reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Tabasia cudowne foto :)
Ja tez kupilam Persil Sensitive i moja pralka jest ustawiona na dodatkowe plukanie oprucz tego normalnego nawet ja nasze ciuchy piore bo tak jakos lepiej :)
Platki mydlane tez mam ale one smierdza i chyba zostane przy proszku daje go naprawde malutko i zadnego plynu pranie dzisiaj zdjelam ,wyprasowalam i jest pachnace swiezoscia i miekkie :)I jesli mala nie bedzie miec uczulenia to tak juz zostanie .

Nie myslalam ze tak krzyz bedzie napierdziel przy prasowaniu dlatego musze dziennie po troche .
Body i kaftaniki 50-56 i 62-68 wszystkie juz gotowe .
Teraz schna pajacyki i spodenki 50-56

A kolejne beda pajacyki 62-68 i spodenki

Na koncu sukienki ,pieluchy ,reczniki potem cale wyposarzenie lozeczka ,kocyki i chyba to bedzie wszystko :) do lutego dam rade

Tabasia cudowne foto :)
Ja tez kupilam Persil Sensitive i moja pralka jest ustawiona na dodatkowe plukanie oprucz tego normalnego nawet ja nasze ciuchy piore bo tak jakos lepiej :)
Platki mydlane tez mam ale one smierdza i chyba zostane przy proszku daje go naprawde malutko i zadnego plynu pranie dzisiaj zdjelam ,wyprasowalam i jest pachnace swiezoscia i miekkie :)I jesli mala nie bedzie miec uczulenia to tak juz zostanie .

Nie myslalam ze tak krzyz bedzie napierdziel przy prasowaniu dlatego musze dziennie po troche .
Body i kaftaniki 50-56 i 62-68 wszystkie juz gotowe .
Teraz schna pajacyki i spodenki 50-56

A kolejne beda pajacyki 62-68 i spodenki

Na koncu sukienki ,pieluchy ,reczniki potem cale wyposarzenie lozeczka ,kocyki i chyba to bedzie wszystko :) do lutego dam rade

O rany, ależ jesteś szybka i zapobiegliwa. Ja dopiero co kompletuje wyprawkę, więc do prania mi daleko;-);-)

misia2010 Zaplanowalam ze zaczne prac w styczniu i zaczelam :) ajest tego tyle ze do konca miecha mi zejdzie bo susze normalnie :)
Od wrzesia kupowalam i skladalam tak powoli :)
wczoraj przez przypadek wyczailam meble ,ktore juz dzisiaj u nas stoja :) tak mialo byc warto bylo tyle czekac bo wszystko pasuje jak kaplet :) i jest porzadnej jakosci .

A po tym jak zaczelam czytac styczniowe mamy ,ktore juz w grudniu rodzic zaczely to panika i ja nie moge tak na ostatnia chwile bo potem bedzie tylko jeden wielki chaos a M duzo pracuje do tego szkola i nie da rady mi wszystkiego zalatwic dlatego musze sama i mam spokoj :)
Ja musze miec wszystko gotowe taka juz jestem

A od poniedzialku czeka mnie chodzenie po urzedach dlatego dzien za dniem ucieka :)

misia2010 Zaplanowalam ze zaczne prac w styczniu i zaczelam :) ajest tego tyle ze do konca miecha mi zejdzie bo susze normalnie :)
Od wrzesia kupowalam i skladalam tak powoli :)
wczoraj przez przypadek wyczailam meble ,ktore juz dzisiaj u nas stoja :) tak mialo byc warto bylo tyle czekac bo wszystko pasuje jak kaplet :) i jest porzadnej jakosci .

A po tym jak zaczelam czytac styczniowe mamy ,ktore juz w grudniu rodzic zaczely to panika i ja nie moge tak na ostatnia chwile bo potem bedzie tylko jeden wielki chaos a M duzo pracuje do tego szkola i nie da rady mi wszystkiego zalatwic dlatego musze sama i mam spokoj :)
Ja musze miec wszystko gotowe taka juz jestem

A od poniedzialku czeka mnie chodzenie po urzedach dlatego dzien za dniem ucieka :)

No ja też wolałabym mieć już wszystko uprane i wyprasowane i tylko czekać na maluszka, ale mąż krzyczy, że zdążą się jeszcze zakurzyć;-);-), zresztą jakby co to sam się zajmie praniem:tak::tak:
Meble dla dziecka? Szybko się zdecydowaliście, skoro już u Was stoją. Ale najważniejsze, że dobrej jakości i na dodatek pasują do reszty

No ja też wolałabym mieć już wszystko uprane i wyprasowane i tylko czekać na maluszka, ale mąż krzyczy, że zdążą się jeszcze zakurzyć;-);-), zresztą jakby co to sam się zajmie praniem:tak::tak:
Meble dla dziecka? Szybko się zdecydowaliście, skoro już u Was stoją. Ale najważniejsze, że dobrej jakości i na dodatek pasują do reszty

Dlaczego szybko?Pewnie przeciez myśleli o nich od dawna, więc jak trafiła się okazja to trzeba korzystać :tak:

Ja mam już większość poprane, do kupienia zostało mi pare rzeczy. Dokupię w środę po wtorkowym usg (jeśli wszystko będzie ok) i spakuję torbę. W końcu nie znamy dnia ani godziny, a jak coś to tez nie będzie kto miał mi z tym pomóc. A to już prawie 33 tydz. więc można spodziewać się wszystkiego :tak:

misia2010 za komoda od dawna sie juz rozgladalam i jane nowa sa ale ceny takie ze hej ,lozeczka mialo narazie nie byc bo mam kolyske ale zobaczylam to i szkoda by bylo przepuscic taka okazje dlatego kupilsmy od razu :)firma jest pozadna sprawdzalismy w internecie ,meble z prawdziwego drzewa a najlepsze w tym wszystkim to jest to ze idealnie pasuja do szafy ktora dostalismy od goscia od ktorego kupilsmy kuchnie :)
M lubi takie tanie a dobre zakupy .
mag349 ma racje u niej juz 33 tc u mnie jutro 31 tc i moze u mnie jest tez to ze jestem niecierpliwa i lubie miec wszystko gotowe przed ta wazna chwila .
Zawsze musze miec moj taki porzadek i plan nie lubie i nie umiem tak na luzie i na ostatnia chwile .Przez ostatnie tygodnie i teraz kolejne sie stresuje ale juz niebawem koniec i potem bede sie luzowa i czekac na dzidzie :))

reklama
misia2010 zapomnialam a jak ja bym miala mojego sluchac to zakupy bym robila w dzien przed porodem albo w dzien po a mala dal by do babci :/ chlopy nie maja pojecia
Powiedz mu tak
Ze napewno ma w szafie swoje rzeczy ktore zadko nosi moj M tez ma i co one sie kurza czy jak ?
Moje sukienki tez wisza pol roku i czekaja do lata i nic sie nie kurzy bo szafa jest zamykana :)
Ja mojemu tak wytlumaczylam i zrozumial :))

Do góry