reklama
eh nasz mały też będzie miał na imię Jaś
Piękne imię
a propos płodzenia... to Mikołaj został poczety w trakcie niedzielnego maratonu filmowego...tylko nie wiem czy za 1 czy 6 razem tego dnia Może aktorem zostanie było by fajnie. A tak w ogóle to się staraliśmy przeszło 3miesiące
moniSkaBe
Fanka BB :)
Sylwusia super, ze opisalas porod.
Wiecie, ze ja sie nie boje? poki co
moze jak zaczna sie regularne lekko bolace skurcze, to zaczne.
Fajnie by bylo, jakby reszta dziewczyn opisala swoje porody :-)
K
króliczątko
Gość
piwo mniam czemu o tym napisałas, zimny zywiec albo cokolwiek byle było zołte miało piane i było z chmielu
Łomatko zakaz pisania o piwie. Zabiłabym chyba za dwie butle zimnego piwka i chipsy
Do tegojeszcze jestem bez śniadania bo mój meżuś za poźno podniósł dupsko i jeszcze go nie ma z pieczywem. A niech tebuły se wsadzi w d...e. Ja chce browca na śniadanie!!!!!!
A tak wogóle to dzień dobry
moniSkaBe
Łomatko zakaz pisania o piwie. Zabiłabym chyba za dwie butle zimnego piwka i chipsy
Do tegojeszcze jestem bez śniadania bo mój meżuś za poźno podniósł dupsko i jeszcze go nie ma z pieczywem. A niech tebuły se wsadzi w d...e. Ja chce browca na śniadanie!!!!!!
A tak wogóle to dzień dobry
wariatka
K
króliczątko
Gość
a propos płodzenia... to Mikołaj został poczety w trakcie niedzielnego maratonu filmowego...tylko nie wiem czy za 1 czy 6 razem tego dnia Może aktorem zostanie było by fajnie. A tak w ogóle to się staraliśmy przeszło 3miesiące
Ja zaszłam w ciążę w pierwszym cylku starań Najlepsze było to że po dwóch tygodniach powiedziałam że jednak jeszcze sie wstrzymajmy z drugim dzieckiem ale nie dostałam okresu
Mężuś skakał z radości
moniSkaBe
Ja zaszłam w ciążę w pierwszym cylku starań Najlepsze było to że po dwóch tygodniach powiedziałam że jednak jeszcze sie wstrzymajmy z drugim dzieckiem ale nie dostałam okresu
Mężuś skakał z radości
my rowniez w pierwszym cyklu :-)
reklama
Sylwusia super, ze opisalas porod.
a mnie się wydaje że jak te mocne skurcze się zaczna to strach minie... najgorzej będzie jak sie zacznie - jak wody odejdą....oj boję się że spanikuję