reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
I ja się witam w ten mroźny poranek- dziś 13 na minusie:szok:

Ewcia- uważaj na siebie, dobrze że wszystko przeszło , ale można się zestresować.
Agus- Ty troszkę może odpocznij, na pewno wszystko pięknie wysprzątane:-)

Ja chyba już przestawiam się na tryb wstawania w nocy do karmienia. Średnio 3 razy się budzę i wcale nie chce mi się spać:-(

Kasia0305 juz moj M tez mi mowi to samo :zawstydzona/y: ale jakos nie moge w miejscu usiedziec:) dzis ogarne, a potem dopiero w srode juz tak na cacy posprzatam i koniec:) M mi mowi ze jak bede tak czysciła te meble to w koncu znikną ;-)
Jezu wiecie na co mi przyszedl smak ? na koktail truskawkowy :tak::tak:pojde do sklepu to kupie truskawki i so bie zrobie mniam :D

hej dziewczynki!
A ja po małym spacerku! :-D hehe przymusowym bo małego do przedszkola trzeba było zaprowadzić... oczywiście na sankach. ZIMNO jak szlak!
Dziendobry!
Nocka mineła spokojnie,tylko strasznie duszno...u mnie jak sa zamkniete okna to jest tak suche powietrze ze szok, nos zatyka od razu i zle sie spi, a okna na noc nie otwieram no bo wiadomo mrozik...i dodam jeszcze ze nie włączam kaloryferów:szok:musze chyba pomyslec nad jakims nawilzaczem powietrza lub czyms w tym rodzaju .
u mnie podobnie sucho w domu, że nie da się odduychać, ani śliny przełknąć... ale nawilżacz chyba u mnie odpada bo szybko się mi w domu rzuca pleśń na ścianach i jestem w kropce...:no: nawet używamy pochłaniaczy wilgoci bo tak nam się to świństwo ciepie na ścianch, oknach, szfie... ehhh

Cześć!
Jej jaki dziś mam senny dzień a jestem sama z małą i nie ma szans żeby sie położyć!
Bawiłyśmy się z Lusią w tworzenie kartki (jak niektóre z Was) :
http://www.jaksiebawic.pl/gwiazdkowe-marzenia/kartka,1957.html
Prosimy o głosiki:-)!
Głosik oddany:tak::-)

na 100% jest Gabrysia:-D:-D:-D
waży 1238:tak:i wszystko jest bardzo dobrze, nawet termin porodu pokrywa się z miesiączką:tak:
SUPER!!! ALe się cieszę :) Ja jeszcze nie wiem co u mnie w brzuszku siedzi..:-)

Dziewczyny, Karola siostra zaczela rodzic. Odchodza jej powoli wody. Ale jeszcze skurczow nie ma. Ale jestem podekscytowana.:-D
Wow, bomba:) Ciekawe jak poszło :) Daj znac jak urodzi:) Trzymam kciuki:)

Dziendobry!
Nocka mineła spokojnie,tylko strasznie duszno...u mnie jak sa zamkniete okna to jest tak suche powietrze ze szok, nos zatyka od razu i zle sie spi, a okna na noc nie otwieram no bo wiadomo mrozik...i dodam jeszcze ze nie włączam kaloryferów:szok:musze chyba pomyslec nad jakims nawilzaczem powietrza lub czyms w tym rodzaju . Dzisiaj mam luzniejszy dzien, posprztane juz mam, dzis tylko jak codzien ogarnąć, obiadek z wczoraj, nigdzie nie musze dzis jechac:-)
A jutro stroimy choinke, nie moge sie doczekac :tak:
Kochana u mnie też duszno.. my tez zakręcamy kaloryfery bo byśmy sie usmazyli normalnie.. Jeszcze na taki stygnący kaloryferek wieszamy sobie mokra ściereczkę nieraz skropioną olejkiem do inhalacji:tak: Lepiej sie oddycha:tak: No i obowiżkowo jak lezymy w łóżku i ogladamy jeszcze przed snem tv to mamy otwarte okno:) A jak już przysypiamy to zamykamy okno i super:tak:

My z M zaraz ruszamy znów na zakupy.. eh.. niech one już się kończa i przychodza te święta bo nie wyrobię:-D

Dzien doberek,
u nas nocka ok, tylko jak teraz wstalam to strasznieee duszno....:-( zmierzylam se cisnienie i ok 127/68 ale za to puls 116....a caly czas siedze.....wysiadzie mi serce...

mlody jakas maruda jest....
dzisiaj mi pozostaje tylko wyprac dywan u malego i koniec sprzatanka potem tylko bierzace rzeczy...

na obiadek ogorkowa mnie naszlo hehe

napisze wiecej pozniej bo mlody mi tu marudzi :eek:

idziemy jesc budyn toffi:happy:

Dziewczyny ale ten czas leci mi pokazuje juz tylko 76dni
- ojejuuuuu to Ty juz za dwa miesiace mozesz rodzic :-D

Kasia0305 juz moj M tez mi mowi to samo :zawstydzona/y: ale jakos nie moge w miejscu usiedziec:) dzis ogarne, a potem dopiero w srode juz tak na cacy posprzatam i koniec:) M mi mowi ze jak bede tak czysciła te meble to w koncu znikną ;-)
Jezu wiecie na co mi przyszedl smak ? na koktail truskawkowy :tak::tak:pojde do sklepu to kupie truskawki i so bie zrobie mniam :D

Proponuję plan na dziś dla Ciebie- książka w rękę, ciepły kocyk, mięciutka podusia pod plecki i wygodna kanapa:-)

Agus - swietny pomysł mi poddałaś. Zrobię dzisiaj na kolacyjke koktajl. Mam pomrożone mnóstwo poziomek i malin, a musze sobie przeciez zamrażarkę rozmrozic Zmiksuję to z banankami (sobie bez malin) i dodam jogurtu i troszke śmietany... MMM już sie nei moge doczekać wieczora :-)

witajcie

u nas nocka ciężka

czarnuszka oddaj mi trochę ciśnienia ja mam 70/38 i tętno110!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok::szok:

czuje jakbym miała umrzeć a serduchu mi wyskoczyć
to po lekach ale koło 10 umówiłam się z ginem na tel bo nie wiem czy to normalne:no:
spokojnego dnia

reklama
Mrozik ja do kolacji nie wytrzymam, zrobie na drugie sniadanko :-):-)
Kasia0305 no to niezły pomysl, mam nawet co czytac, dwie ksiazki na mnie czekają:tak: ale najpierw dokoncze juz to sprzatanie bo juz zaczełam ;-)

Do góry