blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Między 11 a 14 tygodniem robi się USG genetyczne, więc chyba to będzie tonie wiem szczerze mówiąc. Chyba takie zwykłe. Nie mówił gin. Kazał tylko przyjść :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Między 11 a 14 tygodniem robi się USG genetyczne, więc chyba to będzie tonie wiem szczerze mówiąc. Chyba takie zwykłe. Nie mówił gin. Kazał tylko przyjść :-)
hej dziewuszki
Agniesiak skad jestes?
u mnie tez byla burza o 5 rano... dobrze, ze Karol mnie przytulal, bo bym umarla ze strachu...
Słuchajcie...przepraszam, ale mam wrażenie że trochę przsadzacie z tymi wyprawkami, wózkami itp w tym okresie ciąży....Jest jeszcze bardz dużo czasu i jeszcze do marca 2010 dużo moze się wydarzyć, dużo nowości na rynku pokazać itp....Chyba nie ma co teraz szalec tylko się cieszyć, ze jeszcze brzuchole nam nie ciążą za bardzo
Oj tak mamy bardzo dużo czasu, ale popatrzeć zawsze można zorientować się co ile kosztuje, a na pewno te kobietki, które będą miały pierwszego dzidziusia są bardziej ciekawe Rozumiem bo sama zaczęłam bardzo szybko oglądać, ale zakupy robiłam bodajże w połowie ciąży Wiadomo, ze nie kupi się wszystkiego na raz
Znalazłam fajną stronkę, gdzie obrazkowo pokazuje jak wygląda dzidziuś w poszczególnych tygodniach, ale niestety nie wiem jak se wstawić w sygnaturę, nic mi nie przychodzi na meila.
9 Weeks Pregnant - 3D Pregnancy Calendar
dziewczyny czy Wy macie jakies poradniki odnosnie tego jak pielegnowac dziecko przyjsciu na swiat?
mysle czy by nie kupic sobie jakiegos poradnika typu "pierwszy rok zycia dziecka" czy czegos w tym stylu.
nigdy nie mialam stycznosci z tak malutkim dzieckiem od strony ze sie tak wyraze "technicznej"
dziewczyny czy Wam tez jest juz ciasno w normalnych spodniach?
ja juz musze guzik odpinac jak siedze. :-)
Weszłam z ciekawości na stronę empiku pełno jest książek i znalazłam "W Oczekiwaniu na Dziecko" te same wydanie co "Pierwszy rok z życia dziecka"
empik.com - W Oczekiwaniu na Dziecko - Heidi Murkoff, Arlene Eisenberg, Sandee Hathaway B.S.N.- 46.49zł
empik.com - Pierwszy rok życia dziecka - Arlene Eisenberg, Heidi Murkoff, Sandee Hathaway- 50.99zł
Dziewczyny a jak u Was ze śluzem?? Nadal jest?? Ja mam cały czas taki gęsty biało-żółtawy..
Tak się jeszcze zastanawiam, jak powinnam liczyć wiek ciąży, czy od ostatniej miesiączki, czy wyliczone z usg. Gin kazał mi przyjść na następne usg miedzy 11 a 12 tyg ciąży, ale nie wiem wkońcu który wiek brać pod uwagę. Ten z usg czy od OM??
czołem dziewczęta ! Dzisiaj zamówiłam sobie detektor tętna płodu, można usłyszeć bicie serduszka dzidziusia i go nagrac !~!!! Już sie nie moge doczekać na paczkę z poczty
Witam nowe mamusie Grono marcówek się powiększa :-)