reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziekuje :) kurcze na zywo jest piekniejsza ale najwazniejsze z e juz jutro ja w domciu bede miala :-) sudowna jest tylko te moje kropki troch epsuja efekt no ale coz...

w ogole dzisiaj bylam na wszystkich badaniach i zaplacilam... 561 zl :szok: reszte mam za free jakies 4 badania i wszystkie bede miala za 2-3 tygodnie a po niedzieli ide zaniesc skarge do szpitala... ciekawe co powiedza...

reklama
ja też ostatnio taka zdołowana chodzę, jak sobie pomyśle jak to będzie wyglądało.... Olek też był bardzo aktywnym dzieckiem i chodziłam wiecznie śpiąca, czułam się brzydka i nie miałam chwili dla siebie. A teraz z dwójką!!! :szok: oj przerażające....

Wlasnie , mi nawet nie chodzi o to ze sobie nie poradze bo poradze sobie napewno ale o to ze juz tylko beda dzieci, dzieci i jeszcze raz dzieci. Spokojnie sie wykapac nie bedzie czasu....

Tak sie smielismy ostatnio z malzem kiedy my spokojnie sobie spedzimy wieczor i stwierdzilismy ze pewnie za jakies 5 lat haha

dziekuje :) kurcze na zywo jest piekniejsza ale najwazniejsze z e juz jutro ja w domciu bede miala :-) sudowna jest tylko te moje kropki troch epsuja efekt no ale coz...

Kochana masz jakąś manię prześladow\czą z tymi kropkami. Ja żadnych kropek nie widzę!!! W dupsko tylko cię zlać:-p Chociaż trochę cie rozumiem, bo ja mam znowu znamię na środku nogi (tak na piszczeli) i przez to mam tylko jedne krótkie spodenki na lato i żadnej spódnicy, bo wydaje mi się, że każdy się na to gapi. Ale wyluzowałam dzięki mojemu Ł, bo on mnie ochrzania ciągle że nie chodzę w spódnicach i wogóle całuje mi tego pieprza i nazywa go kropkiem;-):-p

mirosia kropki malo co widac bo swiatlo slabe ale ja mam kropke na kropce i one sa zlane jakbym wam poakzala kawale skory bez kropek i kawalek z to bys widziala roznice :tak: no ale nie wazne ;-)

caroline z pewnoscia dam znac co powiedzieli... jeszcze gadalam z ta babka co pracuje w salonie i ona tez tam rodzila druga corke i opowiadala ze ja strasznie traktowali... i opowiadala kilka tragicznych przygod wlasnie z tego spzitala z porodow... az sie wystraszylam ... juz moja noga wiecej nie postanie w ttyym szpitalu... zastanawiam sie czy nawet nei wyslac tej skargi poczta...bo jak widze ten szpital to mnie krew zalewa :wściekła/y:

Wiecie co? Moje dziecko to chyba rośnie w jakimś zastraszającym tempie.
Ubrałam się w koszulkę domową, a ona jakaś ciasna. Mierzę obwód brzusia w najszerszym miejscu, a tam przez noc urosły mi 4 cm :szok: A Małe się akurat wcale nie wypycha!

Hej ale jestem glodna zaraz jakies rogalika lece zjesc z konfiturą i bananka!

Mag349 ja mam tak samo ,w sobote zapinalam sie normalnie w spodnie,dzisiaj juz nie dalam rady masakra!!!

Misisis slicznie wygladasz!! a kiedy slub?

Dziewczyny ktore uzywaja ziajki na istniejace rozstepy,zauwazylyscie poprawe?? Bo ja zuzylam juz prawie calą butelke i widze duzą roznice!A na brzuchu ciagle smaruje i mi na szczescie jeszcze nie wyskoczyly.Mam tylko na piersiach multum i troszke na posladkach.

mag349 no i mi sie tak wydaje ze z każdym dniem jestem większa. Ostatnio nawet zauważyłam że brzuszek jakby tak niżej był. I w dodatku dzis przeszłam sie do laboratorium i jak wróciłam to myślałam ze mi macice rozerwie. Tak mnie strasznie boli ciągnie itp. Dobrze ze w środe mam wizyte bo troche mnie to niepokoi.

No i ksiadz byl i se poszedl ...hehe

Missis - suknia cuuuuuuuuuuuuudna!!!!! ja tez zanych kropek nie widze...:no:
KŁAMCZUCHA!!!! :-D

Dziewczyny ja tez niewiem jak se dam rade..... Sebus taki malutki jeszcze....A mąż wlasnie załapał sie na dodatkową robite i nie wiadomo czy skonczy zanim urodze...
:baffled: i tez oczywiscie nikt mi nie pomoze...:dry:
ciagle mysle jak to bedzie z kąpaniem a o gotowaniu to chyba bede musiała zapomniec, nie mam swojej kuchni a na dol nie zejde z dziecmi do tego syfu i mrozu...:wściekła/y::baffled:

reklama
czarnuszka ja klamczucha?? :-) nieeee :-D:-D fajnie ze nie widac az tak bardzo ;-) a dzisiaj wlasnie w rozmowach w toku mowili z jedna babka co ma dzidzusia malego i dziecko nie wiem dwa latka czynie cale nawet dwa latka i pokazywali filmik jak ten starszy najpierw sie przymierzal do cacy adas a pozniej sie na niego kladl :eek: ja podziwiam ta babke ze byla taka spokojna :tak:

mazia 24 kwiecien ;-) tylko jak juz bede w ciazy zeby mi brzuch nie urosl szybko bo trzebabedzi eposzerzac a ona na mnie jest jak ulal :-)

Do góry