reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Właśnie teście nas opuścili :-) hehe, teściowa kupiła dla małej w realu - nie wiem po ile - 3 x bodziaki z długim rękawem 62/68, właśnie je piorę, a gdy się wypiorą i je wyprasuję wrzucę fotkę :-) Teraz czekamy z Ł na moich rodziców, bo mają przyjechać z płytą od fotografa który robił fotki na ślubie, to sobie obejrzymy od razu :-p hehe, Dzisiaj ruch u nas w domku, jak w czołgu :-D

Właśnie w realu są bodziaki za 4 zł teraz, bo mam gazetkę, już pisałam o tym na wątku zakupy dla dziecka, są jeszcze śpiochy welurowe po 12zł, czapki, szaliki i rękawiczki po 2zł i nie pamiętam co jeszcze.

reklama
Kumpelka właśnie pojechała do domciu,fajnie było sobie przypomnieć dawne czasy,wykapałam sie juz i chwile moge z Wami posiedziec,bo o 20tej jest mój horror.Ja też nie miałam robionych badan hbs ale gin sam powiedział ze jeszcze mnie czekaja ostatnie badania i pewnie da skierowanie:tak:

hej, nie miałam kompa, bo M cos rozkręcał, więc nie zdążyłam podziękować za gratulacje;-)

dziękujemy:-p

trochę jestem padnięta, bo to koniec semestru i jak zwykle zapierdziel w szkole, ale pocieszają mnie myśli, że:
1. jeszcze tylko nastepny tydzień i L-4:-D:tak:;-)
2. w sobotę jedziemy po łóżeczko
3. dowiedziałam się, że z pracy dostanę na dziecko 1600 zł, więc całkiem fajnie:tak:

Hej kochane.

Dalej nie mam internetu wiec nie mam sie jak z Wami komunikowa.. :( U mnie ok, dzidziuś rośnie a w sobote mam ślub! :) Buziaki dla Was i mam nadzieje że u Was wszystko w porządku :)

P.S: prosze mi w na liście marcóweczek zmienic na: Izabela i Rafał czekają na córeczkę Olivcie. Dziękuje :)

suuuuper:-):-D:tak:
pozdrowienia

wlasnie poszlam wziac ciuszki z suszarki, ktora stala u mojej mamy w salonie, ze wzgledu na to ze my nie mamy gdzie jej postawic.
no i sie wscieklam. Wchodze do pokoju, a tam ciuszki poukladane i poprasowane..

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jak chciala pomoc to mogla sie chociaz zapytac, a nie robic to za mnie.. !!!!!

ejjj
ja tam bym skakała z radości, nie cierpie prasowania :dry::dry::dry:

Wczoraj oglądałam ciuszki dla córeczki i odkładałam te większe do torby i tak se śmiechem ubraliśmy Dawida w Natalkowe ciuszki :D Moja mała dziewczynka, prawda, że śliczna hahahha ?

wygląda jak śliczna niunia:-D:-D:-D

reklama
Do góry