reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witam nowe marcoweczki.

ja dzis prawie nic nie robilam caly dzien odpoczywalam. pogoda straszna duszno i goraco chyba bedzie padac bo wytrzymac nie mozna.

ja mam wozekgleboki i spacerowke poc corce wiec na pewno kupowac nie bede. ciuszki tez mam po corce chyba ze bedzie chlopak to bede musiala dokupic.
w pierwszej ciazy zaczelam kupowac ciuszki i rozne rzeczy kolo 6 miesiac bo mialam ciaze zagrozona wiec balam sie ze urodzi sie szybiej ale na szczescie urodzilam corke w terminie.

milego wieczoru

witam nowe marcoweczki.

ja dzis prawie nic nie robilam caly dzien odpoczywalam. pogoda straszna duszno i goraco chyba bedzie padac bo wytrzymac nie mozna.

ja mam wozekgleboki i spacerowke poc corce wiec na pewno kupowac nie bede. ciuszki tez mam po corce chyba ze bedzie chlopak to bede musiala dokupic.
w pierwszej ciazy zaczelam kupowac ciuszki i rozne rzeczy kolo 6 miesiac bo mialam ciaze zagrozona wiec balam sie ze urodzi sie szybiej ale na szczescie urodzilam corke w terminie.

milego wieczoru

no tak ja mam ta sama sytuacje ;-);-) mam nadzieje ze bedzie chlopczyk bo mam wszystkie ciuszki zostawione po pierwszym;-);-) zawsze na czyms sie zaoszczedzi;-);-)

hej!
ja już po wizycie. pęcherzyk ma 5 milimetrów, noi wiadomo jak to jest na tym etapie. Narazie nie iwdac za bardzo nic. Mam przyjsc za miesiąc, mialam nadzieję zobaczyc serducho ale jeszcze za wcześnie. Buziaczki dla wszystkich!!!;-):-)

gratuluję:tak:

A tak po za tym Dawid zaczął sam chodzić :) jaka dumna z niego jestem :) przemieszcza się teraz na nóżkach :) i z dnia na dzień jest więcej kroków, wczoraj pokonał cały dom na stópkach :) Pozdrawiam i miłego tygodnia.

no zuch chłopak gratulacje:-)

Cześć! Tak po cichutku sie dopisuję. :-)
Termin mam na 20 marca.

witam:-)

witam serdecznie przyszle marcowe mamusie :) ja mam termin na 30go marca i bedzie to moje drugie bejbe;-);-);-)

również witam!

ja dzisiaj po wizycie z dzidzią wszystko ok, serduszko bije, odstawiamy duphaston na próbę super na następnej wizycie będzie dokładne badanie dziecka ale to za 2 tyg. ogólnie jest bardzo dobrze, co mnie cieszy baaaaaaaardzo

no ale wymioty masakryczne cała niedziela nad muszlą, jedynie obiad mi jakoś utrzymał i lody;-)
co do zakupów dla dzieci to pamiętam jak sama nie mogłam się doczekać i doskonale rozumiem koleżanki, z książek mam w oczekiwaniu na dziecka, pierwszy rok życia no i mam też dalsze ale to dotyczy Jaśka;-)
jak mnie boli głowa dzisiaj:-(

igi Wcale nie jest za wcześnie, nikt nie mówi teraz o tym że będzie już coś kupował ale porozglądać i pogadać sobie na ten temat można. tym bardziej że jest to takie przyjemne ;-):-)

Co do poradników to ja tez kupowałam przeróżne czasopisma i z nich dowiedziałam się naprawdę bardzo bardzo dużo, pozatym w samym internecie jest tego cała masa. Wystarczy wpisac w google i już jest cała sterta czytania :-)

Mirosia co do śluzu to zarówno w pierwszej ciaży jak i teraz mam taki jak piszesz. Mój lekarz powiedzial że taki śluz jest jak najbardziej prawidłowy, problem jest jak pojawia się inny kolor lub zapach.

Asia KC witaj w gronie marcowych mam :-):-):-):-)

Rudzia789 witaj również, o proszę coraz nas więcej :tak::-)

Ja co chwilkę zerkam na lodówkę gdzie zawiesiłam zdjęcie mojej fasolki:-)
Niemoge się napatrzeć i nacieszyć.

reklama
witam nowe koleżanki :-)
tak Was czytam i dochodzę do wniosku, że chyba jakas dziwna jestem, dziś byłam na mieście, łaziłam po sklepach, ale naprawdę mnie nie ciągnie do zakupów dzidziusiowych :confused:
pewnie z czasem przyjdzie :tak:

Do góry