blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja noszę te same majtki co przed ciążą - figi, szorty, stringi. O dziwo mnie nic nie uwiera...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie
u nas nocka ciężka
czarnuszka oddaj mi trochę ciśnienia ja mam 70/38 i tętno110!!!!!!!!!!!!!
czuje jakbym miała umrzeć a serduchu mi wyskoczyć
to po lekach ale koło 10 umówiłam się z ginem na tel bo nie wiem czy to normalne
spokojnego dnia
Miom romantycznie, ważne ze nie odrzuciła zaręczyn:-)
Pytanie do dziewczyn gotujących więcej niż ja dań z kapustą kawaszoną :-) Nigdy nic nie robilam z kapustą a chcialbym zrobić farsz do pasztecików z kapustą i grzybami...JAK DOPROWAIĆ KAPUSTĘ na wszytkich przepisach jest przyprawić przyprawami ale jakimi i ile gotować kapustę Nigdy nie robilam bigosu, kapuśnika nic co jest związne z kapustą więc ktoś mi pomoże:-)
Mam ciasto francuskie i chcialabym cos nowego zrobić na kolacje ale farsz chce zrobić juz teraz ale nie wiem jak
Sorki ze na tym forum ale wiem ze tu tętni życiem a nie na forum kulinarnym
ja mam bawełniane i z koronkami też ciut większe niż przed ciążą, ale takie typowo ciążowe też mam z GATTY ale są średnie bo są z jakiegoś elastycznego materiału a kosztowały kupe kasy 26zł za szt
Miom romantycznie, ważne ze nie odrzuciła zaręczyn:-)
Pytanie do dziewczyn gotujących więcej niż ja dań z kapustą kawaszoną :-) Nigdy nic nie robilam z kapustą a chcialbym zrobić farsz do pasztecików z kapustą i grzybami...JAK DOPROWAIĆ KAPUSTĘ na wszytkich przepisach jest przyprawić przyprawami ale jakimi i ile gotować kapustę Nigdy nie robilam bigosu, kapuśnika nic co jest związne z kapustą więc ktoś mi pomoże:-)
Mam ciasto francuskie i chcialabym cos nowego zrobić na kolacje ale farsz chce zrobić juz teraz ale nie wiem jak
Sorki ze na tym forum ale wiem ze tu tętni życiem a nie na forum kulinarnym
ale Paula jest w domu, nie pojechala do szpitala, wiec nie widzial jej zaden lekarz.
Dziewczyny a ja mam pytanie z calkiem innej beczki.
Jaka bielizne nosicie?
Ja nosze figi, tylko chodzi o to, ze strasznie mi sie w pachwinach wpijaja. Nie wazne czy zaloze L czy XL, to nadal sie wpijaja, a to cholernie boli
Ja wczoraj zrobiłam roladę szpinakową z łososiem i wsunęłam trochę na kolację, dzisiaj już też jadłam, dobra.
A zaraz wybywamy do teściowej i obu dziadków. Mamy ok 80km w jedną stronę, to pewnie późno wrócimy przy takiej pogodzie. Jedziemy trochę tam ogarnąć, bo babunia zmarła rok temu i wiadomo jak to sam dziadek sobie radzi. Przy okazji spacerek na cmentarz sobie zrobimy co by powdychać świeżego powietrza.
Miłego dzionka i do potem.