Agniesiak85
Fanka BB :)
Witajcie Kochane!!:-)
U nas nocka spokojnie Za oknem biało i śnieżek pruszy
Ja już po śniadanku i siedze na wyrku i oczywiście na bb zaglądam a M właśnie skończył sprzątac łazienkę Koło południa przyjdzie do mnie teściowa a teśc i mój M pojada do dziadka M do szpitala bo biedaczek od nowego roku w szpitalu bo mam nowotwór płuc Juz jedno zżarte.. Dziadzio mieszka z babcią obok nas w mieszkanku.. Postanowiliśmy, że jak się urodzi chłopiec to nazwiemy go Tomasz Jan Jan po dziadku..
U nas nocka spokojnie Za oknem biało i śnieżek pruszy
Ja już po śniadanku i siedze na wyrku i oczywiście na bb zaglądam a M właśnie skończył sprzątac łazienkę Koło południa przyjdzie do mnie teściowa a teśc i mój M pojada do dziadka M do szpitala bo biedaczek od nowego roku w szpitalu bo mam nowotwór płuc Juz jedno zżarte.. Dziadzio mieszka z babcią obok nas w mieszkanku.. Postanowiliśmy, że jak się urodzi chłopiec to nazwiemy go Tomasz Jan Jan po dziadku..
O widzę, że przygotowania pełną parą i tak powinno byc My juz mamy ubranka poprasowane i poprane i poukładane w szafce Mamy tego tylle, że nie wiem czy zdązy dzidzia to pozakładac ale co tam Najwyżej będe codziennie po kilka razy go przebierac;PNie myslalam ze tak krzyz bedzie napierdziel przy prasowaniu dlatego musze dziennie po troche .
Body i kaftaniki 50-56 i 62-68 wszystkie juz gotowe .
Teraz schna pajacyki i spodenki 50-56
A kolejne beda pajacyki 62-68 i spodenki
Na koncu sukienki ,pieluchy ,reczniki potem cale wyposarzenie lozeczka ,kocyki i chyba to bedzie wszystko do lutego dam rade