reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Rozwarcie na jeden palec - zawsze mnie to śmieszyło - chyba zależy jak grube palce ma gin;-). Ja przy Filipku z rozwarciem na jeden pale dłuuugo chodziłam, ale myslałam że to centymetr:-p. Co wizyta to mi lekarka mówiła, no jeszcze tydzień góra - i tak przez miesiąc, a w końcu mi wywoływali. :sorry:
:-):-):-):-)

MoniaZuber miała termin na 13 marca.. kurdę.. zaczynam się stresowac:-D

reklama
Monia 16 tego wieczorem wklejała zdjęcia do galerii brzuszków, może miała przeczucie i robiła ostatnie foty w dwupaku. Myślę, że z marszu pojechała. My w poniedziałki mamy szkołę rodzenia,tzn. teraz to ja już tylko mam hihi.

dokładnie to samo sobie pomyślałam :-) Ja mam termin na 25.03 więc większość z Was będzie już ze swoimi Maleństwami w domku kiedy ja będę walczyć :-)

no to nieźle, kolejna rozpakowana:-p Monia miała termin dzień wczesniej ode mnie, Marti z tego samego terminu co ja.. kurcze mam nadzieję, że ja się nie rozpakuję wcześniej:szok:

śliczne dzieciaczki... jeju jakie one już "duże" :laugh2:

a moniazuber wklejała ostatnio zdjęcia, to brzusio wysoko miała... ojej ale to idzie...:eek:

Nio prosze ale Moniazauber zrobiłas to cichaczem i Zosia jest już po drugiej stronie brzuszka :tak:

Ja mam na dzisiaj dość wziełam się za prasowanko, uprasowałam pieluszki tetrowe i padam :sorry: reszta jutro, bo jakoś mam wolne obroty przy prasowaniu :tak:
Mała dziwnie się napina, coś mnie brzuszek w dole szczyka więc chyba pójde się położyć :tak: spokojnej nocki dziewczynki, do jutra ;-)

Witam! ja tylko na momencik...padam na twarz!
Małysz ma srebro-hurraaaa!
Dziewczynki coraz mnie tych właściwych marcóweczek...teraz to część lutowo marcówek:-D!

Hej dziewczyny,wlasnie wrocilismy.
I:

16 lutego 2010 o godzinie 17:55 urodzil sie Maksymilian Jan przez CC z waga 3,580 i 48 cm wzrostu i 10pkt Apgar.

Szczegoly napisze kiedy indziej na odpowiednim watku.Wczoraj wrocilismy ale musielismy sie nacieszyc wszyscy w domciu.W szpitalu bylam niecale 4 dni teraz musze was nadrobic ale to chyba na raty.
Widzialam juz ze Sylusia urodzila i Ionka Dla nich gratulacje.

KOchana wielkie gratulację--udało się!!!I termin miałyśmy na tego samego dnia marca :-D!

dziewczyny, wybaczcie, ale nie mam pojęcia, o czym teraz piszecie, zupełnie nie jestem w temacie forum ;)

zaraz karmienie :)
dopiero dzis dostałam pokarmu w cyckach i jak to boooooooooliiiiiiiiiii :(
bedę odciągać i dawać z butli.
Ja miałam też kryzys....już myślałam że będę miała zapalenie!! A jak mnie pogryzła...myślałam że przy 2 dzidziolu będzie łatwiejszy początek ...pomyliłam się! Laktator poszedł w ruch ale jest lepiej:tak:!

Hello:-)
jesteśmy już w domku, uff nareszcie:tak:
mała dostała żółtaczki i musiała się naświetlać w inkubatorze:-( przykry to był widok, no ale już jesteśmy w domku:tak:
chyba Was nie nadrobię...
gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom, nie wiedziałam że juz tyle nas jest:tak:
Gratulację kochana!

Śliczna córeczka :) Kochana fajnie opisałaś swoją historię z porodu, ja się jeszcze bardziej boję!! Ale pociesza mnie to, że poszło Ci szybciej z drugim dzieciątkiem :)
Dziękuję! Ale prawda jest że przy 2 jest łatwiej! Jeśłi jednak ktośmi powie że poród to taki cud to niech się :crazy:...to same narodziny sa cudem a reszta do bani!!!;-)

reklama
kolejna mamuska!!

o jak fajnie...:-):-):-)

i kolejna z pozniejszym terminem ode mnie;-)

ja pokibicowalam, zjadlam pizze, wypilam lecha free i zmykam do lozeczka...

do jutra:-)

Do góry