reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka raniutko. Ja zaraz na badania lece, ale jak mi się nie chce :-(. W jedną stronę mnie M podwiezie ale potem muszę wracać na piechotę, i jeszcze zakupy po drodze.
A tak mi się dziś spać chce jak nigdy do 2 nie mogłam zasnąć prawie całą książkę przeczytałam i zamiast mnie znudzić to spać kurcze po niej nie mogłam .
A i jaka głodna jestem :-( , te badania to dla mnie katorga. Bo nauczyłam się rano zaraz po przebudzeniu jeść a w dzień to nie pałaszuję za dużo no i mi kiszki trochę skrzeczą.

reklama
Dziendobry!
Ja dzis tez sie tylko witam i spadam ,bo plan na dzis mam strasznie napiety..:)
Izulqa moje gratulacje, wszystkiego n aj naj na nowej drodze zycia, czekamy na fotki;)
Co do rozmów z brzuszkiem, to ja tez rzadko to robie, moj M czesciej rozmawia z małą. Ale głos moj pozna napewno, bo do psa duzo gadam hehe :)
Badanis tokso nie mialam i nie bede miec, hbs tez nie mialam, ale skoro robia w szpitalu to jestem spokojna. Wlasnie zaraz jade zawiesc siuski i odebrac wyniki z krwi. Poem do mechanika z autkiem, zakupy, sprzatanie, obiad...ufff duzo tego dzis. Ale jutro NARESZCIE jedziemy na dzidziusiowe zakupki :-):-):-)
Ju\ zrobilam liste, dłuuugasna jest bo tak naprawde procz paru ciuszków nic nie mamy :)
ok ide sie ogarnac i psadam do przychodni, do potem :**miłego dzionka:*

witajcie ;-)
ja już długo nie śpię, bo jakoś się przebudziłam o 5, następnie mój żołądek się obudził, a na koniec Malutka,
no więc przestałam się przekręcać z boku na bok i wstałam zjeść
dostałam też pracę do domu, bym w te mrozy nie musiała jechać do pracy (kochana szefowa) więc zaraz porobię i mam nadzieje, szybciej skończę :sorry2:

dzisiaj wieczorem idziemy do gina
po podglądamy naszą Malutką :-)

miłego dni Wam życzę
bez skurczowego ;-)

Cześć dziewczyny
Witam sie i żeganam bo zaraz zmykam do firmy pozałatwiać papierkową robotę, potem do księgowej a potem jedziemy wózki pooglądać:-)
Ledwo się zwlekłam z łóżka ,tak ciemno jakoś na dworze,ale trzeba isć prysznic wziąść.
Trzymajcie się cieplutko:-):-) buźka

i ja się witam nietypowo wcześnie, jak na mnie ;-)
zaraz spadam załatwiac sprawy w urzędach i do lekarza. pewnie znowu ciśnienie, waga i pytanie jak sie czuję ;-)

Tabasia- powodzenia na glukozie :tak: tutaj wcale nie jest taka zła, jak w Pl dziewczyny mówią :-) dostaniesz oranżadkę o pomarańczowym smaku :-)
najgorsze dla mnie to było wytrzymać bez śniadania tyle czasu :-p

Tylko pozazdroscic tych wszystkich badan przynajmniej wiecie ze wszystko ok,Ja morfologie mialam tylko raz,mocz badaja co wizyte z paska i tylko cukier a tak nic wiecej jak narazie.

Kochana, nie martw się, ja mam tak samo: pierwsza morfologia w 13 tygodniu, a następna w 27. dalej nie znam wyników :confused: cukier 3 tygodnie temu: nie znam wyników ;-) mocz papierkiem i niezmienne: wszystko w porządku ;-)
tak więc jestem okazem zdrowia :-D
zdrowiej szybko! :tak:

hej :-)
witam sie i ja wczesna pora.
Zaraz musze Karola budzic, zeby poszedl CV zostawic do znajomego.
Mamy nadzieje, ze ktos w przyszlym tygodniu sie odezwie. Karol juz sie wscieka, ze musi tyle w domu siedziec i mu "złotówki uciekaja".

moj organizm sie chyba przygotowuje do "niespania", bo kurka jeszcze 10 nie ma a ja juz na nogach... w ogole jakos spac nie moge.:dry:

zrobie dzisiaj przelew i czekamy na wozio :-)

To i ja się przywitam,co by na niekulturalną nie wyjść;-)
Widzę,że marcóweczki dzisiaj zabiegane...ja miałam w planach jechać do kadr ale ponieważ mi się nie chce,to zrobię to w poniedziałek:sorry2:Dzisiaj to ja czekam na wypłatę,mam nadzieję,że kasa wpadnie na konto.Za kilka dni męża wypłata to nareszcie na zakupy dla dziecka się udamy...oj nie mogę się doczekać.

reklama
Witam:-)
Ja dziś troszkę smutna i jakaś przybita:-( Mała się jakoś nie chce rozkręcić, na ogół rano dawała o sobie znać. Już się martwię:-( No poczekam troszkę , może ma senny dzień:-(

Do góry