patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Ja też coś czuje że jak pójde do gina tego 3 marca to już jakies rozwarcie bedzie bo czuje sie "coś" się tak dzieje. Mój Franek też ułozony jest na prawej stronie głownie i też myślałam o tym że jest mu nie wygodnie i chce wyjść i dlatego te bóle.witajcie
ja wczoraj mialam fatalny dzien dzisiaj troszke lepiej ale rewelacyjnie to nie jest
bylam wczoraj u lekarz no i moja szyjka ma juz tylko 0,5 cm i pojawilo sie rozwarcie ok 1 cm
a wczoraj mnie tak strasznie wszystko bolalo i brzuch z dolu i plecy najgorzej w krzyzach zawsze mnie tak bolą w pierwszy dzien okresu ale to wczoraj to kilka razy gorzej bolalo dzis juz troche mniej boli
wczoraj pozno wieczorem tak gdzien przed 23 dostalam biegunki i kilka razy mnie tak porządnie przeczyscilo ale juz mi przeszlo o 5 rano sie obudzilam troche bolal mnie zolądek wiec wypilam sobie rumianku i tak pije ten rumianek i jest lepiej ale jakas taka slaba sie czuje, nie mam pojecia co mi moglo zaszkodzic moze surowka z kapusty kiszonej bo wczoraj sobie kupilam i moze byla jakas nie swieza
Patinka ja mam podobnie jak ty na prawym boku jak sie poloze to brzuch sie napina boli i fatalnie sie zaczynam czuc a na lewym jest ok, zastanawialam sie wlasnie od czego to zalezy, ale moj malusze wlasnie bardzi na prawą strone jest ulozony wiec moze mu wtedy za ciasno i sie probuje wydostac i stad te bole
ide dalej lezakowac
milego dnia
A ja puchne...kurcze stopy mi puchną jak nigdy i dłonie też. Tzn mam jeszcze kostki widoczne bo nie jest tak strasznie że nic nie widać ale ahh jakos mi tak dziwniee...i stawy mnie bola..:-( chyba sie kimne pól godzinki a później jakas kawusie wypije.
Spokojnego dnia Kochane!