUS mi nie płaci :sorry:

no i bądź tu madry!!!!! :no:

ja się chyba zorganizowac nie umiem :no: czuje sie okropnie :no:

ionka ja jeszcze nawet ni emam dziecka wiec tylko przytaczam slowa moje poloznej

jak to bedzie to sie zobaczy w praniu ;-)

a ty jestes mamusia swojego malenstwa i na pewno nie robisz nic co mogloby jej zaszkodzic..

my tez bedziemy pewnie miec mnostwo watpliwosci...

bedzie dobrze, nie martw sie na zapas!!

reklama
co do papierochow to moj M pali :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale na balkonie :-p:-p niezaleznie od pogody :-p:-p:-p
Fakt, ze pali malo - juz dawno zszedl do 3-4 dziennie, no ale zawsze to smrod :no: Pytam u lekarki o ten Tabex ale stwierdzila ze jak on pali tak malo to wystarczy silna wola... Ciekawe czyja, bo na pewno nie jesgo :-D
Ale znajomy po Tabexie rzucil (wczesniej podpalal i byl niemal uzaleniony od gum Nicorette:szok:) no i wytrzymal tez kilka miesiecy... :no:
To jednak naprawde trzeba po prostu CHCIEC
Pewnie,że trzeba chcieć.Moja mama już 4lata nie pali po tych tabletkach,mi w maju stukną 4lata ale spaliłam w tym czasie 4 papierosy przy mega stresowych sytuacjach.
ja zawsze tylko podgrzewam mleko w mikrofali, bo od gotowanego mnie brzuch boli :eek:
Ja aby się nie wysilać pije zimne z rozpuszczalnym kakao.
Kurcze ale objadłam się obiadkiem(ziemniaczki z natką,parówki w sosie pomidorowym i surówka z kiszonej kapusty)...czekam aż miejsce mi się zrobi na pomarańczę bo mam wielką ochotę...:sorry:
Właśnie co do ochoty,spisałam przepisy na te ciasta,dzięki.:-)

Do góry