reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie...
ja dziś osłabiona...krew z nosa, trudności z przełykaniem, zmęczenie. Nawet nie chce mi się z domu wychodzić ...ale takiego mi smaka narobiłyście z tym koktajlem...że wyjde do sklepu po kefir lub maślankę i zrobię z jagodami :-D

ach...i jeszcze posprzątać trzeba :sorry:

reklama
Oj Święta !!! Już nie mogę się doczekać Wigilii i pysznych pierożków. Teściowa musi je dobrze schować bo mój mąż zjadłby wszystkie jeszcze przed Świętami:-):-):-)
Ja dziś przekroczyłam 70kg:szok: Tak jakoś dziwnie bo nigdy tyle nie ważyłam , ale oczywiście to nie martwi mnie. Tak musi być;-) Oby szło w miarę systematycznie do przodu bez strasznych skoków wagi. Myślę, że 7 ma plusie to dobry wynik.

Pewnie,że szkoda by na Święta leżeć w szpitalu. Ale jaki cudowny prezent dla całej rodzinki gdyby tak w Wigilijną noc przyszła Gabrysia na ten świat...

:-)

a tak sie zastanawiam, czy nie lepiej by bylo jakby pojechala do szpitala i by jej wywolali.. a tak to siedzi i czeka na dalszy rozwoj. Skoro wody juz jej wczoraj odchodzily...

Hej widze ,ze nie tylko ja jakieś problemy mam .

Wczoraj myslalam,ze wysiąde tak cięzko mi było oddychac,masakra.I do tego tak mnie głowa bolała,nawet kąpać sie nie poszlam bo sie bałam ,ze zemdleje.Pozniej mnie jeszcze brzuch bolal,a raczej miesnie brzucha czulam jak mi sie brzuch rozciąga,skóra i wszystko.Nocka tez cięzka co godzinę na siusiu:no:

a teraz czekam,az R wroci ze sklepu z rogalikami.Mały buszuje .Super bo ostatnio coś leniwy był.

Kasia do czwartku juz nie daleko.Bedzie karpik,uszka mhmm!!! slinka mi cieknie

Rybka no gin,rzeczywiscie bombowy!

Lece na sniadanko bo mi sie zoladek do zeber przyklei:-p:-p

Witajcie:-) Nie mialam weny przez ostatnie dni na pisanie ale jestem na bierząco :tak: Dziś weszłam na wage +9:szok: a przed nami świeta:sorry: Jak mnie ludzie zobacza to pomyślą ze mam teramin na styczeń a nie marzec..bo czuje się wielkaaaa:-( no i jak pisałyście przy dziewczynie to ten brzuch taki jakiś rozlazły jest anie piłeczkowaty ! ale zero ruchu, dogadzanie sobie smakołykami robi swoje:eek:
Przy takim słoneczku za oknem aż chce się wstawać i isc na spacer..wyszłam odśnieżyłam przed domem i nawet nie jest tak mroźno jak wczoraj ..tak przyjnie jest. Poszłabym na spacerek ale czekam na kolesia od ścian:crazy: Wczoraj mial byc ale nie przyszedl a ja czekalam na niego jak tak glupia pi***, a moglam sobie inaczej dzien zrorganizowac a tak dzis bym pojechala na zakupy a nieststy ślęcze w domu!!

Kasia 0305 jezeli nie ma takiej potrzeby to po co co miesiac usg?? bo argument zeby sobie dziecko poogladac jest dla mnie nie do przyjęcia.

Kamika no duza ta Twoja mała:))))Super ,ze wszystko dobrze.

Czarnuszka może obejdzie sie bez nacieć.Ja to bede cięta ale gdzie indziej:D

A my zareczylismy się 14.04.2009 ,ślub byl calkiem nie dawno bo 7.11.09.A Pierwsza randka 30.10.2005.

My zaręczyliśmy się 6 listopada 2008 r, a ślub 25 kwietnia 2009 roku....najszybciej jak się dało, bo stwierdziliśmy, że nie chcemy długo czekać

AGUS27 karteczka superrrrrrrr:-):-):-), zaraz rozsyłam ją dalej...;-);-)
Marti gratuluje dziewczynki i ciesze się ze jest zdrowa i niech rośnie, jak należy:-)
Kamikaa trzymaj się mocno i ciepło i nie daj temu paskudztwu!!!!

Nie nadążam z czytaniem Was....ale mam nadzieję, że za jakąś godzinkę nadrobię zaległości;-)

reklama
Do góry