reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
moze po prostu jest zajeta..to byl taki okres niesprzyjajacy aktywnosci internetowej.

U nas po sylwestrze cisza..jarek pojechal do gdyni po Jula bo spedzil u babci sylwestra, a ja siedze sobie i nie wiem czym mam sie zajac:/ zjadlam jakis makaron na szybko zrobiony z szynka i sosem smietanowym..zajelo mi to jakis 3 minuty.:/ wychodzic nie mam po co..lipa:confused:

a co do ciuszkow..ja tez mam sporo mniejszych takich wlasnie 56/62 a wiekszych na razie nie kupuje..nie wiem gdzie bym to wszystko pomiescila..przyjdzie czas i na to, to tak jak Kamikaa, posprzedaje te malutkie i kupie wieksze:)

no i oczywiście wielkie gratulacje dla młodej pary! wszystkiego pieknego dla was Młoda mamuska:):tak::tak:

Nie wydaje mi sie zeby od 8 grudnia gdzies wyjechała.... oby nic zlego sie nie stało.... :(

No panic :happy2: Koza byla aktywna ostatnio 28 grudnia, wiec pare dni temu. A to, ze nic nie pisze? Moze nie ma czasu, albo weny...
Miejmy nadzieje, ze u niej wszystko w porzadku :tak:

Ja posprzatalam lazienke, teraz biore sie za kuchnie i salon... I tak mi mija Nowy Rok :-D Ale wiem, ze w najblizszych dniach nie bede miec czasu :-( A wole po swojemu to zrobic, chociaz zlego slowa na sprzatanie M nie moge powiedziec, to wiecie chyba same jak to jest ;-)
I jakis obiad trza sklecic... Chyba cycki z kuraka, ziemniaczki i salatka :-p
A na deser makoooowce :-D Wyszly mi 3 :szok: Musze reszte zamrozic, bo nie przejemy tego :cool2:

No panic :happy2: Koza byla aktywna ostatnio 28 grudnia, wiec pare dni temu. A to, ze nic nie pisze? Moze nie ma czasu, albo weny...
Miejmy nadzieje, ze u niej wszystko w porzadku :tak:

Ja posprzatalam lazienke, teraz biore sie za kuchnie i salon... I tak mi mija Nowy Rok :-D Ale wiem, ze w najblizszych dniach nie bede miec czasu :-( A wole po swojemu to zrobic, chociaz zlego slowa na sprzatanie M nie moge powiedziec, to wiecie chyba same jak to jest ;-)
I jakis obiad trza sklecic... Chyba cycki z kuraka, ziemniaczki i salatka :-p
A na deser makoooowce :-D Wyszly mi 3 :szok: Musze reszte zamrozic, bo nie przejemy tego :cool2:

szalejesz z tymi makowcami:-):-):-):-) kurde az bym sobie zjadła:sorry2:

Hejo witam sie noworocznie:-)

Kamikaa ale masz duzo tych ubranekk.Ja mam sporo ale wlasnie tak na 5-12 miesiacey bo podostawalismy.

Molly ja termin mam na 1 kwietnia.Ale bede blagac juz o koniec ok 20.03(mam planowaną cesarke).

CZarnuszka moze Koza poprostu nie ma ochoty pisac.Miejmy nadzieje,ze wszystko ok:tak:

Ionka wspolczuje przezyc.Odpoczywajcie!

A co do twardnien brzucha to mi sie zdarzaja juz od jakies 20 tc.Jakies 2-3 razy dzinnie.To normalne.

Dziewczyny a jak sie mogę dostac na to forum zamkniete?? Bo chcialabym miec jakis namiar do Was w razie czegos.

A ja sprzedalam dzisiaj moja suknie slubną.CIesze sie bo i tak jej nie mialam gdzie trzymac.A po co ma lezec i sie niszczyc.Teraz czekam tylko na przelew:)

Prac mam zamiar dopiero w marcu tak by ubranka mogly wyschnąć na swiezym powietrzu.

hej laseczki w nowym roku ;-)

a my dzisiaj lezymy w lozku :-)
ogladalismy film i kurcze ani sie obejrzelismy a to juz 16 :-)

co do zwierzat, ja teraz nie mam zadnego (znaczy Nasz piesek jest u Babci Karola.), ale wczoraj to sie zszokowalam.
Przed 12 wszyscy , a raczej duza czesc mojego miasta wychodzi pod ratusz potanczyc no i ogolnie zlozyc zyczenia wszystkim.
I wiecie ile ludzi bylo ze swoimi pieskami na spacerze? masakra.. i to wlasnie tam gdzie najmocniej strzelaja.
Az mi bylo szkoda tych zwierzatek :-( bo bylo widac ze sie boja..

zaraz Karol bedzie dzwonil do siostry, bo miala dzisiaj wyjsc. Ale wczoraj waga Gabrysi spadla o 300 gram, wiec nie wiemy czy ja dzisiaj wypisza. Oby waga przestala spadac.
Tylko kurcze nie mamy nic dla niej. A zadne sklepy nie sa dzisiaj czynne. Wypada tak isc z pustymi rekami?

reklama
czy zdarzają się Wam już twardnienia brzucha, moje czorciki potrafią napiąć się w kwadrat na jakąś minutę parę razy dziennie, czy Wam też się zdarza?

mam juz od dawna. a dziś oprócz twardnienia doszedł ból... nic to, trzymamy się dzielnie :-)

zaraz Karol bedzie dzwonil do siostry, bo miala dzisiaj wyjsc. Ale wczoraj waga Gabrysi spadla o 300 gram, wiec nie wiemy czy ja dzisiaj wypisza. Oby waga przestala spadac.
Tylko kurcze nie mamy nic dla niej. A zadne sklepy nie sa dzisiaj czynne. Wypada tak isc z pustymi rekami?

to normalne, że waga maluszkom spada po urodzeniu :tak: potem szybko nadrabiają :tak:
a co do wizyty, to już od Was zależy, chociaz mi by było głupio z pustymi rękami...
I NIE ZAPOMNIJCIE O MŁODEJ MAMIE, dla niej tez wypada jakiś drobiazg dać... no, przynajmniej ja tak uważam :-)

wypadałoby cos na obiad zrobić... M. powiedział, że dziś to JA mam zrobić, bo to wróży, że będę robić je cały rok :-p
no, ale już dawno nie gotowałam ;-) niech mu będzie ;-)
dzis lasagne :-)

Do góry