Juz w domku
pijemy goraca herbatke bo zimno na dworze brrrrrrrrrr i sie wymarzlismy .
U gina
wszystko ok tylko termin przesunol sie na koniec lutego bo z pomiarow wychodzi dzisiaj juz prawie 30 tc :/
Moja mala -duza wazy + - 1300gram
i mierzy 38 cm
Wczesniej caly czas lezala glowka do dolu i lekarze pytali czy skurczy nie mam a teraz jej sie odwidzialo i lezy posladkowo :/ hmmm i ma okolo 4 tg zeby zmienic poze bo inaczej ....wiadomo .
Tutaj po lewej stronie gdzie zawsze dotykam myslac ze to jej glowa bo twarde dzisiaj sie okazalo ze to posladki
)gin jezdzil po brzuchu a ona kop za kopem az sie smialismy
dostalam fotke ale tylko glowki bo ten sprzet u niego jest zalosny i tak maly ze dziecko widac tylko kawalek po kawalku .
Czekamy do poniedzialku to beda fotki
Wszystko ok mocz w pozadku ,cukier tez jedno co jest SZOK to az wstyd mi pisac :/ale co tam miedzy nami
Waze 91,2 ://// laski ja kiedys sie smialam ze jak bede w ciazy to 100 dobije :/ i wlasnie zblizam sie do mety :/
U nas to rodzinne wszystkie takie grube byly w ciazy a potem wracaly do swojej wagi .
Moja myszka lezy tak boczkiem jej glowka jest tak nad pepkiem z prawej a reszta na dole z lewej gin mi pokazywal polozenie i jak macac rekoma i wyczuc co gdzie tak mniej wiecej on fachura ja burak ale milo wiedziec
Fajnie bo jego zona tez lekarz i w dodatku pediatra
super
dokupilam reszte prezentow i papier do pakowania i w sobote popakuje
M kupilam marynarke sztruksowa w H &M wczoraj i pasuje i nawet sie podoba
takze z glowy zawsze byly skarpetki i majtki tym razem inaczej
a jak chca mi kupic prezent to wysle ich po fajna gruba czapke
i wiecej nic nie chce .
Uwielbiam w zimie chodzic w czapkach bez czapki nie wychodze z domu brrrrrrr
-tesciowa kosmatyki DOVE +czekoladki
-siostra M Szalik Zero +czekoladki
-M marynarka +czekoladki +buziak
-siostrzeniec M perfumy MEXX niebieski on ma dopiero 15 lat a juz pachnie
)
-ta mala od M siostry ma 5 lat i dostanie slodyczke Bluzke HELLO KITTY i Leginsy
nie wiem czy w polsce to znane tutaj robia na tym mase kasy i dziewczynki to uwielbiaja
I koniec dosyc po mojej wyplacie reszta na zakupy swiateczne -jedzenie i :/czekamy do kolejnej wyplaty
Dzisiaj oddalam papiery i mam nadzieje ze po swietach bo przed juz napewno nie zdaza i im sie nie bedzie chcialo liczyc przyjdzie kasa dla dziecka i moje wyrownanie
)
Dla niuni kupilam puder i waciki
reszta w styczniu
Uciekam spac bo nie mam sily a trzeba energie zatankowac
potem na kolacjo -obiad bedzie lasanie