Właśnie, wydaje mi się, że na początek dobrze mieć 1 opakowanie i praktyce zobaczyć, jak się sprawdzą i na ile potrzebne. Bo do tanich rzeczy raczej nie należą:--(myślę że na poczatku warto kupić przynajmniej 1 op. na próbę bo w sumie nigdy nie wiadomo której bedzie pokarm wyciekał a której nie
reklama
Ja to już zaopatrzona we wkładki jestem i to w kilka opakowań. Z poprzednimi maluchami po domu to nosiłam pieluchę w sportowym staniku bo nie nadążałam wkładek wymieniać. U mnie już pojawiła się laktacja i już noszę wkładki. Kiedy maluszek jest najbardziej aktywny i myślę o nim moje piersi robią się twarde i wypływa z nich mnóstwo przeźroczystego płynu Super uczucie, w ogóle nie mogę się już doczekać karmienia piersią to jest cudowne uczucie.
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
mnie to się tak lało że na te wkładki nie wyrabiałam. Paczka dziennie mi szła. To jest 300 zł miesuiecznie ponad - bo mnie tylko Gerbera pasowały, a one po 12 zł były. Inne mi się do piersi lepiły, takie watki zostawały. Później zainwestowałam i zakupiłam dwie paczki wielorazowych Aventu
Pamiętam jak Filip miał jakieś 3 miesiące i poszłam z nim do lekarza. Czekałam troszkę na wizytę i go na rękach nosiłam. Ja patrzę a tu cała bluzka mokra - zalało mnie - momo ze wkładki miałam. A u mnie w pracy dziewczyny tylko przy karmieniu zakładały i jak do sklepu szły - tak na wszelki. Nie wiem czy im przez całe karmienie poszła paczka. Takze zależy to od naszych cycochów ;-)
Jak miałam operacje jak Filip miał 8 miesięcy to lekarz sugerował zeby dziecko odstawić, bo 10 dni po tym karmic nie mogłam, więc że napewno pokarmu nie będę miała. A ze mnie po tych 10 dniach jak sie lało tak sie lało. Jak weszłam pod prysznic to po ścianach mi sikało
Pamiętam jak Filip miał jakieś 3 miesiące i poszłam z nim do lekarza. Czekałam troszkę na wizytę i go na rękach nosiłam. Ja patrzę a tu cała bluzka mokra - zalało mnie - momo ze wkładki miałam. A u mnie w pracy dziewczyny tylko przy karmieniu zakładały i jak do sklepu szły - tak na wszelki. Nie wiem czy im przez całe karmienie poszła paczka. Takze zależy to od naszych cycochów ;-)
Jak miałam operacje jak Filip miał 8 miesięcy to lekarz sugerował zeby dziecko odstawić, bo 10 dni po tym karmic nie mogłam, więc że napewno pokarmu nie będę miała. A ze mnie po tych 10 dniach jak sie lało tak sie lało. Jak weszłam pod prysznic to po ścianach mi sikało
kasia0305
Fanka BB :)
Moja siostra po różnych próbach stwierdziła, że te najtańsze to niekoniecznie jej pasowały. Ciągle miała uczucie , że ma mokro i wszystko się klei . W rezultacie musiała je zdecydowanie częściej wymieniać i po przeliczeniu ilości jaką musiała kupić to wychodziło na to samo jakby kupowała droższe. Najbardziej była zadowolona z Chicco ale nie kupowała ich ciągle bo 60 szt. kosztuje 36 zł. Ale jak wychodziła na spacer , do lekarza to super komfortowo się czuła. Suchutko:-)
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
A ja z Dawidem miałam jedno opakowanie, z którego możę użyłam 4 sztuki. Nic mi nie leciało, ale ja od początku nie miałam prawie pokarmu, więc mi się nie przydały, ale warto mieć jedno opakowanie na początek.
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/wkladki-laktacyjne-8636/
tu jest o tych wkładkach jak sie komus chce poczytać ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/jakie-wkladki-laktacyjne-5711/index4.html
i jeszce jeden
tu jest o tych wkładkach jak sie komus chce poczytać ;-)
https://www.babyboom.pl/forum/polecam-odradzam-f77/jakie-wkladki-laktacyjne-5711/index4.html
i jeszce jeden
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
U Patinki wszystko dobrze w środę wychodzi ze szpitala, smsik na odpowiednim wątku
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Bardzo szybko czas leci Jejc Juz niedługo i maluszki będa z nami