reklama
kasia0305
Fanka BB :)
I ja się witam w ten mroźny poranek- dziś 13 na minusie
Ewcia- uważaj na siebie, dobrze że wszystko przeszło , ale można się zestresować.
Agus- Ty troszkę może odpocznij, na pewno wszystko pięknie wysprzątane:-)
Ja chyba już przestawiam się na tryb wstawania w nocy do karmienia. Średnio 3 razy się budzę i wcale nie chce mi się spać:-(
Ewcia- uważaj na siebie, dobrze że wszystko przeszło , ale można się zestresować.
Agus- Ty troszkę może odpocznij, na pewno wszystko pięknie wysprzątane:-)
Ja chyba już przestawiam się na tryb wstawania w nocy do karmienia. Średnio 3 razy się budzę i wcale nie chce mi się spać:-(
Kasia0305 juz moj M tez mi mowi to samo ale jakos nie moge w miejscu usiedziec dzis ogarne, a potem dopiero w srode juz tak na cacy posprzatam i koniec M mi mowi ze jak bede tak czysciła te meble to w koncu znikną ;-)
Jezu wiecie na co mi przyszedl smak ? na koktail truskawkowy pojde do sklepu to kupie truskawki i so bie zrobie mniam
Jezu wiecie na co mi przyszedl smak ? na koktail truskawkowy pojde do sklepu to kupie truskawki i so bie zrobie mniam
hej dziewczynki!
A ja po małym spacerku! hehe przymusowym bo małego do przedszkola trzeba było zaprowadzić... oczywiście na sankach. ZIMNO jak szlak!
A ja po małym spacerku! hehe przymusowym bo małego do przedszkola trzeba było zaprowadzić... oczywiście na sankach. ZIMNO jak szlak!
u mnie podobnie sucho w domu, że nie da się odduychać, ani śliny przełknąć... ale nawilżacz chyba u mnie odpada bo szybko się mi w domu rzuca pleśń na ścianach i jestem w kropce... nawet używamy pochłaniaczy wilgoci bo tak nam się to świństwo ciepie na ścianch, oknach, szfie... ehhhDziendobry!
Nocka mineła spokojnie,tylko strasznie duszno...u mnie jak sa zamkniete okna to jest tak suche powietrze ze szok, nos zatyka od razu i zle sie spi, a okna na noc nie otwieram no bo wiadomo mrozik...i dodam jeszcze ze nie włączam kaloryferówmusze chyba pomyslec nad jakims nawilzaczem powietrza lub czyms w tym rodzaju .
Agniesiak85
Głosik oddany:-)Cześć!
Jej jaki dziś mam senny dzień a jestem sama z małą i nie ma szans żeby sie położyć!
Bawiłyśmy się z Lusią w tworzenie kartki (jak niektóre z Was) :
http://www.jaksiebawic.pl/gwiazdkowe-marzenia/kartka,1957.html
Prosimy o głosiki:-)!
SUPER!!! ALe się cieszę Ja jeszcze nie wiem co u mnie w brzuszku siedzi..:-)na 100% jest Gabrysia
waży 1238i wszystko jest bardzo dobrze, nawet termin porodu pokrywa się z miesiączką
Wow, bomba Ciekawe jak poszło Daj znac jak urodzi Trzymam kciukiDziewczyny, Karola siostra zaczela rodzic. Odchodza jej powoli wody. Ale jeszcze skurczow nie ma. Ale jestem podekscytowana.
Kochana u mnie też duszno.. my tez zakręcamy kaloryfery bo byśmy sie usmazyli normalnie.. Jeszcze na taki stygnący kaloryferek wieszamy sobie mokra ściereczkę nieraz skropioną olejkiem do inhalacji Lepiej sie oddycha No i obowiżkowo jak lezymy w łóżku i ogladamy jeszcze przed snem tv to mamy otwarte okno A jak już przysypiamy to zamykamy okno i superDziendobry!
Nocka mineła spokojnie,tylko strasznie duszno...u mnie jak sa zamkniete okna to jest tak suche powietrze ze szok, nos zatyka od razu i zle sie spi, a okna na noc nie otwieram no bo wiadomo mrozik...i dodam jeszcze ze nie włączam kaloryferówmusze chyba pomyslec nad jakims nawilzaczem powietrza lub czyms w tym rodzaju . Dzisiaj mam luzniejszy dzien, posprztane juz mam, dzis tylko jak codzien ogarnąć, obiadek z wczoraj, nigdzie nie musze dzis jechac:-)
A jutro stroimy choinke, nie moge sie doczekac
My z M zaraz ruszamy znów na zakupy.. eh.. niech one już się kończa i przychodza te święta bo nie wyrobię
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzien doberek,
u nas nocka ok, tylko jak teraz wstalam to strasznieee duszno....:-( zmierzylam se cisnienie i ok 127/68 ale za to puls 116....a caly czas siedze.....wysiadzie mi serce...
mlody jakas maruda jest....
dzisiaj mi pozostaje tylko wyprac dywan u malego i koniec sprzatanka potem tylko bierzace rzeczy...
na obiadek ogorkowa mnie naszlo hehe
napisze wiecej pozniej bo mlody mi tu marudzi
idziemy jesc budyn toffi
u nas nocka ok, tylko jak teraz wstalam to strasznieee duszno....:-( zmierzylam se cisnienie i ok 127/68 ale za to puls 116....a caly czas siedze.....wysiadzie mi serce...
mlody jakas maruda jest....
dzisiaj mi pozostaje tylko wyprac dywan u malego i koniec sprzatanka potem tylko bierzace rzeczy...
na obiadek ogorkowa mnie naszlo hehe
napisze wiecej pozniej bo mlody mi tu marudzi
idziemy jesc budyn toffi
- ojejuuuuu to Ty juz za dwa miesiace mozesz rodzicDziewczyny ale ten czas leci mi pokazuje juz tylko 76dni
kasia0305
Kasia0305 juz moj M tez mi mowi to samo ale jakos nie moge w miejscu usiedziec dzis ogarne, a potem dopiero w srode juz tak na cacy posprzatam i koniec M mi mowi ze jak bede tak czysciła te meble to w koncu znikną ;-)
Proponuję plan na dziś dla Ciebie- książka w rękę, ciepły kocyk, mięciutka podusia pod plecki i wygodna kanapa:-)
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Agus - swietny pomysł mi poddałaś. Zrobię dzisiaj na kolacyjke koktajl. Mam pomrożone mnóstwo poziomek i malin, a musze sobie przeciez zamrażarkę rozmrozic Zmiksuję to z banankami (sobie bez malin) i dodam jogurtu i troszke śmietany... MMM już sie nei moge doczekać wieczora :-)
witajcie
u nas nocka ciężka
czarnuszka oddaj mi trochę ciśnienia ja mam 70/38 i tętno110!!!!!!!!!!!!!
czuje jakbym miała umrzeć a serduchu mi wyskoczyć
to po lekach ale koło 10 umówiłam się z ginem na tel bo nie wiem czy to normalne
spokojnego dnia
u nas nocka ciężka
czarnuszka oddaj mi trochę ciśnienia ja mam 70/38 i tętno110!!!!!!!!!!!!!
czuje jakbym miała umrzeć a serduchu mi wyskoczyć
to po lekach ale koło 10 umówiłam się z ginem na tel bo nie wiem czy to normalne
spokojnego dnia
reklama