reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:-) Nie mialam weny przez ostatnie dni na pisanie ale jestem na bierząco :tak: Dziś weszłam na wage +9:szok: a przed nami świeta:sorry: Jak mnie ludzie zobacza to pomyślą ze mam teramin na styczeń a nie marzec..bo czuje się wielkaaaa:-( no i jak pisałyście przy dziewczynie to ten brzuch taki jakiś rozlazły jest anie piłeczkowaty ! ale zero ruchu, dogadzanie sobie smakołykami robi swoje:eek:
Przy takim słoneczku za oknem aż chce się wstawać i isc na spacer..wyszłam odśnieżyłam przed domem i nawet nie jest tak mroźno jak wczoraj ..tak przyjnie jest. Poszłabym na spacerek ale czekam na kolesia od ścian:crazy: Wczoraj mial byc ale nie przyszedl a ja czekalam na niego jak tak glupia pi***, a moglam sobie inaczej dzien zrorganizowac a tak dzis bym pojechala na zakupy a nieststy ślęcze w domu!!

- 9 na plusie w całej ciąży? nieźle...ja już 15kg utyłam...więc sie nie przejmuj dronka :-D

reklama
Tak jeszcze czytałam was o tych wspominkach zaręczyn i ślubów i uświadomiłam sobie ze nie pamiętam kiedy się zaręczyliśmy:szok: Chyba 12 czerwca 2006 roku , ale głowy nie dam sobie uciąć.. wiem ze byłam przed obroną magisterki i mąż mnie zaskoczył bo się strasznie denerwowałam i zamiast się uczyć przeprowadzałam się do niego:-D i wtedy szok!! Wielkie wzruszenie, cały pokój w płatkach róż i pierścionek:rofl2:
A ślub 10 maj 2007 roku:rofl2:

- 9 na plusie w całej ciąży? nieźle...ja już 15kg utyłam...więc sie nie przejmuj dronka :-D

heheh wiesz ale czasem dziewczyna przytyje 15kg i nie widać tego po niej a u mnie jakoś tak widać od razu...szperałam wczoraj w szafie i szukałam ciuchów które nadawałyby się na wigilie i tak widze ze ramiona mi się spasły, no i na nogach cellulit sie zrobil:szok: qrwa mac co za uroki ciąży:eek: do lepszych zaliczam te kopniaczki niż te kilogramy:-)

Tak jeszcze czytałam was o tych wspominkach zaręczyn i ślubów i uświadomiłam sobie ze nie pamiętam kiedy się zaręczyliśmy:szok: Chyba 12 czerwca 2006 roku , ale głowy nie dam sobie uciąć.. wiem ze byłam przed obroną magisterki i mąż mnie zaskoczył bo się strasznie denerwowałam i zamiast się uczyć przeprowadzałam się do niego:-D i wtedy szok!! Wielkie wzruszenie, cały pokój w płatkach róż i pierścionek:rofl2:
A ślub 10 maj 2007 roku:rofl2:

Ale romantycznie:-):-):-)

u mnie to tycie jakoś sie tak równomiernie rozłożyło, najwięcej w cyce poszło i o dziwo nie mam drugiego podbródka (jeszcze?)....ale nie czuję sie atrakcyjnie ...zwłaszcza jak mi się uda o siebie ocierają bleeeeeeeeeeeeeeee.....za to częściej chodze w sukienkach i spódnicach a kiedyś tylko okazjonalnie je zakładałam (głównie na wesela) :-)

:-)

a tak sie zastanawiam, czy nie lepiej by bylo jakby pojechala do szpitala i by jej wywolali.. a tak to siedzi i czeka na dalszy rozwoj. Skoro wody juz jej wczoraj odchodzily...

Pewnie nie chcą wywoływać jak się nic nie dzieje a termin jeszcze nie nadszedł. Jak ma jeszcze wody zachowane to pewnie będą jeszcze czekać.

hahah romantycznie zwłaszcza że jest alergikiem i kichał jak cholera:-D Ale musiało być oryginalnie :-) bo śmialam się z mojego brata starszego bo mu pierścionek wypadł w mc donaldzie i się jej oświdczył przy zestawie z maca:-D:-D:-D to dopiero romantycznie:cool2:

W mc donaldzie -to nieźle , też fajne wspomnienie i z zaskoczenia:-):-):-)

Najważniejsze żeby potem było piękne życie w zgodzie i miłości a nie z przyzwyczjenia

reklama
Miom romantycznie, ważne ze nie odrzuciła zaręczyn:-)

Pytanie do dziewczyn gotujących więcej niż ja dań z kapustą kawaszoną :-) Nigdy nic nie robilam z kapustą a chcialbym zrobić farsz do pasztecików z kapustą i grzybami...JAK DOPROWAIĆ KAPUSTĘ:sorry: na wszytkich przepisach jest przyprawić przyprawami ale jakimi i ile gotować kapustę:sorry: Nigdy nie robilam bigosu, kapuśnika nic co jest związne z kapustą więc ktoś mi pomoże:-)
Mam ciasto francuskie i chcialabym cos nowego zrobić na kolacje ale farsz chce zrobić juz teraz ale nie wiem jak :-D
Sorki ze na tym forum ale wiem ze tu tętni życiem a nie na forum kulinarnym:-D

Do góry