reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Agus - ja też już ledwo sline trzymam, ale coż... Musze zaczekac aż do domku wrócę.. No a po pracy trzeba zakupy zrobić... Pewnie nie wcześneij jak na 18 bedziemy w domu
Rybka - a nie dał ci żadnych leków "dodatkowych" żeby przeciwdziałać skutkom uboczynym?
Ja takie ciśnienie to miała po operacji ... Ale wtedy byłam odwodniona.. Bo i krwi straciłam.. Potem sie pokarmem zalałam (normalnie aż cała kołdra była mokra)... Ale głowy nie mogłam podnieść bo tak mi sie kołowało. Usiąść już nie było szans.
A jest ktoś z tobą w domu? Żebys sama nie siedziała, bo bardzo niskie to ciśnienie....:no:

Agus - ja też już ledwo sline trzymam, ale coż... Musze zaczekac aż do domku wrócę.. No a po pracy trzeba zakupy zrobić... Pewnie nie wcześneij jak na 18 bedziemy w domu
Rybka - a nie dał ci żadnych leków "dodatkowych" żeby przeciwdziałać skutkom uboczynym?
Ja takie ciśnienie to miała po operacji ... Ale wtedy byłam odwodniona.. Bo i krwi straciłam.. Potem sie pokarmem zalałam (normalnie aż cała kołdra była mokra)... Ale głowy nie mogłam podnieść bo tak mi sie kołowało. Usiąść już nie było szans.
A jest ktoś z tobą w domu? Żebys sama nie siedziała, bo bardzo niskie to ciśnienie....:no:

tak u nas zawsze ktoś mnie pilnuje dziś niania z małą
ale nie wiem czy ja tylko ja tak reaguje ja mam cordafen nie fenoterol
nie wiem muszę się z ginem skontaktować byle do 10:tak:
ale czuje się ble........................

witajcie

u nas nocka ciężka

czarnuszka oddaj mi trochę ciśnienia ja mam 70/38 i tętno110!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:

czuje jakbym miała umrzeć a serduchu mi wyskoczyć
to po lekach ale koło 10 umówiłam się z ginem na tel bo nie wiem czy to normalne:no:
spokojnego dnia
- i niskie zle i wysokie zle kurde koszmar jakis...kochana TY pewnie caly czas spisz.....a skurczy zadnych nie bylo??
jak dobrze ze da sie powstrzymac porod...oby jak najdluzej

a mnie troche sie brzuch napina chyba se nospe wezme...

Rybka - i jak? Dodzwoniłaś sie? Ja jakbym miała takie niskie ciśnienie to tak bym sie wystraszayła że od razu by mi sie podniosło :-D - ja to panikara jestem. A np kawy sie możesz napic? Chociaz jak bierzesz tyle leków to peniwnie nie :eek:

hej dziewczyny :-)

jak sie patrzy przez okno, to normalnie chce sie tam wyskoczyc.
Piekne slonce, sniezek. Swietnie. Ale jak juz otworze okno i zlapie tego fajnego powietrza to... sie odechciewa wyjsc.
Dzisiaj ide dokonczyc zakupy swiateczne i chce juz miec spokoj. :-)

zaraz zadzwonie do Karola czy ma jakies wiesci od Pauliny :-)

już po konsultacji gin

więc ja tak reaguję na ten cordafen i tyle mam poczekać na tej dawce do poniedziałku

oj zmiana

mój gin nie mógł się do mnie dodzwonić dzwonił do M czy coś mi się stało bo nie odbieram:tak::tak::tak:

mam odstawić cordafen do poniedziałku i zobaczymy bo przy moim i tak niskim ciśnieniu nie możemy go jeszcze bardziej obniżać

bo moje zdrowie też jest ważne

ale mam fajnego lekarza co???
sam dzwoni:tak::tak::tak:

Witam :) Ja od 5:30 nie śpię, obudziłam się i nie mogłam zasnąć, pogoda wrrr, zimno strasznie, z rana jeździłam do lekarza, dobrze, że jest samochód inaczyj bym zmarzła.. Nie miałam robionego USG, przy następnej wizycie, lekarz zbadał mnie i mam wszystko w jak najlepszym porządku, HBS wynik dobry, mam przypiąć do karty pownieważ będzie potrzebne w spzitalu, nie pamiętam nawet czy miałam te badanie robione z Dawidem, ale podkreślił, że jest bardzo ważne. Po za tym na plusie 18 kg :sorry::cool: Eh ale co tam, nic nie poradzę, chyba się skońćzy tak jak z Dawidkiem na 23 kg :D oby nie więcej, a tu świeta za pasem i obżarstwo :-D

Dzisiaj na obiadek zupka ogórkowa i pierogi ruskie.
Życzę miłego dnia!

reklama
Ccaroline85 - ja tez dzisiaj ogórkowa:-D i kopytka zostalo jeszcze z wczoraj to se ugotuje a raczej mlodemu :) super ze u lekarza wszystko dobrze wagą sie nie przejmuj zrzucisz potem napewno....zreszta czego sie nie robi dla dzidziolka

MoniSkaBe - ojojjjj to sie dziewczyna nameczy strasznie...

Do góry