reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

to puść na 30stopni... może nie przejdzie
gorzej jak sweterki są takie np. ciemne, a rękawki ma białe... takie chłopcy najczęściej noszą.. to jest wiecznie dylemat :-)

hehe ja mam dylemat z takimi komplecikami, body, pajacyk, czapeczka, lapki.. jeden jest biały w granatowe gwiazdki, a drugi jest w szerokie pasy bialo-blekitno-granatowe :-D
sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie.. najwyzej bialy bedzie blekitny :-D

reklama
Hej :-)

Wróciłam z USG. Dzidziuś waży 2064. Podobno zapowiada się dorodnie :szok:. Poza tym wszystko ok, jest ułożony główkowo i na pewno jest chłopcem :tak:
O kurcze:szok::szok: No to będzie potężny mężczyzna:-p Ja to ciekawa jestem ile niuńka waży, bo jak położe się na boku, i przewróce na plecy, to czuję, że ciężka jest... 1 grudnia na usg ważyła 1034 :tak:;-)

hehe ja mam dylemat z takimi komplecikami, body, pajacyk, czapeczka, lapki.. jeden jest biały w granatowe gwiazdki, a drugi jest w szerokie pasy bialo-blekitno-granatowe :-D
sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie.. najwyzej bialy bedzie blekitny :-D

Ja tam rzucam wszystko jak leci. Tzn. wiadomo białe z białymi, ale jak jest coś jasnobłęktne czy żółte, albo zielono jasne to też dorzucam do białych i piorę góra w 40 stopniach, a resztę kolorowych ciuszków rzucam razem na 30 stopni i nic mi nie farbuje. Kocyki czy kombinezon rzucam albo z jakimś swoim polarem, albo dresem męża i nie ma problemu że pralka pusta;-) A nie ma co prać w wysokich temperatyurach, bo to przecież tylko po to żeby odświeżyć te ciuszki, a nie prać z nich jakieś plamy.

Ja tam rzucam wszystko jak leci. Tzn. wiadomo białe z białymi, ale jak jest coś jasnobłęktne czy żółte, albo zielono jasne to też dorzucam do białych i piorę góra w 40 stopniach, a resztę kolorowych ciuszków rzucam razem na 30 stopni i nic mi nie farbuje. Kocyki czy kombinezon rzucam albo z jakimś swoim polarem, albo dresem męża i nie ma problemu że pralka pusta;-) A nie ma co prać w wysokich temperatyurach, bo to przecież tylko po to żeby odświeżyć te ciuszki, a nie prać z nich jakieś plamy.

doooobra.. jak zafarbuje to trudno :-D

reklama
Do góry