Agniesiak85
Fanka BB :)
Oj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
- Ja wyczytałam w internecie ze 1 palec to 2 cm. A zalezy jakie kto ma palce...dziwne to ;-)Ja też znam, że palec to 2 cm . Fajnie, że już masz takie rozwarcie, nie będziesz się męczyć tyle co ja ;-)
- Koza trzymam kciukasy!!! No nie i tak z marszu poszła rodzić. Ale jajca. Ta co sie najbardziej broniła przed prodem.Mcgosia utłuke Cie! Wykrakałas. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówia ze zaczynam rodzic
- Ojejciaaaa kochana :-( Wszystko bedzie dobrze!!! trzymam kciukasy i dawaj znac.Oj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(
tylko boje sie o znieczulenie, ze nie zdarza mi podacJa też znam, że palec to 2 cm . Fajnie, że już masz takie rozwarcie, nie będziesz się męczyć tyle co ja ;-)
ojej... czekamy na wiesci..Oj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(
to z Koza to pewne, ze pojechala?Koza zreszta to samo. Czula sie super a tu bach! dzidzia bedzie
- Koza trzymam kciukasy!!! No nie i tak z marszu poszła rodzić. Ale jajca. Ta co sie najbardziej broniła przed prodem.
Trzymam kciuki!! Będzie dobrze!!!Oj kochane:-( Ja chyba jadę do szpitala bo mam chyba cholestazę ciążową i jak to się potwierdzi to będą wywoływac poród:-( Boją się strasznie:-( Będę dawac znac którejś na komórkę.. ojej jak się boję..:-(
Mcgosia utłuke Cie! Wykrakałas. Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówia ze zaczynam rodzic
Ale mam stresa... czekam z M na moją mamę. Ma zaraz przyjechac. Ciekawe jak badania wyjda.. jak będzie wsio oki to pewnie mnie nie będa zostawiac tak mi sie wydaje.. choc już sama nie wiem bo mam już 39 tydzień.. dam znac..