reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
cześć dziewuszki,
ja już dziś po pobraniu krwi, o moczyk oddany(mam nadzieje że już nie będzie żadnych bakteri:wściekła/y:)a w środę do ginka, muszę powiedzieć koniecznie o tych moich łomotach serca, eh....
miniskabe- wierzę że na pewno szybciutko sobie M znajdzie jakąś sensowną pracę, i wszystko się ułoży, 3majcie się dzielnie:tak:
hmmm, co do seksu, to my od lipca zero totalne:-(ale M bardzo dzielnie to znosi:tak: ostatnio po delikatnych pieszczotach tak mi się brzuch napinał, że zrezygnowaliśmy i z nich:-(

Trzymam kciuki za dobre wyniki badań!!! U mnie niby nie wyhodowano drożdży, ale dzwoniłam do gin i kazała jutro rano przyjechać z wynikami do niej do szpitala :szok:- mam nadzieję, że tylko po to, aby obejrzeć wyniki osobiście

czesc dziewczyny

bylam dzisiaj na powtorzeniu glukozy, znowu musialam pic to paskudztwo gorsze bylo niz poprzednim razem, no i moje wyniki są nieciekawe bo
na czczo mam 6,06 mmol/l
po 1 godz 9,95 mmol/l
a po 2 godz 10,27 mmol/l

dzwonilam juz do mojego lekarza i czeka mnie dieta da cukrzykow :(
nie podoba mi sie to

Oj, współczuję, ale dasz radę - dla maleństwa!!!

Muszę jeszcze w[pisac sobie nr dziewczyny ktora ma na koniec marca termin, bo ja na szarym koncu jak narazie ( termin z OM 31.03, z USG 28.03), wiekszosc juz bedzie rozpakowana i zajeta maluszkami ;)

moniSkaBe- bardzo mi przykro z powodu Karola,wiem co teraz przezywacie bo mój mąz na początku grudnia stracił pracę i wszystko sie posypało ale na szczeście znalazł nową, fakt że mniej płatną ale to lepsze niż siedzienie w domu w takiej chwili:tak: Nie polecam szukania w wyborczej bo tam się non-stop powtarzają ogłoszenia, my szukaliśmy przez neta np: gazeta.praca.pl albo pracuj.pl tych stronek z ofertami jest naprawdę dużo, rozsyłaliśmy jego CV wszędzie gdzie się dało i w końcu się udało:-)także życzę powodzenia napewno K szybko coś znajdzie:tak:

tak się spieszyłam z tym pisaniem że zapomniałam się przywitać, Hej Kochane u mnie nocka oki, mały się na szczęście często wiercił, na siusiu też jak zwykle skakałam z 5 razy ale to dlatego że duzo pije, a pózniej mnie cisnie:tak: jeżeli chodzi o seks to u nas jest zadko ale jest...teraz to trochę się boję,mimo że gin twierdzi ze nie widzi problemu...

Ccaroline i Czarnuszka wklepałam sobie Wasze numery tel do komórki:tak::-)mam nadzieje ze nie macie nic przeciwko...;)
- Oczywiscie ze nie mam nic przeciwko :)):-)

Wloski ufarbowane!! wreszcie wygladam jak ludź :-D
wczoraj obcinalam K wlosy a on do mnie w zartach...jakie TY masz wlosy zobacz jakie ja mam ladne hehe

Na obiadek pyzy z mieskiem .....kup[ne niestety bo nie mam jak isc do sklepu!! buuuu :) ale i takie dobre
mniammm idziemy jesc :))

- Oczywiscie ze nie mam nic przeciwko :)):-)

Wloski ufarbowane!! wreszcie wygladam jak ludź :-D
wczoraj obcinalam K wlosy a on do mnie w zartach...jakie TY masz wlosy zobacz jakie ja mam ladne hehe

Na obiadek pyzy z mieskiem .....kup[ne niestety bo nie mam jak isc do sklepu!! buuuu :) ale i takie dobre
mniammm idziemy jesc :))

Czarnuszka jakbyś zobaczyła moje włosy to bys się przeraziła, ja od poczatku ciązy nie farbowałam:szok: smacznego życzę. U mnie zupa jarzynowa i naleśniki z serem... jakoś bez mięsa dzisiaj:-)

reklama
Witajcie dziewczyny!!!
Tak śledzę od paru godzin nasze forum i jakoś nie mam siły nawet pisać dziś, wczoraj załapałam jakiegoś doła, cały dzień płakać się chciało. Wieczorem w łóżku leżałam już o 20.00, ale spać nie mogłam w ogóle. Jakieś dziwne myśli mi przez głowę przechodziły, same problemy jakie mamy nasuwały się cały czas i myśli jak je rozwiązać. Masakra mam nadzieję, że to wszystko przez ciążę i będę mogła jeszcze normalnie sypiać .
Jutro zaczynamy malowanie sypialni i kącika dla malucha. Potem mebelki wstawimy i zacznę szykować ubranka. Do końca stycznia zamierzam ze wszystkim się uporać a potem będziemy tylko czekać :)Lekarz prorokuje wcześniejszy poród więc na każdą ewentualność trzeba być przygotowanym.

Do góry