reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

moniskabe jestesmy w 9 m-cu i skonczyłysmy 36 tyg ale fajnie?:) my tez za pierwszym razem 11 dnia cyklu dokładnie 24 .06 zaszłam w ciaze

reklama
Tak próbuje nadrobic zaleglości ale za duzo!!

WITAJCIE:rofl2:

Piwko, ło matko już nei moge sie doczekać kiedy poczuje smak chmielu... no ale wczoraj sobie na chipsy solone pozwoliłam:-D M pil piwko a ja tylko wcinałam chipsoraki:sorry:

Ale pogoda do bani:crazy: moze dlatego dzieki niej spalam jak aniołek:rofl2: Qrcze w taka pogode zafundowalabym sobie solarke zeby sobie humor poprawic .. no cóż marzenie!!

Ja chce wiosne i kosztować kąpieli słonecznych ... mykając na spacerze z małą!!

Hello:-)
jesteśmy już w domku, uff nareszcie:tak:
mała dostała żółtaczki i musiała się naświetlać w inkubatorze:-( przykry to był widok, no ale już jesteśmy w domku:tak:
chyba Was nie nadrobię...
gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom, nie wiedziałam że juz tyle nas jest:tak:

dronka z tym solarium to nawet mi nie mow ...jak dojde dosiebie po porodzie to pędem na solarke :tak::-)
No wąłsnie sie zasatanwialam ze jak sie karmi mozna chodzic na solarium?? bo wtedy skóra pachnie specyficzną spalenizną :rofl2: uwielbiam ten zapach :rofl2: no a dziecko moze ne poznać mamy:eek: nei wiem jak to jest z karmieniem i solarium:confused2:

Ja jestem blada jak wampir - mam b.jasną cere:crazy: i sobie od czasu do czasu funduje solarium ... no ale w taka pogode to pomknełabym w podskokach na 10 min!!

Marti8 witamy znowu wśrod Nas - najwazniejsze ze jestescie juz w domq razem!! Zazdroszcze ci ze masz to już za soba..no ale ja jeszcze poczekam do polowy marca:)

Czytałam, że przy karmieniu nie zaleca się solarium, bo mogą się na skórze zrobić ciemne przebarwienia.

marti8, witaj z powrotem :-) Nie nadrabiaj nas, bo na pewno masz wiele pracy przy maleństwie:tak:

witam was sobotnio

na poczatek ponarzekam, zlapal mnie dzis wnocy skurcz! ale byl to skurcz reki, cala az od lokcia po palce mi zdretwiala, myslalam ze sobie z bolu odrabie!!

czy ktoras z was miala cos podobnego??

z 3h nie spalam

za to rano jak aniolek;-)

teraz sprzatamy, jejku juz sie nie doczekam tego dzidzia...

milego dzionka dziewczynki

reklama
Do góry