reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Zrobilam tak i napisalo mi invalid url?!

Czasem masz przy suwaczkach kilka różnych adresów, bo nie wszystkie da się tu wkleić, poza tym spróbuj kopiować bez <>...albo zaczynając od http: bez innych wstawek...wiem, że sama próbowałam różnych sposobów....tylko nie pamiętam który zadziałał:zawstydzona/y:

reklama
Ale się uśmiałam. Będzie z niej uparta dziewucha!! Pewnie obrała termin i nie zamierza wyjść wcześniej niż to sobie ustaliła:-D
Ja też tak uważam, że mała po prostu czeka do właściwego terminu:tak::-)

moniSkaBe, czyli jednak był seksik:cool2:

Idę pranie powiesić. Żałuję, ze nie mamy balkonu - takie piękne słoneczko, może pościel by trochę zapachu wiosny nabrała:-)

moniskabe To jednak temperamentna jestes;-), a co bedziesz sobie zalowac;-);-);-).
Sprawdzam czy teraz bedzie dzialac ten suwaczek?!?!

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Nie było mnie z Wami wczoraj, ale starłam się nadrobić, niestety wszystkiego nie pamiętam utkwiło mi tylko że żadna się nie rozpakowała.
Trzymam kciuki za effe, mam nadzieję że szybko pójdzie:tak:
Izulqa kochana bardzo Ci współczuje już tak długo się męczysz.
Ciekawa jestem czy Koza pójdzie na obronę, no ale ona jest twarda babka i na pewno da radę:tak:
A ja dzisiaj miałam cudowną noc spałam jak niemowlę, zero pobudek i tylko raz nad ranem na siku no i zgaga całkowicie przeszła.
Boli mnie tylko ostatnio bardzo kręgosłup no i brzuch mam już tak bardzo nisko i zrobił se taki dziwnie szpiczasty:sorry:
A jeśli chodzi o papierosy to na szczęście mój mąż nie pali i jest strasznym przeciwnikiem tego nałogu.

Do góry