reklama
Cześć wszystkim mamusiom:-)
Dzisiaj obudziłam się z bólem głowy, gardła, mięśni i łzawiącymi oczami:-( Nie mam na szczęście gorączki. Proszę o jakieś szybkie, sprawdzone sposoby doprowadzenia mojego organizmu do normalności- martwię się o moje kochane dzieciątko:-(
Dzisiaj obudziłam się z bólem głowy, gardła, mięśni i łzawiącymi oczami:-( Nie mam na szczęście gorączki. Proszę o jakieś szybkie, sprawdzone sposoby doprowadzenia mojego organizmu do normalności- martwię się o moje kochane dzieciątko:-(
Adelina, Marry76 dziękuję za podpowiedz..już sie gotuje farsik:-)
A mi najlepiej nosi się szorty bezszwowe i zwykłe figi. Nie kupowałam żadnej specjalnej bielizny ciążowej wszytko mam sprzed ciąży, zrezygnowałam tylko ze stringów bo potem dziewnie mi się odciskały na podbrzusiu:-)
dronka tylko nie zapomnij kapusty trochę przepłukać jeśli jest zbyt kwaśna.
ja to od razu wrzucam doń grzybków suszonych. Jak sie ugotuje to odcedzam, dodaję smażonych pieczarek i cebulki i podsmażam wszystko na patelni żeby resztki soku odparować...wtedy też doprawiam. jak wystygnie to wrzucam na płat ciasta francuskiego i zawijam jak rolade, smaruje wierzch jajkiem i do piekarnika na ok.30minut i powstaje taki kulebiak. Już mam na Święta zamówienie na kilka takich kulebiaków :-)
a tą roladę szpinakową Adeliny to chyba na Sylwestra zrobię
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Agus- tak piszesz o tych porządkach że normalnie az mi sie głupio zrobilo że ja tak leniu****e i wzielam sie za lazienke, kurcze wg mnie czysto ale no coz probuje i ja zrobic porzadki swiateczne ale mi to nie wychodzi troche poszorowalam i czuje sie jakbym pole przeorała swoimi pazurami , ale nic chwile odpoczne i lece dalej .
A tak w ogole to trochę mi przypominasz moją bratową - ale ona to bzika ma na punkcie porzadkow, wystarczy ze ktos przejdzie po podlodze a ta juz z mopem stoi .
A tak w ogole to trochę mi przypominasz moją bratową - ale ona to bzika ma na punkcie porzadkow, wystarczy ze ktos przejdzie po podlodze a ta juz z mopem stoi .
kasia0305
Fanka BB :)
Wow niezle nasypało włączylam teraz tvn style i mowia o polskich firmach, wiedzialyscie ze np reserved, house, cropp, americanos, gino rossi ,witchen itp to poskie firmy??? ja nie
ja wiedziałam że tak jest. Ale można się nieźle dać wkręcić. :-)
Niee no bez przesady !! Az tak mnie jeszcze nie porąbało ;-):-) wiesz od maja mieszkamy w swoim nowym wyremontowanym mieszkanku, i straszna frajde sprawia mi sprzatanie, lubie jak jest czysto, pewnie niedlugo mi to przejdzie hehe wczesniej mieszkalismy z tesciową i taka porzadnicka nie byłam, moze dlatego własnie ze nie byłam u siebie ..Agus- tak piszesz o tych porządkach że normalnie az mi sie głupio zrobilo że ja tak leniu****e i wzielam sie za lazienke, kurcze wg mnie czysto ale no coz probuje i ja zrobic porzadki swiateczne ale mi to nie wychodzi troche poszorowalam i czuje sie jakbym pole przeorała swoimi pazurami , ale nic chwile odpoczne i lece dalej .
reklama
Kurde to tylko w Gdańsku tego sniegu prawie nic..:/// co za miasto..ale nic tam..zaraz jade do Gdyni na wydzial to zobacze)) kurde ja jestem przyzwyczajona przez ostatnie lata do 2 metrow sniegu zakrywajacego mi okna a tutaj takie nic.......normalnie ...chce do Chamonix!!!!! tam juz od 2 miesiecy pada