reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej :tak:

Wybaczcie że wczoraj się nie odzywałam. Czytałam was na bieząco ale jakoś nie umiałam wziaść się w sobie i napisać a jak już napisałam to mi sie skasowało grrr.

Gratuluje nowym mamusiom. Ale to leci.... :-) Ciekawa jestem jak tam koza czy faktycznie na porodówce wylądowała hihi.

Agniesiak trzymaj sie Kochana!! I daj koniecznie znac co i jak!!

U nas nocka taka sobie. Normalka..wstawanie do wc i bolący brzusio. Dzisiaj zauwazylam że jak kłade sie na prawy bok to od razu czuje bóle miesiączkowe i coś mnie kłuje...a jak leze na lewym to jest wszystko OK.
Od jutra zaczynam już powoli normalnie funkcjonować. Tzn sprzatac itd. I czekam na 3 marca ;) Jejku Mały sie strasznie rozpycha...wczoraj czułam dziwne uczucie kłucia na odbyt. Tak jakby mi sie tam wypychał.

Powoli czuje wiosne. Może nie za oknem ale dzisiaj tak pieknie świeci słonko!! No i w studiu dzien dobry TVN juz tez tak zielono:-)

Bede tutaj dzisiaj znowu zaglądać bo M w pracy i sama w domku jestem...

witaj\cie dziewczyny...

widze mamy nowa mamusir-Gratuluje.....

Aga-trzymam kciuki za ciebie!!

i za IZE tez bo biedna sie meczy...w szpitalu

a u mnie po staremu....mala sie rusza jak sie wmiare czuje...wczoraj np.glowa bolala niedowytrzymania to bylo:zawstydzona/y::-( Ale dzis juz nie boli

i pogoda za oknem odrazu lepiej nastraj

O ludzie!Ale sie rozkręca!

Z moniazuber miałysmy chyba ten sam termin albo z 1 dniowa róznicą. I proszę! Wow!

Agniesiak-trzymaj się kochana i koniecznie powiadom nas co i jak. Trzymam kciukasy:-)

Koza-no ładnie!Czyzby Hania była tak samo uparta jak mamusia heheee:-D? Czekamy na info:-)

Wavejka- ja ide na cięcie dopiero 9 marca a juz jak o tym pomyślę to na kibelku ląduję więc tobie sie nie dziwię.Będzie dobrze:-)

A ja jeszcze w szlafroczku z kawiusią z Wami siedze ale czas juz zebrać się do kupy, zrobic fryz, paznokcie( co 3 dni robie nowy manicure tak na wszelki wypadek jakbym miała zacząć rodzić hehehe) i obiad wstawić. Ale nie mam żadnego pomysłu. Odmroziłam mięso mielone więc może lasagne uklepię. Przynajmniej mało czasochłonne. A wy co robicie?

Cześć dziewczyny:-)
No u mnie nocka dzisiaj nawet przespana, ale jakoś tak mi się oczka kleją.
Monia po prostu nie wiem co powiedzieć, zabiłaś mi ćwieka, tak cichcem nic nie mówiąc, oj nie ładnie:-D, gratuluje
Agniesiak trzymam kciuki za to żeby było wszystko dobrze. Daj znać co i jak.
Koza jestem w szoku:szok:, no ale to było do przewidzenia bo w końcu u Ciebie to ostatnia prosta.Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie.

to chyba serie bakow :-D

ale juz teraz nie slysze.. tylko w nocy slyszalam..

Dziewczyny jak Wy odczuwacie napieranie glowki na szyjke?
czy jest to takie klucie, szczypanie w dole brzucha?

Witam w niedzielę.:-)
Ja też czuję kłucie. Ale podobno kłucie świadczy o jakimś uciskaniu na nerw. Schodząca główka to też teki hmm... jak to nazwać bolący nacisk, napór. Nie wiem czy się zrozumiale wypowiedziałam.

witajcie
ja wczoraj mialam fatalny dzien dzisiaj troszke lepiej ale rewelacyjnie to nie jest
bylam wczoraj u lekarz no i moja szyjka ma juz tylko 0,5 cm i pojawilo sie rozwarcie ok 1 cm
a wczoraj mnie tak strasznie wszystko bolalo i brzuch z dolu i plecy najgorzej w krzyzach zawsze mnie tak bolą w pierwszy dzien okresu ale to wczoraj to kilka razy gorzej bolalo dzis juz troche mniej boli
wczoraj pozno wieczorem tak gdzien przed 23 dostalam biegunki i kilka razy mnie tak porządnie przeczyscilo ale juz mi przeszlo o 5 rano sie obudzilam troche bolal mnie zolądek wiec wypilam sobie rumianku i tak pije ten rumianek i jest lepiej ale jakas taka slaba sie czuje, nie mam pojecia co mi moglo zaszkodzic moze surowka z kapusty kiszonej bo wczoraj sobie kupilam i moze byla jakas nie swieza
Patinka ja mam podobnie jak ty na prawym boku jak sie poloze to brzuch sie napina boli i fatalnie sie zaczynam czuc a na lewym jest ok, zastanawialam sie wlasnie od czego to zalezy, ale moj malusze wlasnie bardzi na prawą strone jest ulozony wiec moze mu wtedy za ciasno i sie probuje wydostac i stad te bole
ide dalej lezakowac
milego dnia

reklama
A o skracającej szyjce świadczą skurcze.Bo właśnie po to są skurcze żeby skracać szyjkę. Tak mi mówiła położna.

Do góry