aasica
Fanka BB :)
Ja mam pępek wklęsły....i też mam nadzieję że tak już zostanie.
Co do bólu to czasem odczuwam coś takiego jakby tylko ciągła za pępowinę.
Co do bólu to czasem odczuwam coś takiego jakby tylko ciągła za pępowinę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Misia moja mała zaś mnie tak kopie po tym pępku, że mnie nie kłuje, ale baaardzo boli.. chyba nie podoba jej sie, że nie wyskoczyl
hehe możliwe :-)Hehe, to chyba się jakoś dogadały nasze dzieci...wypychanie pępków i szarpanie za pępowinę to widocznie dla nich niezła zabawa
Tabasia cudowne foto
Ja tez kupilam Persil Sensitive i moja pralka jest ustawiona na dodatkowe plukanie oprucz tego normalnego nawet ja nasze ciuchy piore bo tak jakos lepiej
Platki mydlane tez mam ale one smierdza i chyba zostane przy proszku daje go naprawde malutko i zadnego plynu pranie dzisiaj zdjelam ,wyprasowalam i jest pachnace swiezoscia i miekkie I jesli mala nie bedzie miec uczulenia to tak juz zostanie .
Nie myslalam ze tak krzyz bedzie napierdziel przy prasowaniu dlatego musze dziennie po troche .
Body i kaftaniki 50-56 i 62-68 wszystkie juz gotowe .
Teraz schna pajacyki i spodenki 50-56
A kolejne beda pajacyki 62-68 i spodenki
Na koncu sukienki ,pieluchy ,reczniki potem cale wyposarzenie lozeczka ,kocyki i chyba to bedzie wszystko do lutego dam rade
misia2010 Zaplanowalam ze zaczne prac w styczniu i zaczelam ajest tego tyle ze do konca miecha mi zejdzie bo susze normalnie
Od wrzesia kupowalam i skladalam tak powoli
wczoraj przez przypadek wyczailam meble ,ktore juz dzisiaj u nas stoja tak mialo byc warto bylo tyle czekac bo wszystko pasuje jak kaplet i jest porzadnej jakosci .
A po tym jak zaczelam czytac styczniowe mamy ,ktore juz w grudniu rodzic zaczely to panika i ja nie moge tak na ostatnia chwile bo potem bedzie tylko jeden wielki chaos a M duzo pracuje do tego szkola i nie da rady mi wszystkiego zalatwic dlatego musze sama i mam spokoj
Ja musze miec wszystko gotowe taka juz jestem
A od poniedzialku czeka mnie chodzenie po urzedach dlatego dzien za dniem ucieka
No ja też wolałabym mieć już wszystko uprane i wyprasowane i tylko czekać na maluszka, ale mąż krzyczy, że zdążą się jeszcze zakurzyć;-);-), zresztą jakby co to sam się zajmie praniem
Meble dla dziecka? Szybko się zdecydowaliście, skoro już u Was stoją. Ale najważniejsze, że dobrej jakości i na dodatek pasują do reszty