reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kochane może nie będziemy wpisywać komentarzy w opowieści z porodówki, zrobi się bałagan, a tak będzie nam łatwiej czytać, co wy na to?
jestem na "TAK" :tak:

ccaroline - jasne - usun :tak: masz racje, ale jakso nie moglam sie powstrzymac :-D

Witam sie i ja :tak: Zaraz na jakies zakupy ide.

Tak mysle o badaniach krwi - wszystke irobicie jeszcze zeby miec aktualne??? Ja robilam na poczatku stycznia - moze wystarczy??? :cool:

ja też jakoś w styczniu robiłam i już nie robię, zwłaszcza ze gin już mi podziękował i zakończył znajomość z moją psitą (już mam do niego nie przychodzić - no chyba ze będę po terminie) :-D

reklama
piekne te wasze maluszki, ale juz niedługo kazda bedzie miec swojego, tak nieduzo zostało czasu i wcale mi sie to nie dłuzy, oczywiscie z powodu remontu w domu -chce by mała siedziała ile sie da w brzuszku, choc to strasznie meczace w tym 9 m,cu no i sikam notorycznie i ciagle boli brzuch, no i boje sie tych pierwszych miesiecy jak dam sobie rade z tak trudnymi zajeciami jak ubieranie przewijanie karmienie uspokajanie. a tak niedawno były te wakacje w bułgarii na których Elenka zamieszkała w moim brzuchu

Myślę że to jest dobry pomysł, będzie wtedy przejrzyściej.
Czarnuszka nie mów że teraz ty się rozpakujesz:szok:
Ja w poniedziałek na USG zobaczyć jak duży jest Jaś bo gin mówił że raczej jest duży no i zobaczymy wtedy czy będzie SN cz CC.
Nie wiem czego bardziej mam się bać. Moja siostra miała CC i pamiętam że najlepiej tego nie znosiła, no a jeśli chodzi o SN to niestety u mnie w szpitalu będzie bez znieczulenia, także nie wiem co gorsze.

eh nasz mały też będzie miał na imię Jaś :)

jezu dziewczyna ale ja mam okropny humor od kilku dni, bym usiadła i płakała, jestem strasznie nerwowa, straszliwie, czy można melisę pić w ciąży?

reklama
witam sobotnio!

Dzisiaj pewnie będę ale później, chcę posprzątać generalnie pokój, zrobić prasowanko dzidziusiowych rzeczy i ogólnie sprzątnąć mieszkanie. Samopoczucie u mnie średnie, mały się nic jeszcze od rana nie rusza i zaczynam się marwtić.. ale dam mu jeszcze troche czasu na rozkręcenie.

A i jeszcze obiad muszę ugotować, także pewnie padnę po tym wszystkim.. teraz zaścielenie łóżka to dla mnie wyczyn i spocę się przy tym jak prosię, a co mówić o porządkach na dziś:eek:

Miłego dnia!!:-)

Do góry