reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

U nas śnieg jak na załączonym obrazku, zdjęcie z ostatniej chwili. Z tym że ja mieszkam bliżej obwodnicy, a na dole w centrum pewnie mniej śniegu,bo u mnie zawsze więcej i dłużej leży.

reklama
Wow niezle nasypało :) włączylam teraz tvn style i mowia o polskich firmach, wiedzialyscie ze np reserved, house, cropp, americanos, gino rossi ,witchen itp to poskie firmy??? ja nie :eek:

Cześć wszystkim mamusiom:-)
Dzisiaj obudziłam się z bólem głowy, gardła, mięśni i łzawiącymi oczami:-( Nie mam na szczęście gorączki. Proszę o jakieś szybkie, sprawdzone sposoby doprowadzenia mojego organizmu do normalności- martwię się o moje kochane dzieciątko:-(

Adelina, Marry76 dziękuję za podpowiedz..już sie gotuje farsik:-)

A mi najlepiej nosi się szorty bezszwowe i zwykłe figi. Nie kupowałam żadnej specjalnej bielizny ciążowej wszytko mam sprzed ciąży, zrezygnowałam tylko ze stringów bo potem dziewnie mi się odciskały na podbrzusiu:-)

dronka tylko nie zapomnij kapusty trochę przepłukać jeśli jest zbyt kwaśna.
ja to od razu wrzucam doń grzybków suszonych. Jak sie ugotuje to odcedzam, dodaję smażonych pieczarek i cebulki i podsmażam wszystko na patelni żeby resztki soku odparować...wtedy też doprawiam. jak wystygnie to wrzucam na płat ciasta francuskiego i zawijam jak rolade, smaruje wierzch jajkiem i do piekarnika na ok.30minut i powstaje taki kulebiak. Już mam na Święta zamówienie na kilka takich kulebiaków :-)

a tą roladę szpinakową Adeliny to chyba na Sylwestra zrobię :tak:

Agus- tak piszesz o tych porządkach że normalnie az mi sie głupio zrobilo że ja tak leniu****e i wzielam sie za lazienke, kurcze wg mnie czysto ale no coz probuje i ja zrobic porzadki swiateczne:-D ale mi to nie wychodzi troche poszorowalam i czuje sie jakbym pole przeorała swoimi pazurami :-D, ale nic chwile odpoczne i lece dalej .
A tak w ogole to trochę mi przypominasz moją bratową - ale ona to bzika ma na punkcie porzadkow, wystarczy ze ktos przejdzie po podlodze a ta juz z mopem stoi :-D.

Agus- tak piszesz o tych porządkach że normalnie az mi sie głupio zrobilo że ja tak leniu****e i wzielam sie za lazienke, kurcze wg mnie czysto ale no coz probuje i ja zrobic porzadki swiateczne:-D ale mi to nie wychodzi troche poszorowalam i czuje sie jakbym pole przeorała swoimi pazurami :-D, ale nic chwile odpoczne i lece dalej .
A tak w ogole to trochę mi przypominasz moją bratową - ale ona to bzika ma na punkcie porzadkow, wystarczy ze ktos przejdzie po podlodze a ta juz z mopem stoi :-D.
Niee no bez przesady !! Az tak mnie jeszcze nie porąbało ;-):-) wiesz od maja mieszkamy w swoim nowym wyremontowanym mieszkanku, i straszna frajde sprawia mi sprzatanie, lubie jak jest czysto, pewnie niedlugo mi to przejdzie hehe:) wczesniej mieszkalismy z tesciową i taka porzadnicka nie byłam, moze dlatego własnie ze nie byłam u siebie ..;)

reklama
Kurde to tylko w Gdańsku tego sniegu prawie nic..:/// co za miasto..ale nic tam..zaraz jade do Gdyni na wydzial to zobacze:))) kurde ja jestem przyzwyczajona przez ostatnie lata do 2 metrow sniegu zakrywajacego mi okna a tutaj takie nic.......:shocked2:normalnie ...chce do Chamonix!!!!! tam juz od 2 miesiecy pada:)

Do góry