reklama
No i wróciłam z badań. Odebrałam posiew i wyszło mi że mam lactobacillus spp. Z tego co czytałam to chyba normalne bakterie, które nie szkodzą bardzo, ale dużo na ten temat nie ma. Wiecie może co ta za dziadostwo?
Zakupy też już zdążyłam zrobić większe. No i zjedliśmy z meżusiem pyszne sobotnie śniadanko. Niestety ledwo co wstaję z fotela- tak mnie wszystko boli tam na dole!!! Z drugiej strony nie chce mi się siedzieć bo muszę posprzątać. Mózg i ciało się dogadać nie mogą...
Ja też się wczoraj skusiłam na małą paczuszkę chipsów i szklankę coca coli... Dlaczego najgorsze świństwo zawsze musi być najsmaczniejsze.
Zakupy też już zdążyłam zrobić większe. No i zjedliśmy z meżusiem pyszne sobotnie śniadanko. Niestety ledwo co wstaję z fotela- tak mnie wszystko boli tam na dole!!! Z drugiej strony nie chce mi się siedzieć bo muszę posprzątać. Mózg i ciało się dogadać nie mogą...
Ja też się wczoraj skusiłam na małą paczuszkę chipsów i szklankę coca coli... Dlaczego najgorsze świństwo zawsze musi być najsmaczniejsze.
wiolonczela42
Fanka BB :)
dziewczyny prałyscie wypełnienia pościeli dla dziecka
w życiu na solarium nie byłam i szczerze powiem że nie zamierzam...zwłaszcza że miałam podejrzenia o raka skóry ...a teraz jeszcze te włókniaki ech...
jestem blada jak ściana...ale zawsze powtarzam że "bladość to szlachetność" w końcu kiedyś tak szlachcianki, księżne i inne chodziły
to są dobre bakterie ja miałam ich liczne kolonie
ja wczoraj też pozwoliłam sobie na coś niezdrowego...chrupki kukurydziane o smaku serowo pomidorowym (Mr Snaki) - moje ulubione....i Cola Light
jestem blada jak ściana...ale zawsze powtarzam że "bladość to szlachetność" w końcu kiedyś tak szlachcianki, księżne i inne chodziły
No i wróciłam z badań. Odebrałam posiew i wyszło mi że mam lactobacillus spp. Z tego co czytałam to chyba normalne bakterie, które nie szkodzą bardzo, ale dużo na ten temat nie ma. Wiecie może co ta za dziadostwo?
to są dobre bakterie ja miałam ich liczne kolonie
ja wczoraj też pozwoliłam sobie na coś niezdrowego...chrupki kukurydziane o smaku serowo pomidorowym (Mr Snaki) - moje ulubione....i Cola Light
a maleńka ma się dobrze, co prawda mam mały problem z przystawieniem do piersi,bo ma malutkie usteczka i ciężko jej złapać , ale jak już się jej uda to ciągnie, oj ciągnie, czasem odciągam i podaję jej strzykawką...ale tak to póki co (tfu,tfu) aniołekWitaj Marti !!! :-) Jak maleńka?? jestescie zdrowe ??
k_aralajna
Fanka BB :)
widze ze zadna z was chyba nie miala takich akcji skurczowych a ja sie martwie czy t o nie jest cos groznego...:-(
do tej pory dziwnie mi z ta reka, tzn czuje takie mrowienia...:-(
do tej pory dziwnie mi z ta reka, tzn czuje takie mrowienia...:-(
reklama
Czesc dziewczyny!!!
Chyba nie dam rady was nadrobic...
marti8 Moje gratulacje tez bym chciala miec juz malenstwo przy sobie..
wiolonczela42 Nie pralam. tylko poszewki przeprasowalam.
agama Tez ma taka ochote na cole, tylko nie chce mmi sie do sklepu isclen ze mnie...
Za chwilke biore sie za porzadki sobotnie....
mala mnie strasznie kopie po zebrach:-):-):-)
Chyba nie dam rady was nadrobic...
marti8 Moje gratulacje tez bym chciala miec juz malenstwo przy sobie..
wiolonczela42 Nie pralam. tylko poszewki przeprasowalam.
agama Tez ma taka ochote na cole, tylko nie chce mmi sie do sklepu isclen ze mnie...
Za chwilke biore sie za porzadki sobotnie....
mala mnie strasznie kopie po zebrach:-):-):-)