reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurcze - przeraza mnie fakt, ze tak sie rozkrecaja te porody. Ja raczej przenosze niz urodze wczesniej, choc Jasia urodzilam co do dnia wg OM (no - 20 minut mu braklo zeby bylo co do dnia). Nie ukrywam ze milo byloby miec prezent na Dzien Kobiet :-D Tak mi wychodzilo zawsze z USG, n oale co ma byc to bedzie.
BYLEBY NIE JUTRO!!!!!! :szok::szok::szok: moja mama byla u mnei 2 tygodnie i wyjezdza jutro rano, a M wraca wieczorem :-D Ale bylby numer jakbym urodzil w ciagu dnia, nie??? No ale nic z tego - nie tylko koza z Hania ma umowe - ja z Adasiem tez :laugh2::cool2::cool2::cool2::cool2:

A jest ktos na naszym marcowym forum, kto mial urodzic jzu a jeszcze nie urodzil??? chyab raczej nie, co???

Dobranoc!!! :tak:

reklama
:szok::szok::szok:
No nie wierze!!!
Moniazuber? A Ty co tak sobie po prostu urodzilas? ;-)
Gratuluje!!! Mam nadzieje, ze wszystko poszlo dobrze :tak:
Owlrene rowniez gratuluje!!! :-) Duzy chlopak :happy:

Marti, Ionka, Sylusia Wy juz tulicie swoje Malenstwa... Echhh jak to zlecialo :happy:

Ciekawe jak bedzie z nami. Narobilam sie dzis jak glupia, oby nic sie nie wydarzylo :laugh2: Jutro mam wizyte u gina, wiec zobaczymy co i jak.
Zmykam odpoczywac ;-)

Gratulacje dla wszystkich Mamuś które już trzymają swoje Maleństwa w rączkach :-)

Kurcze jak ja Wam zazdroszcze. Też już bym chciała urodzić biorąc pod uwagę fakt ze we wtorek zaczne juz 40tc. Czuje sie juz taka źle psychicznie nie moge na siebie patrzeć i po prostu bym chciała mieć to już za sobą. We wtorek ostatnia wizyta ciekawa jestem co mi powie.

No ładnie kolejne sie okociły :-) teraz juz chyba codziennie sie cos dzieje. Ale macie racje- te co bezpieczne niech rodza, ja moge swoja kolejkę odstapić :-D

ccaroline Ty mnie nie strasz tymi wodami.:confused2: Zreszta to wody nie przypomina, czop raczej tez nie. Mysle ze to rozwarcie sie robi i naczynka krwionosne pekaja stad troche krwi :confused2:
No i łudze sie ze tak mozna jeszcze nawet tydzien chodzic :sorry: Oby ...:eek:

No ale nic z tego - nie tylko koza z Hania ma umowe - ja z Adasiem tez :laugh2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Trzymam kciuki :tak:

Byłam własnie w kinie na filmie Pozdrowienia z paryza- polecam :tak: Mordobicie ale z bardzo fajnym humorem wiec lekko sie to oglada. Nie jest to jakiś ambitny film ale dla relaksu w sam raz :-)

Ide henne na brwi nałozyc a pozniej prysznic i do spania bo juz mnie zmeczenie dopada. Kolorowych snów babiny

Mamy następną lutówkę! - wiadomosć na odpowiednim wątku.
Owlrene - wielkie gratulacje!

Ooooo rany :) u Moniki to raczej się nie spodziewałam :tak:

No ładnie kolejne sie okociły :-) teraz juz chyba codziennie sie cos dzieje. Ale macie racje- te co bezpieczne niech rodza, ja moge swoja kolejkę odstapić :-D

ccaroline Ty mnie nie strasz tymi wodami.:confused2: Zreszta to wody nie przypomina, czop raczej tez nie. Mysle ze to rozwarcie sie robi i naczynka krwionosne pekaja stad troche krwi :confused2:
No i łudze sie ze tak mozna jeszcze nawet tydzien chodzic :sorry: Oby ...:eek:

Trzymam kciuki :tak:

Byłam własnie w kinie na filmie Pozdrowienia z paryza- polecam :tak: Mordobicie ale z bardzo fajnym humorem wiec lekko sie to oglada. Nie jest to jakiś ambitny film ale dla relaksu w sam raz :-)

Ide henne na brwi nałozyc a pozniej prysznic i do spania bo juz mnie zmeczenie dopada. Kolorowych snów babiny

Ja nie straszę :D u mnie tak przynajmniej było, ale nasz czas zbliża się wielkimi krokami :-p

U nas nocka spokojna, wyspałam się w końcu :)

Od dzisiaj z tego co kojarzę urodzone dzieciaczki będą rybkami?

Miłej i spokojnej niedzieli.

reklama
Do góry