reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hejooo :-D

u mnie coś mała kombinuje w brzuszku :baffled: ciekawa jestem co :szok: bo mnie coś "strzyka" w prawym boku :wściekła/y: wrrrrrrrrr... czasem bym chciała aż podglądnąć co ona tam kombinuje i jakie snuje plany :-D:-D:-D:-D:-D:confused:
Hehe no widzisz jaka aparatka:szok::tak::tak::-) Moja córcia w tej chwili słucha muzyki, i głosuje, to co jej się podoba to tańcuję przy tym to co nie, to ja dostaje od niej solidnego kopniaka podczas całej piosenki, i czeka aż włączę coś innego :-p:-D:-)

Dalej nie mam internetu wiec nie mam sie jak z Wami komunikowa.. :( U mnie ok, dzidziuś rośnie a w sobote mam ślub! :) Buziaki dla Was i mam nadzieje że u Was wszystko w porządku :)

hej Kochana, same dobre wieści :-D gratuluję :-)

JA z czystym sumieniem przyznaję się NIE CZYTAM ANI NIE PUSZCZAM ŻADNYCH KOŁYSANEK DLA NASZEJ NIUNI:sorry2:Mam nadzieje ze nie jestem wyrodną matką, ale jakoś nie potrafię się przełamać..nawet za często nie mówie do brzusia:-( nadrobię jak już kruszynka będzie na świecie:-) Mam nadzieje ze pozna głos mamusi swojej:-D

no ja też nie... jakos mi głupio do brzucha gadać :confused: właściwie w ogóle nie mówię :blink: za to M. nadrabia za nas dwoje :-) a dzidzia mój głos pozna, bez obaw, cały dzień w pracy gadam ;-) poza tym, jak śpiewamy z dziećmi, to moja też sobie posłucha :-)

a ciekawe, czy w Irlandii mają? :confused:
ja chcę poprosić o gaz, no ale zobaczymy jak sie będzie wytuacja rozwijać ;-)

miałam mieć poniedziałek wolny, ale jednak wolne jutro :-) trochę niespodziewanie, ale sobie do lekarza pójdę przy okazji :-)
musze wcześnie wyjść z domu, bo zabrakło mi pojemników na siuśki :dry: więc zanim kupię, zanim dojade do lekarza itp... no, ale trudno.
muszę tez do 2ch urzedów pojechać... :dry: a tego nie lubię :dry:
no i może znajdę coś na urodziny M. :-) jeszcze nie mam pojęcia co ;-)

reklama
Do góry