reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie sobotnio. Czarnuszka nie martw się na zapas.
Sylusia śliczna Twoja Sandrusia:)Chyba dziewczynek więcej się rodzi, czy ktoś to liczył?
Co do roczników to wychodzi,że ja jestem najstarsza ,bo z listopada 74 ,a mój T młodszy pół roku.
Przedwczoraj wieczorem zjadłam jajko na twardo a wczoraj rano Milenka dostała plamiastą wysypkę na tułowiu...koszmar.Naprawdę uważam co wcinam i jdynie to mogło uczulić.Teraz jestem zła na siebie:( Kazałam T kupić suchary i z gorzką herbatą mam dietę rodem ze szpitala. Oby niuni szybko zeszło.

reklama
Witajcie sobotnio. Czarnuszka nie martw się na zapas.
Sylusia śliczna Twoja Sandrusia:)Chyba dziewczynek więcej się rodzi, czy ktoś to liczył?
Co do roczników to wychodzi,że ja jestem najstarsza ,bo z listopada 74 ,a mój T młodszy pół roku.
Przedwczoraj wieczorem zjadłam jajko na twardo a wczoraj rano Milenka dostała plamiastą wysypkę na tułowiu...koszmar.Naprawdę uważam co wcinam i jdynie to mogło uczulić.Teraz jestem zła na siebie:( Kazałam T kupić suchary i z gorzką herbatą mam dietę rodem ze szpitala. Oby niuni szybko zeszło.

Narazie to jestem strasznie spiaca i sie troche przespie. A gdybym wiedziała jak to wyczuc gdy sie robi rozwarcie to bym była spokojniejsza hehe. Mysle ze to po badaniu jak mnie ginka badała w czwartek i sprawdzala szyjke. Od tamtego moomentu strasznie mnie boli dół brzucha. aż chodzic nie moge:cool:
A Jak sobie dajesz rade z dwojka dzieciaków? malutka dobrze spi?

Yo ;-)
Obudzila mnie kicajaca kulka zza sciany i juz nie usnelam :angry:
Do tego slonce daje po galach, bo pan nam wzial rolety do wymiany i beda dopiero w poniedzialek...
Dzis sie zalamalam, bo moj suwaczek pokazuje 29 dni do godziny zero :szok: Teraz to sama czuje, ze to juz z gorki... :-p Boje sie jak nie wiem!!!
Dzis skladamy lozeczko, czas najwyzszy :-)
Zaraz prysznic, sniadanko i na zakupy jakies trza wyruszyc.
Wczoraj kupilismy dwa takie slodkie kocyki dla mlodego :-)

Ok, milej soboty Wam zycze!
Ciekawe co tam u dziewczyn w szpitalach. Ciekawe jak Maborka, Owlrene i Marti... Dawno sie nie odzywaly :sorry:

Dobry wieczór marcóweczki!
Jestem znowu ..... już sama....niunia nakarmiona w łóżeczku:-)!!
Dziękuję za wszystkie gratki!!!Kochane jesteście!
Muszę Was troszkę poczytać by nadrobić jak się da!
Mam ochotę krzyczeć że już po wszystkim:tak:!
I jeszcze mała foteczka:-p

Śliczna córeczka :) Kochana fajnie opisałaś swoją historię z porodu, ja się jeszcze bardziej boję!! Ale pociesza mnie to, że poszło Ci szybciej z drugim dzieciątkiem :)

Kochane może nie będziemy wpisywać komentarzy w opowieści z porodówki, zrobi się bałagan, a tak będzie nam łatwiej czytać, co wy na to?

Myślę że to jest dobry pomysł, będzie wtedy przejrzyściej.
Czarnuszka nie mów że teraz ty się rozpakujesz:szok:
Ja w poniedziałek na USG zobaczyć jak duży jest Jaś bo gin mówił że raczej jest duży no i zobaczymy wtedy czy będzie SN cz CC.
Nie wiem czego bardziej mam się bać. Moja siostra miała CC i pamiętam że najlepiej tego nie znosiła, no a jeśli chodzi o SN to niestety u mnie w szpitalu będzie bez znieczulenia, także nie wiem co gorsze.

ccaroline - jasne - usun :tak: masz racje, ale jakso nie moglam sie powstrzymac :-D

Witam sie i ja :tak: Zaraz na jakies zakupy ide.

Tak mysle o badaniach krwi - wszystke irobicie jeszcze zeby miec aktualne??? Ja robilam na poczatku stycznia - moze wystarczy??? :cool:

reklama
Witajcie:-)

Ale szaro-buro za oknem. Nic się nie chce:no:
Ja w końcu zdecydowałam się zabrać za pranie. Włączyłam pełną pralkę białego, a jeszcze sporo zostało no i kolorowe. Nawet nie wiedziałam, że mam tyle ubranek, znaczy Kuba ma:szok:;-)
Czas się wybrać na jakieś zakupy, chociaż szczerze mówiąc, chętnie bym z tego zrezygnowała...

Miłego dnia:-)

Do góry