reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Oj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(

reklama
Czesc dziewczyny, gratuluje wszystkim świeżo upieczonym mamusiom:-)
Ja idę do szpitala we wtorek, a w środę rano cc.... i od wczoraj ze strachu mam biegunki:angry::angry:, niby wiem co mnie czeka bo juz jestem po jednym cc ale wtedy przynajmniej nie wiedzialam co i jak.. a teraz sie naogladalam na you tubie cesarek echh sama się napędzam !:angry::angry:

Adelina .. przez zdjęcie Twojego syna mam mały problem w domu :-D:-D:-D

Moja Amelia , jak zobaczyła mówi ze to jej narzeczony, i codziennie każe mi pokazywac zdjecie jej wybranka hahaha:-D:-D:-D

Dzien doberek
Ale nocka!!!!!!:angry::wściekła/y: mlody sie obudzil o 22 i do 24 płakał...niewiem o co . Ja godzine z nim na rekach , potem K wkoncu wlączyłam mu tv i oglądał nie wiadomo do ktorej bo potem usnął.
Zaś mam katar!!!!!!!!:wściekła/y:jejcia.
Ale niespodzianka. Moniazuber urodziła...:szok: i tez pamietam jak niedawno była i pisała z nami. I chyba nie miała zadnych oznak zbliżającego sie porodu. :szok:
Wiec kobitki. Nie znacie dnia ani godziny.
Koza zreszta to samo. Czula sie super a tu bach! dzidzia bedzie:-D
Ja tez bym juz swoja chciala bo na serio męczy mnie ta ciąza.:-( w nocy to nie moge sie podnieśc.
Maz dzisiaj z nowu na szkoleniu wiec zaś caly dzień sama. Ale na szczescie sliczna pogoda!!! wiec pojde na spacerk.
A na obiadek
Kluseczki śląskie, sosik pieczarkowy i rosołek.

Ja też znam, że palec to 2 cm :tak:. Fajnie, że już masz takie rozwarcie, nie będziesz się męczyć tyle co ja ;-)
- Ja wyczytałam w internecie ze 1 palec to 2 cm. A zalezy jakie kto ma palce...dziwne to :);-)

Mcgosia utłuke Cie! Wykrakałas. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówia ze zaczynam rodzic :eek:
- :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Koza trzymam kciukasy!!! No nie i tak z marszu poszła rodzić. Ale jajca. Ta co sie najbardziej broniła przed prodem.:-D

Oj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(
- Ojejciaaaa kochana :( :-( Wszystko bedzie dobrze!!! trzymam kciukasy i dawaj znac.

Ja też znam, że palec to 2 cm :tak:. Fajnie, że już masz takie rozwarcie, nie będziesz się męczyć tyle co ja ;-)
tylko boje sie o znieczulenie, ze nie zdarza mi podac :-D
ojej... czekamy na wiesci..
Koza zreszta to samo. Czula sie super a tu bach! dzidzia bedzie:-D

- :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Koza trzymam kciukasy!!! No nie i tak z marszu poszła rodzić. Ale jajca. Ta co sie najbardziej broniła przed prodem.:-D
to z Koza to pewne, ze pojechala?

Dziewczyny, ale sie wystraszylam w nocy..
nie uwierzycie, ale jakos kolo 1-2 w nocy wstalam siku.. i co? i czulam sie jak bogini. Doslownie jakbym w ciazy nie byla.. Nic nie bolalo, nie przeszkadzalo. No az sie przestraszylam ,ze cos nie tak. Nawet przy przekrecaniu sie brzuch nie spinał, biodra nie bolaly, noga nie dretwiala. Szok.:sorry:

a, dziewczyny jeszcze jedno.
Sylszalam w nocy dziwne bulgotanie w brzuchu.
Ja oczywiscie sobie wkrecam jazde, bo mam malo wod i niunio jak przebiera nozkami to slychac takie bulgotania.
tak wysoko, tak jakby ktos banieczki puszczał.

Ehh.. :-D

Ale mam stresa... czekam z M na moją mamę. Ma zaraz przyjechac. Ciekawe jak badania wyjda.. jak będzie wsio oki to pewnie mnie nie będa zostawiac tak mi sie wydaje.. choc już sama nie wiem bo mam już 39 tydzień.. dam znac..

reklama
Ale mam stresa... czekam z M na moją mamę. Ma zaraz przyjechac. Ciekawe jak badania wyjda.. jak będzie wsio oki to pewnie mnie nie będa zostawiac tak mi sie wydaje.. choc już sama nie wiem bo mam już 39 tydzień.. dam znac..

trzymamy kciuki za ciebie:-)

i odzywaj sie jakby co...

my z powodu tak pieknego slonca wybieramy sie na spacerek dzis, mnie nosi i musze cos robic, wczoraj nie bylam na dworze tylko sprzatalam i czuje niedosyt...

Do góry