reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witam nowe marcoweczki.

ja dzis prawie nic nie robilam caly dzien odpoczywalam. pogoda straszna duszno i goraco chyba bedzie padac bo wytrzymac nie mozna.

ja mam wozekgleboki i spacerowke poc corce wiec na pewno kupowac nie bede. ciuszki tez mam po corce chyba ze bedzie chlopak to bede musiala dokupic.
w pierwszej ciazy zaczelam kupowac ciuszki i rozne rzeczy kolo 6 miesiac bo mialam ciaze zagrozona wiec balam sie ze urodzi sie szybiej ale na szczescie urodzilam corke w terminie.

milego wieczoru

witam nowe marcoweczki.

ja dzis prawie nic nie robilam caly dzien odpoczywalam. pogoda straszna duszno i goraco chyba bedzie padac bo wytrzymac nie mozna.

ja mam wozekgleboki i spacerowke poc corce wiec na pewno kupowac nie bede. ciuszki tez mam po corce chyba ze bedzie chlopak to bede musiala dokupic.
w pierwszej ciazy zaczelam kupowac ciuszki i rozne rzeczy kolo 6 miesiac bo mialam ciaze zagrozona wiec balam sie ze urodzi sie szybiej ale na szczescie urodzilam corke w terminie.

milego wieczoru

no tak ja mam ta sama sytuacje ;-);-) mam nadzieje ze bedzie chlopczyk bo mam wszystkie ciuszki zostawione po pierwszym;-);-) zawsze na czyms sie zaoszczedzi;-);-)

hej!
ja już po wizycie. pęcherzyk ma 5 milimetrów, noi wiadomo jak to jest na tym etapie. Narazie nie iwdac za bardzo nic. Mam przyjsc za miesiąc, mialam nadzieję zobaczyc serducho ale jeszcze za wcześnie. Buziaczki dla wszystkich!!!;-):-)

gratuluję:tak:

A tak po za tym Dawid zaczął sam chodzić :) jaka dumna z niego jestem :) przemieszcza się teraz na nóżkach :) i z dnia na dzień jest więcej kroków, wczoraj pokonał cały dom na stópkach :) Pozdrawiam i miłego tygodnia.

no zuch chłopak gratulacje:-)

Cześć! Tak po cichutku sie dopisuję. :-)
Termin mam na 20 marca.

witam:-)

witam serdecznie przyszle marcowe mamusie :) ja mam termin na 30go marca i bedzie to moje drugie bejbe;-);-);-)

również witam!

ja dzisiaj po wizycie z dzidzią wszystko ok, serduszko bije, odstawiamy duphaston na próbę super na następnej wizycie będzie dokładne badanie dziecka ale to za 2 tyg. ogólnie jest bardzo dobrze, co mnie cieszy baaaaaaaardzo

no ale wymioty masakryczne cała niedziela nad muszlą, jedynie obiad mi jakoś utrzymał i lody;-)
co do zakupów dla dzieci to pamiętam jak sama nie mogłam się doczekać i doskonale rozumiem koleżanki, z książek mam w oczekiwaniu na dziecka, pierwszy rok życia no i mam też dalsze ale to dotyczy Jaśka;-)
jak mnie boli głowa dzisiaj:-(

igi Wcale nie jest za wcześnie, nikt nie mówi teraz o tym że będzie już coś kupował ale porozglądać i pogadać sobie na ten temat można. tym bardziej że jest to takie przyjemne ;-):-)

Co do poradników to ja tez kupowałam przeróżne czasopisma i z nich dowiedziałam się naprawdę bardzo bardzo dużo, pozatym w samym internecie jest tego cała masa. Wystarczy wpisac w google i już jest cała sterta czytania :-)

Mirosia co do śluzu to zarówno w pierwszej ciaży jak i teraz mam taki jak piszesz. Mój lekarz powiedzial że taki śluz jest jak najbardziej prawidłowy, problem jest jak pojawia się inny kolor lub zapach.

Asia KC witaj w gronie marcowych mam :-):-):-):-)

Rudzia789 witaj również, o proszę coraz nas więcej :tak::-)

Ja co chwilkę zerkam na lodówkę gdzie zawiesiłam zdjęcie mojej fasolki:-)
Niemoge się napatrzeć i nacieszyć.

reklama
witam nowe koleżanki :-)
tak Was czytam i dochodzę do wniosku, że chyba jakas dziwna jestem, dziś byłam na mieście, łaziłam po sklepach, ale naprawdę mnie nie ciągnie do zakupów dzidziusiowych :confused:
pewnie z czasem przyjdzie :tak:

Do góry