reklama
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!! Życzy Młoda para
z całego serca gratulujemy i życzymy wszystkiego, co najlepsze
Słuchajcie przetrzepałam całe forum i wynika ze Koza sie odezwala ostatni raz prawie miesac temu bo na poczatku grudnia..!!
czarnuszka, spokojnie
nie myślmy o najgorszym
Witam Niestety nie mam jak Was poczytać, mam nadzieję, że wszystko dobrze u marcóweczek
Dostałam wiadomość od Patinki, także przekazuję
"Cześć:-* my już mamy się lepiej. Dzisiaj miałam KTG i jest brak skurczy. Przeszli na doustny Fenoterol. Mam też Hemofer na anemie. Myślę, że w poniedziałek do domu pójdziemy teraz odpoczywamy i się lenimy hehe Buziaki dla marcóweczek! Dzięki za wsparcie:*"
uffff...zdrówka życzę
wracaj szybko w dwupaku
Dziewczyny dostałam wiadomość od Rybki.
"witam w nowym roku, ja niestety w szpitalu. Malemu sie coraz bardziej spieszy. Leze na klockach i walcze. trzymajcie kciuki"
kurcze.. trzymajmy kciuki.
Ja jestem w szoku. Jestem przerazona, ze Nasze dzieci tak sie pchaja na swiat...
no nie....
toż to jakiś koszmar
Matko, mam nadzieję, że i tym razem rybka wróci w dwupaku do domu
moniSkaBe
Fanka BB :)
a swoja droga co to znaczy "leze na klockach"?
moniSkaBe
dziewczyny miewacie delikatne bole jak na miesiaczke?
ja mam od paru dni.
2-3 razy dziennie i nie trwaja dlugo.
ja mam od paru dni.
2-3 razy dziennie i nie trwaja dlugo.
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dziewuszki kochane Patinka i Rybka trzymacie sie bardzo mocno!!!!!! trzymam kciukasy za Wasze malenstwa!!!
Wasi mezowie rzucają palenie a moj zaczyna
moniSkaBe
Dziewuszki kochane Patinka i Rybka trzymacie sie bardzo mocno!!!!!! trzymam kciukasy za Wasze malenstwa!!!
moj Karol rzucil tego samego dnia co dowiedzielismy sie o ciazy :-)
poki co sie trzyma juz pol roku :-)
jestem z niego bardzo dumna :-)
AniaSkrzat1
Jak tak dalej pójdzie to go poproszę żeby spowrotem zaczoł palić bo wytrzymać się z nim nieda ja też paliłam ale rzuciłam jak się o dzidziusiu dowiedziałam, moniSkaBe ja niemam takich bóli więc nie wiem ale któraś wcześniej pisała że skurcze są podobne do bóli miesiączkowych
moniSkaBe
Jak tak dalej pójdzie to go poproszę żeby spowrotem zaczoł palić bo wytrzymać się z nim nieda ja też paliłam ale rzuciłam jak się o dzidziusiu dowiedziałam, moniSkaBe ja niemam takich bóli więc nie wiem ale któraś wcześniej pisała że skurcze są podobne do bóli miesiączkowych
no to mam problem.
nie dosc, ze sie stresuje Rybka i Patinka to jeszcze cholera ja mam bole jak na miesiaczke.. wykoncze sie
reklama
AniaSkrzat1
spokojnie, spokojnie Kochana może tak tylko Cię pobolewa, najlepiej zapytać kogoś doświadczonego:-) ( kurcze napis mi się skasował)