reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tak jeszcze czytałam was o tych wspominkach zaręczyn i ślubów i uświadomiłam sobie ze nie pamiętam kiedy się zaręczyliśmy:szok: Chyba 12 czerwca 2006 roku , ale głowy nie dam sobie uciąć.. wiem ze byłam przed obroną magisterki i mąż mnie zaskoczył bo się strasznie denerwowałam i zamiast się uczyć przeprowadzałam się do niego:-D i wtedy szok!! Wielkie wzruszenie, cały pokój w płatkach róż i pierścionek:rofl2:
A ślub 10 maj 2007 roku:rofl2:
- my tez slub 10 maj tylko ze 2008

Pewnie nie chcą wywoływać jak się nic nie dzieje a termin jeszcze nie nadszedł. Jak ma jeszcze wody zachowane to pewnie będą jeszcze czekać.
- kochana mi wywolali porod dwa tygodnie przed terminem a mogli czekac..:) ale ciesze sie ze urodzilam odrobinke wczesniej :))

reklama
CZARNUSZKA NO JASNE ZE 2008 ROKU ALE GAPA JESTEM:szok: WOW NIE WIEM KIEDY SIĘ CHAJTALAM:szok: DOBRZE ZE KRZYS TEGO NIE WIDZIAL I ZAREĘCZYNY W 2007 ROKU A NIE 2006:-)
UFFFFFFFFFFF liczyłam że prawie 2 lata i tak wyszło 2007r:-D

- my tez slub 10 maj tylko ze 2008

- kochana mi wywolali porod dwa tygodnie przed terminem a mogli czekac..:) ale ciesze sie ze urodzilam odrobinke wczesniej :))

Właściwie to dwa tygodnie do terminu to już żadna różnica, a już miałaś za sobą i maleństwo w ramionach:-):-):-)
To pewnie od szpitala zależy. Nieraz już po terminie i wcale się nie spieszą tylko czekają:-(

CZARNUSZKA NO JASNE ZE 208 ROKU ALE GAPA JESTEM:szok: WOW NIE WIEM KIEDY SIĘ CHAJTALAM:szok: DOBRZE ZE KRZYS TEGO NIE WIDZIAL I ZAREĘCZYNY W 2007 ROKU A NIE 2006:-)
UFFFFFFFFFFF liczyłam że prawie 2 lata i tak wyszło 2007r:-D
- hehe dobra jestes:-D wlasnie tak myslalam jakim cudem dwa razy rok po roku 10 maj to wypada w sobote??:rofl2:

Właściwie to dwa tygodnie do terminu to już żadna różnica, a już miałaś za sobą i maleństwo w ramionach:-):-):-)
To pewnie od szpitala zależy. Nieraz już po terminie i wcale się nie spieszą tylko czekają:-(
racja :) tylko ja mialam podejrzenie ze sebek jest za duzy na urodzenia SN i takie tam male problemiki mialam.. lekarze wiedza lepiej :D

ale Paula jest w domu, nie pojechala do szpitala, wiec nie widzial jej zaden lekarz.

Dziewczyny a ja mam pytanie z calkiem innej beczki.
Jaka bielizne nosicie?
Ja nosze figi, tylko chodzi o to, ze strasznie mi sie w pachwinach wpijaja. Nie wazne czy zaloze L czy XL, to nadal sie wpijaja, a to cholernie boli :eek:

ale Paula jest w domu, nie pojechala do szpitala, wiec nie widzial jej zaden lekarz.

Dziewczyny a ja mam pytanie z calkiem innej beczki.
Jaka bielizne nosicie?
Ja nosze figi, tylko chodzi o to, ze strasznie mi sie w pachwinach wpijaja. Nie wazne czy zaloze L czy XL, to nadal sie wpijaja, a to cholernie boli :eek:
ja nosze zwykle bawelniane majty hehe bez zadnych koronek bo przy sebusiu nosilam i potem tez mnie strasznie kuły a takie zwykle sa wygodne i nie drapia....

Może powinnaś już przerzucić się na takie ciążowe majteczki. Mogą być na przuch- wysokie lub pod brzuszek. Są wykończone delikatnym szwem, albo coś bezszwowego.
Ja na razie śmigam w takich jak przed ciążą:-)

reklama
ja mam bawełniane i z koronkami też ciut większe niż przed ciążą, ale takie typowo ciążowe też mam z GATTY ale są średnie bo są z jakiegoś elastycznego materiału a kosztowały kupe kasy 26zł za szt:szok:

Do góry