reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

blueberry77 to super :)
Ja tez piore wszystko na 40 i jest ok dziele na biale,rozowe i ciemne :)
Jeszcze z 2 pralki i koniec :))
Szafa bedzie zapelniona +komoda
Prawue wszystko mam uzywane :)

Dobra ide na godzinke lulu potem do szpitala zwiedzac :)

reklama
czy ma któraś na komputerku jakąś listę co zabiera do szpitala? Albo co trzeba mieć kupione na przyjście dziecka na świat (tak do domu(? Jeśli macie to poproszę o wklejenie bo ja już sie gubie w tym...

czy ma któraś na komputerku jakąś listę co zabiera do szpitala? Albo co trzeba mieć kupione na przyjście dziecka na świat (tak do domu(? Jeśli macie to poproszę o wklejenie bo ja już sie gubie w tym...
Kochana wszystko masz w wątku wyprawka... Na kompie nie mam listy, bo spisywałam ręcznie i to co miałam to wykreślałam :-p A tak to noszę ją ciągle ze sobą, i przy okazji dokupuję te ostatnie rzeczy :-)

reklama
Co do przesadow zwiazanych ze zgaga to ja slyszalam cos troche na odwrot - jak silnie dokucza zgaga to maluszke bedzie wlochaty :-D
Ja w pierwszej ciazy zgagi niemal nie mialam i Jas urodzil sie z wlosami takimi przecietnymi ;-)
Też to słyszałam, w pierwszej ciąży miałam okropną zgagę!! A Dawid miał czuprynę jak mało kto!! Cały włochaty :) Teraz zgagi prawie nie mam, sporadycznie mnie łapie, zobaczymy jak będzie z córcią :)

Do góry