reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Burza - Ja mam ten plus ze nie musze latac do fryzjera bo jakbym musiala to bym i tak nie chodzila hehe i czuje sie duuuuuuuuuuuzo lepiej jak mam ladne wlosy wkoncu to najbardziej widac u czlowieka.

wogole te wkładki laktacyjne sa okropnie drogie a ida normalnie jak powietrze...
Ja dostalam od znajomej ktora pracuje w hurtowni takich wkładek i mialam ich calą reklamowke, ale na poczatku jak kupowalam to juz myslalam ze zbankrutuje.

Madzia84- trzymam kciukasy :)

reklama
A te wkładki to rzeczywiście sa mocno potrzebne? I ile tych opakowań trzeba kupic? Na cały okres karmienia czy jak?:zawstydzona/y: Ja to wogóle zielona jestem w tej sprawie:zawstydzona/y:

Madzia trzymam kciuki za wizytę!! Może jakieś ładne foto przywieziesz ze soba i nam się pochwalisz ;-)

Burza - Ja mam ten plus ze nie musze latac do fryzjera bo jakbym musiala to bym i tak nie chodzila hehe i czuje sie duuuuuuuuuuuzo lepiej jak mam ladne wlosy wkoncu to najbardziej widac u czlowieka.

wogole te wkładki laktacyjne sa okropnie drogie a ida normalnie jak powietrze...
Ja dostalam od znajomej ktora pracuje w hurtowni takich wkładek i mialam ich calą reklamowke, ale na poczatku jak kupowalam to juz myslalam ze zbankrutuje.

Madzia84- trzymam kciukasy :)

to dobrze ze ich nie kupiłam :baffled: zapomniałąm że mleko może przez cały okres karmienia lecieć hahaha:-D zainwestuje chyba w tańsze albo coś innego wymyślę :-)

Ja kupiłam narazie 1 op. wkładek w tesco (bella mamma) z przylepcem żeby nie latały po całym staniku, ale nie mogę znaleść paragonu a nie pamiętam ile zapłaciłam,myślę że są przydatne bo tak wszystkie bluzki bedziemy miały mokre od pokarmu:tak:

A te wkładki to rzeczywiście sa mocno potrzebne? I ile tych opakowań trzeba kupic? Na cały okres karmienia czy jak?:zawstydzona/y: Ja to wogóle zielona jestem w tej sprawie:zawstydzona/y:

Madzia trzymam kciuki za wizytę!! Może jakieś ładne foto przywieziesz ze soba i nam się pochwalisz ;-)
no mi tak szlo ( zmieniajac bardzo rzadko , jak tam troche morkro bylo to zostawialam ) ok 6 - 8 dziennie lącznie z nocą.... bo najgorsze bylo to ze tak normalnie to nic nie leciało ale np juz podczas seksu to normalnie fontanna!!!! albo jak karmiłam go z jednej piersi to z drugiej automatycznie samo mi leciało i juz cala zalana no i w nocy jak przycisnelam go wlasnym cialem...no ciagle leci z byle powodu.

reklama
Do góry