reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Zrobilam tak i napisalo mi invalid url?!

Czasem masz przy suwaczkach kilka różnych adresów, bo nie wszystkie da się tu wkleić, poza tym spróbuj kopiować bez <>...albo zaczynając od http: bez innych wstawek...wiem, że sama próbowałam różnych sposobów....tylko nie pamiętam który zadziałał:zawstydzona/y:

reklama
Ale się uśmiałam. Będzie z niej uparta dziewucha!! Pewnie obrała termin i nie zamierza wyjść wcześniej niż to sobie ustaliła:-D
Ja też tak uważam, że mała po prostu czeka do właściwego terminu:tak::-)

moniSkaBe, czyli jednak był seksik:cool2:

Idę pranie powiesić. Żałuję, ze nie mamy balkonu - takie piękne słoneczko, może pościel by trochę zapachu wiosny nabrała:-)

moniskabe To jednak temperamentna jestes;-), a co bedziesz sobie zalowac;-);-);-).
Sprawdzam czy teraz bedzie dzialac ten suwaczek?!?!

reklama
Cześć dziewczyny:-)
Nie było mnie z Wami wczoraj, ale starłam się nadrobić, niestety wszystkiego nie pamiętam utkwiło mi tylko że żadna się nie rozpakowała.
Trzymam kciuki za effe, mam nadzieję że szybko pójdzie:tak:
Izulqa kochana bardzo Ci współczuje już tak długo się męczysz.
Ciekawa jestem czy Koza pójdzie na obronę, no ale ona jest twarda babka i na pewno da radę:tak:
A ja dzisiaj miałam cudowną noc spałam jak niemowlę, zero pobudek i tylko raz nad ranem na siku no i zgaga całkowicie przeszła.
Boli mnie tylko ostatnio bardzo kręgosłup no i brzuch mam już tak bardzo nisko i zrobił se taki dziwnie szpiczasty:sorry:
A jeśli chodzi o papierosy to na szczęście mój mąż nie pali i jest strasznym przeciwnikiem tego nałogu.

Do góry