reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Cześć Kochane,witam was wszystkie gorąco w Nowym roku:-) Ja dzisiaj jestem nie przytomna w nocy spałam tylko 2h bo miałam taką zgagę że nic nie pomagało a jeszcze do tego bylismy u teściowej a ja u kogoś to się nie potrafię porządnie wyspać:baffled: Mój mąż obiecał że od Nowego Roku rzuci palenie, bo mu powiedziałam ze jak bedzie Kubek to palenia niema, i dzisiaj chodzi wściekły jakby go coś w tyłek ugryzło:-)no ale cóż coś za coś.

reklama
Witam :) Niestety nie mam jak Was poczytać, mam nadzieję, że wszystko dobrze u marcóweczek :)

Dostałam wiadomość od Patinki, także przekazuję :)

"Cześć:-* my już mamy się lepiej. Dzisiaj miałam KTG i jest brak skurczy. Przeszli na doustny Fenoterol. Mam też Hemofer na anemie. Myślę, że w poniedziałek do domu pójdziemy :D teraz odpoczywamy i się lenimy hehe Buziaki dla marcóweczek! Dzięki za wsparcie:*"

Lecę, mam nadzieję, że jutro nadrobię wpisy, zaraz będziemy mieli gości na noc także mam robotki trochę. Miłego wieczoru.

Mój mąż obiecał że od Nowego Roku rzuci palenie, bo mu powiedziałam ze jak bedzie Kubek to palenia niema, i dzisiaj chodzi wściekły jakby go coś w tyłek ugryzło:-)no ale cóż coś za coś.

mój rzucił równo rok temu- odpukać trzyma się dobrze :-)

dobrze, że z Patinką lepiej :tak:

ale mam lenia dziś :szok: :happy2:

Dziewczyny dostałam wiadomość od Rybki.

"witam w nowym roku, ja niestety w szpitalu. Malemu sie coraz bardziej spieszy. Leze na klockach i walcze. trzymajcie kciuki"

kurcze.. trzymajmy kciuki.

Ja jestem w szoku. Jestem przerazona, ze Nasze dzieci tak sie pchaja na swiat... :baffled:

szalejesz z tymi makowcami:-):-):-):-) kurde az bym sobie zjadła:sorry2:

Adelina przepis wrzucam ponizej i zapewniam, ze faktycznie jest lepszy niz z cukierni :-) Pieklam pierwszy raz, w dodatku nigdy nie robilam drozdzowego i normalnie palce lizac, az jestem w szoku :-p Chyba zaczne szalec w kuchni czesciej :-D
Makowiec zawijany

Dobrze, ze z Patinka lepiej :happy2:
Ale znowu biedna Rybka w szpitalu :shocked2: Echhh.... Trzymam kciuki mocno!

reklama
Do góry